Kayninla ve Eltinle olucak kisiyle Anlasamamak :/

Ve aleykumselam. Canını sıkma kimseyle de yüz yüze konuşma, kötü olan yine sen olursun, boşver kendi hayatına bak.

siz nişanlısnız evli değil niye gitmekde ısrar ettiniz
sonuçta araba kiralanacağı belliydi kaç kişi olacağı da usulen belki sizi çağırmış olabilirler ama çok çok zorunlu değildi gitmeniz
he ailenizin arabası varsa zaten onunla gitmeniz gerekirdi
bu olayda ben sizi tamamen haksız gördüm evli değilsiniz nişanlısınız

onun dışında amcanın karışması tuhaf kp varken onane

sizin için uygun tarih o diye gün değiştirmelerini beklemeyin sizene

Ya lütfen hayatta başka uğraşlarınız olsun. Başka bir çevreniz. Eltinizle tanışamamak bu kadar sorun olmasın. Bu insanların bu kadar içinde olmayın. Bu kadar anlam yüklemeyin.

Benim anlamadığım şu..Siz gitmek istediğiniz halde kayın o kız gelmeyecek diye naralar atıyor..Hala kayınvalide arayı bulmalı götürmeliydi diyorsunuz.. Kayınvalide ne yapsın istenmiyorsanız...zorla götürse husursuzluk çıkar..Kaynının nişanlsının yanına gidiliyo ve kayın istemiyo, Ben olsam tenezzül edip dönüp bakmam bile.. Nereye gidiyolarsa gitsinler.. Gururlu davranın biraz..kendinizi ağırdan satabilen bir insan olsaydınız şayet kayın ben onu istemiyorum diye bağıramazdı.. Sizi yoknsayanı yok saymayı öğrenin..daha evlenmemişken bunu başarmalısınız..yoksa üzülen siz olursunuz..

Niye sıra bekliyo ki? Sen ekim istemişsin ekime tarih almışsın o da hazirana almış. Öyle de böyle de uzatan sensin farkındaysan.

İstenmediğin yere gitme ayrıca.

Kayinpederim hasta oldugu icin nisanlimin amcasi öncülük yaptigi icin konusma yaptigi icon oda gitmek zorunda amca gidiyorsa yenge dururmu hic oda gidicek colu cocuk hepsi gittiler
Gider. Yeğeni tabiki gidecek. Buna karışamazsın. Giderken karısını evde mi bırakacaktı?

O da durur mu falan ne demek? Esra gitsin ben evde mi oturuyim demeliydi?

Nışanlin cok guzel demis.. Selamun aleykum aleykum selam.. Yarin bir gun coluk cocuga karisacaksin.. Bak onlara bile vakit ayiramicaksin.. Bosver gitsin..

Canım sen nisanlinla mutlu musun ? Cevabın evetse gerisini at çöpe gitsin. Kaynim gelme dedi eltim şunu yaptı...Bosver o güzel kafanı bunlara yorma. Bak ne güzel nişanlin sahip çıkmış gitmemiş nisana. Ben olsam o senin kardeşin diye zorla gonderirdim orası ayri. Bu işlerde çok tecrübeli değilim. Şöyle yap böyle yap diyemem. Elti kaynana kayın muhabbetlerindende hiç hoşlanmam açıkçası. Ama benzer olayları bende yaşadım. Tek bir farkla,ben esim dışında kimseyle muhattap değildim. Uzak durmayı ve kendi işime bakmayı tercih ettim. O onu yaptı bu bunu dedi sohbetlerini kaldıracak kafaya sahip değilim çünkü. Bırak mutlu olsunlar. Sen kendi işine bak.

Nişanlının tavrını çok beğendim keşke sende onun gibi olabilsen
İstendiğin yere erinme istenmediğin yere görünme ,demişler atalarımız
Çok ısrarcı olunursa insanlar sizin konular gibi vs.. 1 insan itici olur beni istemeyeni kv durumu düzeltmiş olsa bile artık ben çoktan zaten istemezdim gitmezdim ayaklarıma kapansa bile

"Kız başıma yalnız trenle mi gideyim" cümlesinden sonrasını okumadim...
Siz kendinizi "kız başıma" diyerek aciz gösterirseniz evlenince onlar da "kadınsin şuna karışma kadınsin bunu yapamazsın" derler... Sonra da eşim çok ataerkil diye konu açılıyor burada.
Ne olmuş yani bir kadın trene tek başına binemez mi ????
Ayy çok sinirlendirdi bu konu beni.
Hayır gitmek istemiyorsan tren ile başka bahane bul "kız olduğum için trenle gidemem" ne demek!!!!

amca cok terbiyesiz kaynana içten pazarlıklı ve ara bozucu.tek sorumlu ben kaynanayı gördüm.bence bu iş olmamalı belki olmasın diye bekliyorlar.

neden binsin adamın 2 oğlu özel arabayla gidecek de evin gelini mi trenle gidecek bu mu görgü bu mu incelik?

Ben onu öyle demek istemedim nisana gidilirken süslenmez mi giyinip kusanilmaz mi ? Yanliz basima trenle o hallimle nasil gidiyim bunun gecesi de var dönüsüde var almanyada yasiyorum tüm pislikler buraya doldu yani gerci ha türkiye ol ha bilmem nerde sapiklar hertarafda biraz ürktügüm icin öyle dedim yanlis anlamaya ne cabuk maillisiniz vallah sen ve senin gibilerinden korkulur.. sonra adamin 2 oglu gitsin trenle onlar kim oluyor ki dis kapinin dis mandali

neden binsin adamın 2 oğlu özel arabayla gidecek de evin gelini mi trenle gidecek bu mu görgü bu mu incelik?
Elbette gitmeyecek trenle. Ama bunun sebebi kız olduğu için mi ? Yoksa hala nişanlı oldugu için nezaket gösterilmesi gereken bir misafir olduğu için mi ? Bana sanki kız olduğum için gitmemeliyim trende tecavüz e ugrarım korkuyorum gidersen nişanlım da gelmeli diye düşünen biri gibi geldi konu sahibi.

Neyse hanımlar farklı düşüncelere sahibiz. Uzatmayalım. İyi günler

kız başıma derken beklediği inceliği anlatmaya çalışmış amiyane.yoksa elbette kız oldugundan dolayı acizliğinden değil

Ya dünyanin kirkbin türlü hali var benim kizim olsa sahsen ben istemem gece vakti yanliz basina gitmesini ve eve dönmesini bunu benim annemde kabul etmedi herkesin yetisme tarzi baskadir bizim burda bi kac olaylar oldugu icin ürktüm olamaz mi tabi bu demek degil ki yanliz basima hicbiyere gitmiyorum diye ..adamin koskoca 2 oglu var onlar gitsinler elin kiziyim sonucta bana birsey olsa kime hesap vericekler degil mi bu inceligi düsünemiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…