[/QUOTE]
Hayır ben açmadım.. kendisi açtı.. bana sordu bende kendi hesabımdan açmasına izin vermedim oda kendini üye yaptı yeni üye olarak açtı ve kendisi yazdı..
[/QUOTE] CCemrem40
Peki öyleyse sizin üyeliğiniz 2. Üyelik olarak nasıl gözükecek? Demek ki sizin mail adresiniz kullanılmış açarken. Aklı başında vicdanlı bir insan olsanız nasıl izin verirsiniz buna? Kendiniz inanıyor musunuz bu söylediklerinize
Hayır ben açmadım.. kendisi açtı.. bana sordu bende kendi hesabımdan açmasına izin vermedim oda kendini üye yaptı yeni üye olarak açtı ve kendisi yazdı..
[/QUOTE]
Niye sizin hesabinizdan yazmak istesin , sanki üyelik parayla.. siz oldugunuz belli, en azından utanılacak bir şey olduğunun farkındasınız
[/QUOTE]
Peki öyleyse sizin üyeliğiniz 2. Üyelik olarak nasıl gözükecek? Demek ki sizin mail adresiniz kullanılmış açarken. Aklı başında vicdanlı bir insan olsanız nasıl izin verirsiniz buna? Kendiniz inanıyor musunuz bu söylediklerinize
[/QUOTE]
Ya hayır öyle de değil.
1 e postayla sadece 1 üyelik açabilirsin.
Kadının telefonundan açılmış konu, yönetim oradan buluyor sanırım. HHufezaa
Yine bir ergen yazmıştır diye düşünürken gerçek çıkması midemi bulandırdı. Kaynınız doğru söylemiş Ama eksik söylemiş ikiniz de o... ,k... siniz. Lanet olsun sizin gibi insanlara.
Merhaba, CCemrem40
konuyu kendisi açmış ama bir arkadaşı için. Böyle bir hakkı yok ben deşifre etmedim sizler zaten bulmuşsunuz. Arkadaşım, dayım, yengem adına konu AÇAMAZSINIZ !