• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanayla oturmak

Ceydasavas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2016
70
177
93
27
2 yıllık bi ilişkim var ve onun ailesi tarafından artık ciddi bişeyler isteniyor. Evlenmeyi istediğin adamında babası vefat etmiş tek çocuk annesiyle yaşıyor. Annesininde bizimle oturmasını istiyor. Annesine aşırı bağlı hatta annesiyle yatıyor şuan bile. Nasıl orta yol bulunur bilmiyorum

Annesiylemi yatıyor ??? Kaynana zaten zor iş birde eşiniz böyle ise çok sinir olursunuz bilmiyorum gerçektn seviyorsanız bunları görmemezliktn geleceksinz..
Ama aynı yatmaları çok canınızı sıkar evlendiktn sonra kaynanan durmadn şakasına bugun benle yat falan dese bilemiyrm kıskanılack bir durum deil ama insan gıcık oluyor umarım şirin sevimli bir kaynananz vardır :KK50:

Çok iyi kalpli saf temiz dindar bi kadın ama bilmiyorum alışmak zorunda kaldım sonuçta yetim büyümüş bi çocuk dul bi kadın var seviyorum çok ama çok korkuyorum

Uzmanların soylediklerine gore babasi vefat etmis cocuklarin annesiyle yatmasi cok cok yanlis bi kisilik olusmasina sebep oluyormus sizde de oyle bir durum var ben sevdiginiz kisinin psikolojisinin normal oldugunu dusunmuyorum keza annesinin de oyle koskoca adam ile anne beraber yatar mi hic normal mi sizce? Annesinin eli ayagi tutmuyor mu? Tutuyorsa ne gerek var ayni eve tek basina bi hayat surmek zorunda mecbur ayni ev olur mu hic ya ona evlilik mi denir Allah askina eskidenmis oyle seyler

Ben de aksi bişey söylemiyorum üzlüyorum bu konuda ama buna engel olamam ki ona göre normal bişeymiş ben saçmalıyor muşum o doğurmuş ne yanlışınolabilirmiş aynı yatakta yatmanın napabirim ki nasıl orta yol bulucam annesiyle ilgili ne desem alınıyor ayrı ev muhabbeti olsa direk tersliyor

Çok zor. .o_O
Sabır ister , anlayış, sevgi. . :KK51:
Ben yapamazdım sanırım. .:110:
İyi düşünülecek bir durum. .Hoppa
Yakın bir yerde otursa da ayrı olsa . .:KK35:

Uzmanların soylediklerine gore babasi vefat etmis cocuklarin annesiyle yatmasi cok cok yanlis bi kisilik olusmasina sebep oluyormus sizde de oyle bir durum var ben sevdiginiz kisinin psikolojisinin normal oldugunu dusunmuyorum keza annesinin de oyle koskoca adam ile anne beraber yatar mi hic normal mi sizce? Annesinin eli ayagi tutmuyor mu? Tutuyorsa ne gerek var ayni eve tek basina bi hayat surmek zorunda mecbur ayni ev olur mu hic ya ona evlilik mi denir Allah askina eskidenmis oyle seyler
Çok iyi kalpli saf temiz dindar bi kadın ama bilmiyorum alışmak zorunda kaldım sonuçta yetim büyümüş bi çocuk dul bi kadın var seviyorum çok ama çok korkuyorum
Ben de aksi bişey söylemiyorum üzlüyorum bu konuda ama buna engel olamam ki ona göre normal bişeymiş ben saçmalıyor muşum o doğurmuş ne yanlışınolabilirmiş aynı yatakta yatmanın napabirim ki nasıl orta yol bulucam annesiyle ilgili ne desem alınıyor ayrı ev muhabbeti olsa direk tersliyor
Uzmanların soylediklerine gore babasi vefat etmis cocuklarin annesiyle yatmasi cok cok yanlis bi kisilik olusmasina sebep oluyormus sizde de oyle bir durum var ben sevdiginiz kisinin

Kötü olan yanı kabul etmiş gibi görünüyorum şuan ve bu konuda taktir almıyorum olması gereken şey gibi benim bugünden piskolojim bozuldu ve o bunu hiç görmedi olmasıda çok saçma olur ona kalsa çok zor bi ilişki yaşıyorum ama ona göre hiç bişey yok

Kötü olan yanı kabul etmiş gibi görünüyorum şuan ve bu konuda taktir almıyorum olması gereken şey gibi benim bugünden piskolojim bozuldu ve o bunu hiç görmedi olmasıda çok saçma olur ona kalsa çok zor bi ilişki yaşıyorum ama ona göre hiç bişey yok

18 yaşındasın. .
Okumuyor musun?
Bence evlilik için acele etmeyin. .

O yanlış olduğunu kabul etmese de yanlış işte sen kaç yaşındasın o kaç yaşında?

Bence çok çok çok zor..
Ben annemden ve ablamdan yakinen biliyorum.
Özel hayat namına bir şey olmayacak buna hazır mısın?
Her genç kızın rüyası bir gün evlenmek evet, ama bence bu şekilde değil
Şahsen ben asla yanaşmazdım böyle bir şeye
Hele ki annesine bağlıysa kafadan bitmişti yani bu iş, bir de birlikte yatıyorlar diyorsun daha neler :KK14::KK14:
Hakkında hayırlısı ama bence iyi düşünmelisin

Aynı evde 3. kişi zor bence bu onun annesi de senin annen de olsa. .insan bi kere eşine hep yakın olmak ister annesinin yanında sarılamazsın öpemezsin dizine uzanamazsın vs. zor:63:

Ortayolu yok bu işin...
Ben sana söyleyeyim... Burada bir çok konu var açıp tek tek okuyabilirsin.
Kayınvalide ile oturmak gibi bir devir kalmadı malesef.
Yakın otur, kapın bacan ayrı olsun, ama aynı evde oturma sakın...

Yakınınıza alın ne biliym sık sık gider gelir kontrol edersiniz siz de seviyormuşsunuz zaten kadını ama, aynı evin içinde olmaz.. İyiyken kötü olursunuz.
Sevgilinizinki de bağlılık değil bağımlılık olmuş. Biraz kendi hayatını çizmeye kararlı olması lazım. Herşey bir arada olmaz. Biçok insanın annesi ya da babası yalnız yaşıyor. Yaşlılıkta elbet birgün yalnız kalınıyor. Arayıp sorulur, işine gücüne koşulur, yanında olduğunuz hissettirilir ama eli ayağı tuttuğu sürece ve ekonomik durumlar da izin verdiği sürece aynı ev kesinlikle yanlış bence :KK12: İyi düşünün derim. Olmaz çünkü.

ben 21 o 23 yaşında

Şöyle düşün sadece eşin ve sen olsanız o evde istediğin zaman kalkarsın istediğin zaman yatarsın istediğin zaman yemek yersin bi öğünü basit şeylerle geciştirirsin istediğin zaman tv izler istediğin zaman evde temizlik yaparsın

Kv ile olunca kim kimin düzenine uyacak? Bi kere kendine ait mutfağın olmasını istemez misin? Temizlik düzeni nasıl olacak? Belki kocanla kavga edeceksin kv duysun ister misin? Evde sağda solda eşinle sarılıp gülüşmek istemez misin? Tv karşısında sarmaş dolaş oturmak istemez misin? Eş adayına bunları anlat

babasizliği bilirim hep bi yanım eksik buyumuştur buda çok aci ama gerçek bunu yaşayan bilir canim bence yaşiniz biraz genç 1-2 sene orda geçirirsin zmanla o ayri eve çikmayi isticektir

Back