kaynaştırma öğrenciler.....

burcak09

b&a
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2008
1.334
0
öğretmen arkadaslarım ltfn yardım edin.sınfımda kaynastırma bir öğrenci var.diğerlerinden büyük.ve onun yüzünden ders işleyemiyorum.cok konusuyor.herkese satasıyor.bağırıyor.dinlemiyor hiç.öğrencileri dövüyor.bugün 6 saat ders vardı ve hiçbirini işleyemedim.cünkü sınıfı güldürüyor.huzurunu bozuyor.napcam ben yaaa....yardım edin nolur...

okulunuzdaki rehber hocaya yönlendirseniz, o gerekeni yapar.

canım ram a eğitim icin gitmiyor mu.raporu varsa birde sınıfta da bırakamıyorsun. her ay ona ayrı plan yapman gerekır. canım sabır zor bir durum....

ram a gitti raporu var işte kaynastırma diye evt sınıfta bırakılmıyormuş.bu sınıfı bu sene aldım.ama verimli hiç ders işleyemedim.deliricem yakında olan bana olcak.

Canım onun için ayrı etkinlik planı yapıp uygulasan.İlgisini çekecek şeylerden oluşan planlar.Kaynaştırma öğrencileri büyük sorun gerçekten.

Canım onun için ayrı etkinlik planı yapıp uygulasan.İlgisini çekecek şeylerden oluşan planlar.Kaynaştırma öğrencileri büyük sorun gerçekten.

ah cnm neler yapmadım ki.bugün yazılı vardı diğer ders olcaz dedim dersin yarısında geldi kızdım.oturdu verdim kağıdı yapmıcam ben dedi.bişi demedim.sonra 5 dk vardı zile aldı yapmaya basladı.ama bağırıo başkası muraaaaat 3ün cevabı ne?herkes sınav oluo o soruları sesli okuo.bağırıo.sus diyom tınlamıo.diğerleri öğretmenim anlamıoz diolar.ne yapcağımı sasırdım valla.

oğlumun sınıfındada var hemde bir değil birkaç tane...
inanırmısın öğretmen başa çıkamıyor...kadıncağızın bağırmakdan sesi kısılıyor...
ben sınıf anneliği yaptığım için sık sık okulda oluyorum ama hiç lafdan sözden anlamayan çocuklar..sadece sabır diliyorum siz öğretmenlerime......

oğlumun sınıfındada var hemde bir değil birkaç tane...
Inanırmısın öğretmen başa çıkamıyor...kadıncağızın bağırmakdan sesi kısılıyor...
Ben sınıf anneliği yaptığım için sık sık okulda oluyorum ama hiç lafdan sözden anlamayan çocuklar..sadece sabır diliyorum siz öğretmenlerime......

valla veliler de şikayet edio vuruo diye ama ben napiyim yaa biktim valla

kaynstrma öğrencisi olmadan diğer öğrencilerle bir konusma yapın,,, onun yanında normaalmiş gibi davransınlar, kimse ona farklı oduğunu hissettirmesin,kacıncı sınıf bimiyorum ama ona farklı görevler verin, farklı olduğunu hissettiği sürece sizi üzecektir ve durumu kullanacaktır,

bıkmak yok canım öğretmenim,, az sabırla harikalar yaratırsınız,,

velilere asla şikayet etme hakkını vermeyin,, .

benimde bi arkadaşim sinif öğretmeni kadincağiz deliriyor akşama kadar yaa bide hamile hiperaktif bir öğrencisi var ne durdan anlar ne yapmadan anlar
zoor yaa çok zor bir meslek bi okadar da güzel tabiki.allah yardimciniz olsun.

bıkmak yok canım öğretmenim,, az sabırla harikalar yaratırsınız,,

velilere asla şikayet etme hakkını vermeyin,, .---------------------------benimde bi arkadaşim sinif öğretmeni kadincağiz deliriyor akşama kadar yaa bide hamile hiperaktif bir öğrencisi var ne durdan anlar ne yapmadan anlar
zoor yaa çok zor bir meslek bi okadar da güzel tabiki.allah yardimciniz olsun.-

evt ya cok zor valla sabir falan kalmadi.ztn 45 kişi sinif o kaynastirma da bir 45 kişi daha eder.ruh sağliğim bozulmaya basladi.

daha sene başı sayılır,,,

bende de var kaynastırma üstelik bir bile değil,,

biri tekerekli sandayede ve altına kakasını yapıyor,,

biri hic oturmuyor,,, derste ya yemek yıyıyor ya da öğrenci silgilerini parcalıyor,

üstelik birinci sınıım,,,a ma onlardan asla şikayetci olmadım,

onları kazanmamız gerekmiyor mu?

az sabır,biraz yorgunluk belki.....

onları kazandıkca daha mutlu olacagız eminim,,,

sevgiler,,,

daha sene başı sayılır,,,

bende de var kaynastırma üstelik bir bile değil,,

biri tekerekli sandayede ve altına kakasını yapıyor,,

biri hic oturmuyor,,, derste ya yemek yıyıyor ya da öğrenci silgilerini parcalıyor,

üstelik birinci sınıım,,,a ma onlardan asla şikayetci olmadım,

onları kazanmamız gerekmiyor mu?

Az sabır,biraz yorgunluk belki.....

Onları kazandıkca daha mutlu olacagız eminim,,,

sevgiler,,,

bnm ki kazanilcak gibi değil 15 yasinda ztn lisede olmasi lazim.o kadar suyuna gittim isediklerini yaptim ona eğlenceli etkinlikler verdim ama yok gene yok.

Kaynaştırma öğrencisini kazanmaya kesinlikle katılıyorum arkadaşlar ama kaynaşma öğrencisinin bir sınırı olması gerekiyor böyle bir sınır var elbette ama daha yükseltilmeli sınıflarda özel eğitim gereken öğrenciler kaynaştırma olarak bulunuyor hem daha profösyönel eğitimden mahrum kalıyolar hemde diğer öğrencilere engel oluyorlar.Bende bir öğrenci var matematik öğretmeniyim ben 7.sınıftaki bu öğrenciye anasınıfı kitabı verdim balon içine rakamlar yazılmış bir etkinlik verdim 1 leri kırmızı 2 leri sarı v.s. dedim boyuyamadı.RAM'a yolladım bu çocuk kaynaştırma sınıfına devam edecek dediler 2 hafta sonra annesine okuldaki özel eğitim sınıfına en azından günde iki saat katılmasını sağla dediler özel eğitimin kontenjanı dolu kesin özel eğitimlik denmediği sürece öğretmeni angarya olarak kızı almak istemiyor haliyle.7.sınıfa gelmiş bir çocuk bu yılları bomboş geçmiş durumda sınıfa hiç bir zararı olmayan silik bir tip ama neden olması gerektiği yerde değil.RAM nasıl olurda önce kaynaştırma der sonra özel eğitim sınıfınada bi uğra der olur mu böyle şey

kaynaştırma eğitime tamamen karşıyım, çocuk sınıfta diğerlerinden farklı, diğerlerinden eksik yanlarının olduğunun her dakika farkında
ne kadar hissetirmeye çalışmak istesende
özel eğitim sınıflarında eğitimlerini devam etttirmesinden yanayım, çocuk o zaman arkadaşlarının da kendisi gibi olduğunu görüp, kendini eksik ve yetersiz hissetmiyor, okula gelmekten daha mutluluk duyuyor
benim de bir kaynaştıma öğrencim var, ama sizinki kadar hiperaktif değil, bence özel yardım almalısınız, ramdaki uzmanların görüşünü alın
allah yardımcınız olsun

Kaynaştırma öğrencisini kazanmaya kesinlikle katılıyorum arkadaşlar ama kaynaşma öğrencisinin bir sınırı olması gerekiyor böyle bir sınır var elbette ama daha yükseltilmeli sınıflarda özel eğitim gereken öğrenciler kaynaştırma olarak bulunuyor hem daha profösyönel eğitimden mahrum kalıyolar hemde diğer öğrencilere engel oluyorlar.Bende bir öğrenci var matematik öğretmeniyim ben 7.sınıftaki bu öğrenciye anasınıfı kitabı verdim balon içine rakamlar yazılmış bir etkinlik verdim 1 leri kırmızı 2 leri sarı v.s. dedim boyuyamadı.RAM'a yolladım bu çocuk kaynaştırma sınıfına devam edecek dediler 2 hafta sonra annesine okuldaki özel eğitim sınıfına en azından günde iki saat katılmasını sağla dediler özel eğitimin kontenjanı dolu kesin özel eğitimlik denmediği sürece öğretmeni angarya olarak kızı almak istemiyor haliyle.7.sınıfa gelmiş bir çocuk bu yılları bomboş geçmiş durumda sınıfa hiç bir zararı olmayan silik bir tip ama neden olması gerektiği yerde değil.RAM nasıl olurda önce kaynaştırma der sonra özel eğitim sınıfınada bi uğra der olur mu böyle şey
valla canım sınıfta sessiz olsa baska birşey istemicem.daha dün resim dersinde öğrencilerin resimlerini kontrol ediyorum.bir kıza dalmış tekme tokat zor ayırdım cok iri zaten benm boyumda.bana bi vursa ben bile yapışcam yere.bağırdım cağırdım anlamadı tabi.öteki kızda gitti müdüre şikayete öğretmen onu seviyor ona hiç bişi yapmıyor falan diye.artık daha napcam ben.sürekli gülüyor.bu kaynastırma değil resmen sınıfı kaynatma.işlediğim doğru düzgün ders yok.onun sesinden kendi sesimi duyamıyorum.

kaynaştırma eğitime tamamen karşıyım, çocuk sınıfta diğerlerinden farklı, diğerlerinden eksik yanlarının olduğunun her dakika farkında
ne kadar hissetirmeye çalışmak istesende
özel eğitim sınıflarında eğitimlerini devam etttirmesinden yanayım, çocuk o zaman arkadaşlarının da kendisi gibi olduğunu görüp, kendini eksik ve yetersiz hissetmiyor, okula gelmekten daha mutluluk duyuyor
benim de bir kaynaştıma öğrencim var, ama sizinki kadar hiperaktif değil, bence özel yardım almalısınız, ramdaki uzmanların görüşünü alın
allah yardımcınız olsun

kaynastırmaya ben de karsı değilim ama bu baskalarına zarar verecek durumda.bunun kaynastırması olmaz ki özel eğitim gerek gercekten.ve ailede ilgi yok zaten cocuk gece 2lere kadar geziyor.ayağında corap yok okula gelirken.kaç defa veli cağırdım gelmedi.hergün dövüyorlarmış.cocuk dayak arsızı olmuş resmen o yüzden bağırınca fln korkmuyor dayaktan korkuyor sadece.o da olmaz yani.

X