• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynımın bayram tatilimizi planlaması...

semanurum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2011
162
0
96
Afyon
kızlar kısaca yazayım; büyük bir dert değil çok şükür ama kafam karışık:( kaynım eşimi aradı geçenlerde otel ayarlıyorum bayramda biz siz 2 aile gidelim diye. ben de kaynımdan hoşlanmam ama eltimle iyiyiz. olur dedim düşünmeden çocukla ilgileniyordum bi de o sırada. neyse sonra ertesi gün eşime sordum ne oteli, ayarlamış mı abin diye. meğer sadece 2 aile değil eşimin anne babası, kaynım,eltim, 2 görümcem, birinin eşi ve yaklaşık bir düzine çocuk:(( hem de buraya 9 saatlik mesafede bir yerde 4 gün.
sorun şu ki; arabamız yok, kızım daha 20 aylık ve otobüsle şehir içi yolculuklarda bile yarım satte çıldıran bir çocuk, hem de tatil zaten o kadarmış,ben de işe başlıyorum bu hafta ücretsiz iznimi sona erdirip:ssz: eşime dedim iptal ettirsin gidemeyiz diye eşim hiç umursamıyor. ve biz erken rezervasyon tatilimizi çocuk yollarda perişen olur diye iptal ettirmiştik. bunu söyleyince de eşim boşver gezip geliriz diyor. kızım her yolculuktan sonra en az 2 gün ateşenip hafta boyu hasta olan bir çocuk, bünyesi çok zayıf. çocuğumuzu düşünmüyor. hastalansa ben de işe başlıyorum annem nasıl bakacak ona. kendi keyifini, abisini kırmamayı düşünüyor. tekrar tekrar söylemek istemedim eşime, kavga etmeyelim diye sesimi çıkarmadım ama çok kafama taktım. ne yapayım sizce???

Kendine göre plan proje yapip gideceksin bence. Cocugunu nasil sakinlestirirsin, yasini bilemedim ama, belki iyice yorsan önceden uyuyarak gitse veya daha önceden bir doktora gidip bahsetsen daha öncelerde nasil oldu yolculukta, ilac falan yazar, tavsiyesi olur. Genelde su dokunuyor cocuklara, cocuguna sadece satin almis suyla mama hazirlasan vs. Hazirligini yap, baska care yok. Gitmem diye tutturursan zararli sen cikarsin bence, cocugu öne sürdü kendi gelmek istemiyor diye´de düsünebilirler. Yok umrumda degil dersen gitme tabii, ama bayramda herkes ordayken sizin katilmamaniz cok tuhaf kacar bence. Yinede sen bilirsin, nasil insanlar esinin ailesi, simdiye kadar sana karsi nasil davrandilar, dört gün boyunca sonucta sen orda olacaksin.

kafana takma git gez eglen cocuguda kolla koru havaya suya gore dikkat et dert edecek bisey yok derim. esinde bu yogun hayat temposundan uzakta ailesiyle esiyle bir tatil gecirmek istiyor hakki .

Son düzenleme:
Ayy böle bı durumda olsam nalarım bilmiyor benim de elfim olacak o gerçeklik kız aklıma geldi de şimdi :2::2:

Kendine göre plan proje yapip gideceksin bence. Cocugunu nasil sakinlestirirsin, yasini bilemedim ama, belki iyice yorsan önceden uyuyarak gitse veya daha önceden bir doktora gidip bahsetsen daha öncelerde nasil oldu yolculukta, ilac falan yazar, tavsiyesi olur. Genelde su dokunuyor cocuklara, cocuguna sadece satin almis suyla mama hazirlasan vs. Hazirligini yap, baska care yok. Gitmem diye tutturursan zararli sen cikarsin bence, cocugu öne sürdü kendi gelmek istemiyor diye´de düsünebilirler. Yok umrumda degil dersen gitme tabii, ama bayramda herkes ordayken sizin katilmamaniz cok tuhaf kacar bence. Yinede sen bilirsin, nasil insanlar esinin ailesi, simdiye kadar sana karsi nasil davrandilar, dört gün boyunca sonucta sen orda olacaksin.

ailesi idare edilebilir insanlar. o yönden çok bir sıkıntım yok ama eşimle başbaşa gideceğimiz bir haftalık tatili eşim ve kaynım yüzünden+çocuk durmaz yolda diye iptal ettirdik. şimdi de bu şekilde emrivaki tatile gidecek olmamız çok canımı sıktı. cidden bir doktora sormakta fayda var, saol canım bu iyi fikir.
ben iyisi gezip tadını çıkarıyım, kızım hastalanırsa da eşime derim izin al işten çocuğa sen bak:))

bende yi yönünden bakın babannesi cocugunuza baksın sizde eşinizle eglenmenize bakın

ailesi idare edilebilir insanlar. o yönden çok bir sıkıntım yok ama eşimle başbaşa gideceğimiz bir haftalık tatili eşim ve kaynım yüzünden+çocuk durmaz yolda diye iptal ettirdik. şimdi de bu şekilde emrivaki tatile gidecek olmamız çok canımı sıktı. cidden bir doktora sormakta fayda var, saol canım bu iyi fikir.
ben iyisi gezip tadını çıkarıyım, kızım hastalanırsa da eşime derim izin al işten çocuğa sen bak:))

süpersin valla, cok sevindim simdi bu yorumuna ♥

o zaman ver eşine çocuğu gezdirsin madem gezmesini düşünüyor sen de ben işe başlayacm diye evde otur.
ya da çocuğunu da al evde 2 niz kalın eşin gezsin.

bende yi yönünden bakın babannesi cocugunuza baksın sizde eşinizle eglenmenize bakın
keşşke cnm ya ama başıma gelecekleri görüyorum. eşim abisiyle ufaktan balık ra.ı keyfinde, k.valide despot tavrıyla meydanda, bakışlarından tırsıyom, ne bikini ne mayo giyilmez...ben de kızımla takılırım artık:))

keşşke cnm ya ama başıma gelecekleri görüyorum. eşim abisiyle ufaktan balık ra.ı keyfinde, k.valide despot tavrıyla meydanda, bakışlarından tırsıyom, ne bikini ne mayo giyilmez...ben de kızımla takılırım artık:))
Gidecek misiniz yani?

sorun nerede burada,sana sorulmuş kabul etmişsin.sonradan irdelemenin anlamı yok:34:

git gezz eglennnn yaa ne takıyorsunn
at cocguunuda kaynanana
takılma boyle seyleree 9 saatlık yoluda pekala gıdebılır cocuk gece yolculugu yapın uyuyabılır

baştan kabul etmiycektin bence artık çoooook geç...sinir olurum öyle 2-3 aile gidilen tatillerden...o ne beeeee:53:tatil dediğin karı koca yapılır varsa çocuklar...istediğin gibi yatar kalkarsın deniz havuz yaparsın.yer içer konuşur gülersin.kaynana kayın elti nası bi tatil bu kuzum:53:tatil bu mu:53:

baştan kabul etmiycektin bence artık çoooook geç...sinir olurum öyle 2-3 aile gidilen tatillerden...o ne beeeee:53:tatil dediğin karı koca yapılır varsa çocuklar...istediğin gibi yatar kalkarsın deniz havuz yaparsın.yer içer konuşur gülersin.kaynana kayın elti nası bi tatil bu kuzum:53:tatil bu mu:53:

2 sene önce gittiğimiz bayram tatilinde kalabalık bir gurup vardı.3 elti, 2 görümce,kaynana, kayınpeder hatta gelinlerin aileleri,çoluk çocuk hepsi bir aradalardı ve o kadar eğlendiler ki.her aktiviteden faydalandılar.yemekleri kalabalık güle oynaya yediler.çocuklar sürekli birlikte koşuşturma içindelerdi,kahkahalar içinde.biz de çekirdek aile kös kös durduk.resmen gıpta ettim.keşke biz de ailecek gelseydik diye düşündüm.:31:

sorun nerede burada,sana sorulmuş kabul etmişsin.sonradan irdelemenin anlamı yok:34:

haklısın canım ama inan o anda ben kızımla ilgilenirken eşim soru ben de olur dedim geçtim. ama bu kadar uzun yol gideceğimiz bir yer olacağını ve tüm sülale gideceğimizi düşünmemiştim hiç.

Bence şimdiden kendini şartlama emrivakiden hoşlanmamışsın anladığım kadarıyla otobüs yolculuğu zor olabilir evet çocukla tatilde ver çocuğu kayınvalidene girin denize keyfine bak

2 sene önce gittiğimiz bayram tatilinde kalabalık bir gurup vardı.3 elti, 2 görümce,kaynana, kayınpeder hatta gelinlerin aileleri,çoluk çocuk hepsi bir aradalardı ve o kadar eğlendiler ki.her aktiviteden faydalandılar.yemekleri kalabalık güle oynaya yediler.çocuklar sürekli birlikte koşuşturma içindelerdi,kahkahalar içinde.biz de çekirdek aile kös kös durduk.resmen gıpta ettim.keşke biz de ailecek gelseydik diye düşündüm.:31:

kayınvalidem olmasa inan biz de çok eğlenebiliriz ama o varken pek sanmıyorum. daha önce yazmıştım başka konumda, kadın tuvalete gidip geldiğinde bile ayağa kalkma serenatı yapıyoruz, yemekte o yerken biz bakıyoruz, eşim yanıma bile oturmaz annesi varken hala ve adımı ök..z gibi bağırarak söyler:(( bunlara artık alıştım aramıyorum da dedim ya kızıma kıyamıyorum. inşallah kolay gider geliris, en iyisi kaynıma desek gelip alır bizi arabayla belki;))

Back