Kayninla ve Eltinle olucak kisiyle Anlasamamak :/

Onu da aliyoruz ne demek patates sogan misiniz siz? Fişeklemek falan.. Bir de sizden once evlenseler noluyo sonra olsa noluyo ben boyle seyleri dert eden insanlari hic anlayamiyorum. Sizi istemiyolar malesef bunu siz de biliyosunuz ama diretmek neden hic mi gururunuz yok?

Keşke hayatımda sizin gibi aklı başında bir dostum olsaydı bana yanlışımı doğruları gösterecek maalesef ki yok ...
yorumlarınıza gerçekten hayran kaldım elinize sağlık Rabbim yar ve yardımcınız olsun nazlıdeniz kardeşim amin

nişana davet etmemek hatta istememek .ok ayıp. amcası kim oluyorda bu kadar karışıyor suç nişanlının ailesinde ..
seni haksız gördüğüm şeyse düğün tarihi illa sizden sonra nişanlandılar diye sizden sonra evlenecekler diye bişey yok. madem önünüze geçilmesin istiyordunuz baharda fln alsaydınız. aileler düşünsün maddi olarak o kısmını.

[QUOTE="esraaaa00, Biz nisanlimla arada kavga ederiz tabi olmaza daha iyi olur ama bazen oluyor iste ister istemez nisanlim evde belli ediyor kavga ettigimizi , bu sefer evdekiler beni suclayip duruyor ne olursa olsun herseyi benden biliyorlar . Bu nedenle bazi büyük kavgalar yasadik ailecek ./QUOTE]

Ben konuda nisani eltiyi vs bir kenara biraktim yukaridaki kisma takildim.

Ailelere de yansiyan hatta zaman zaman iki aileyi karsi karsiya getiren durumlar varsa adiniz cikar huysuza, aksiye.. ki bence cikmis bile. En basit/hakli itirazinizda bile zaten esra hep boyle amannlarla karsilasirsiniz.

Konun bir yerinde de biriyle agiz dalasina girdim girdik gibi birsey yazmissiniz ne kadar sevimsiz nahos bir durum. Kimseyle agiz dalasina girmeyin. Agirliginiz olsun biraz.

Dugun tarihiyle ilgili yazdiklarinizi pek yadirgamadim. Bizim sulalede kardesler arasinda nisani ilk yapan dugunude ilk yapar.
Onlar tarihi aldigina gore ailelerinde haberi vardir. Demekki kayinvalide kayinpeder de razi..

eltinizi niye bu kadar merak ediyorsunuz ki istememişler sizi nişanlınızda gereken cevabı vermiş ben olsam kapatırdım konuyu yeri geldiğinde lafımı sokardım bende nişanlıyım eltimle konuşmuyorum hiçte umrumda değil sizde gözünüzde büyütmeyin eltinizi zamanı geldiğinde görürsünüz

iki kuzenimin arasi düğün bi hafta oldu..
nişan arasi 7 ay arasi var. bi anda acele etti halam.. ablasinın kızına yetişmek için.
kız isteme söz nişan derken...
ablasinin kızı önce evlendi oğlu bi hafta sora.
çocuklari mi:)
tabi oğlunun önce oldu:) bi ay arasi var çocuklariyla arasi

senden önce evlenir senden öncede hamile kalir senin düğünde hamile olursa hiç sasirmam eltin senle çekemiyo belli. bizdede kuzenlerde olmuştu. halada öleler valaa..

Ben eltinin yerinde olsaydım kendi nişanlıma kızardım kızcağıza neden öyle yaptın diye. Dış kapının mandalı olarak üstüme vazife görürdüm. Kayınvalide sahip çıkmalıydı ama laf edende onun kaynı. Karışık bi durum. Kayınpeder me yaptı bu esnada?

Canım benim,her zaman danışabilirsin.Yol gösterebilirsem ne mutlu bana.iyi dileklerin için teşekkürler

Konunu zorda olsa okudum ve son satirlarda yazdigin gibi, nisanlinin söylediklerini uygulaman gerektiğini dile getiriyorum.. saygilar

Şimdi canım benim zaten eltinle anlaşamazsın ben anlaşanı görmedim.Ancak sen eltini tanımıyosun daha. anladığım kadarıyla birazcık kıskanmışsın çünkü ailede senin görmediğin değeri o görmüş.1-nişanlın kavgalarınızı yansıtmış aileniz yüzgöz olmuş diğer taraf artıyı kapmış.2- Zaten nişanlının ailesi seni çok sevseydi küçük oğullarının düğün tarihini sizin önünüze geçirmesine izin vermezdi resmen abisini ezmiş 3-bi yemekte falan sizi bir araya getirip ısınmanızı sağlarlardı iyi düşün tatlım istenmiyosun gibi görünüyor güzelce konuş.

Nişanlının dediğini yap. Selamlas o kadar. Bu kadar gerginliğin içinde nişanlın da taraf değiştirebilir.

Gelme demişler gitmemişsiniz işte. Muhattap olmazsın mesafeli olursun. Zaten nişanlın da senin yanındaymış. Ama istedikleri tarihe düğün yaparlar bunda özgürler. Sizden sonra nişan oldu diye sizi beklemek zorunda değiller bu konuda haksızsın

inadına mutlu ol. düğünün küçük olsun ama neşeli olsun. altının olmasın ama gönlün zengin olsun. gül ve gülücükler saç. yüzün yere hiç düşmesin. bu ikinizin elinde. onlar kinlerinin içinde birbirlerini yerken senin ayakların yerden kesilsin. onları hiiiiiç takma. kendi hayatına bak. onları kendi nefretlerinin içinde boğulmaya bırak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…