Kendine göre plan proje yapip gideceksin bence. Cocugunu nasil sakinlestirirsin, yasini bilemedim ama, belki iyice yorsan önceden uyuyarak gitse veya daha önceden bir doktora gidip bahsetsen daha öncelerde nasil oldu yolculukta, ilac falan yazar, tavsiyesi olur. Genelde su dokunuyor cocuklara, cocuguna sadece satin almis suyla mama hazirlasan vs. Hazirligini yap, baska care yok. Gitmem diye tutturursan zararli sen cikarsin bence, cocugu öne sürdü kendi gelmek istemiyor diye´de düsünebilirler. Yok umrumda degil dersen gitme tabii, ama bayramda herkes ordayken sizin katilmamaniz cok tuhaf kacar bence. Yinede sen bilirsin, nasil insanlar esinin ailesi, simdiye kadar sana karsi nasil davrandilar, dört gün boyunca sonucta sen orda olacaksin.
ailesi idare edilebilir insanlar. o yönden çok bir sıkıntım yok ama eşimle başbaşa gideceğimiz bir haftalık tatili eşim ve kaynım yüzünden+çocuk durmaz yolda diye iptal ettirdik. şimdi de bu şekilde emrivaki tatile gidecek olmamız çok canımı sıktı. cidden bir doktora sormakta fayda var, saol canım bu iyi fikir.
ben iyisi gezip tadını çıkarıyım, kızım hastalanırsa da eşime derim izin al işten çocuğa sen bak:))
keşşke cnm ya ama başıma gelecekleri görüyorum. eşim abisiyle ufaktan balık ra.ı keyfinde, k.valide despot tavrıyla meydanda, bakışlarından tırsıyom, ne bikini ne mayo giyilmez...ben de kızımla takılırım artık:))bende yi yönünden bakın babannesi cocugunuza baksın sizde eşinizle eglenmenize bakın
Gidecek misiniz yani?keşşke cnm ya ama başıma gelecekleri görüyorum. eşim abisiyle ufaktan balık ra.ı keyfinde, k.valide despot tavrıyla meydanda, bakışlarından tırsıyom, ne bikini ne mayo giyilmez...ben de kızımla takılırım artık:))
Gidecek misiniz yani?
Gidecek misiniz yani?
baştan kabul etmiycektin bence artık çoooook geç...sinir olurum öyle 2-3 aile gidilen tatillerden...o ne beeeeetatil dediğin karı koca yapılır varsa çocuklar...istediğin gibi yatar kalkarsın deniz havuz yaparsın.yer içer konuşur gülersin.kaynana kayın elti nası bi tatil bu kuzum tatil bu mu
Gidecek misiniz yani?
sorun nerede burada,sana sorulmuş kabul etmişsin.sonradan irdelemenin anlamı yok
2 sene önce gittiğimiz bayram tatilinde kalabalık bir gurup vardı.3 elti, 2 görümce,kaynana, kayınpeder hatta gelinlerin aileleri,çoluk çocuk hepsi bir aradalardı ve o kadar eğlendiler ki.her aktiviteden faydalandılar.yemekleri kalabalık güle oynaya yediler.çocuklar sürekli birlikte koşuşturma içindelerdi,kahkahalar içinde.biz de çekirdek aile kös kös durduk.resmen gıpta ettim.keşke biz de ailecek gelseydik diye düşündüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?