Kaynanayla Baglari Kopardim

BizAyrilamayz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2013
746
217
kaynanamla ayni apartmanda dairelerimiz yan yana. bes aydir evliyim bi turlu rahat yok..surekli haber vermemizi isterler ikitanede bekar gorumce var 30 yas civarlarinda
biyere gitsek balkona cikar surat asar haber vermedik diye
sustum sustum sonunda patladim bi cokseyler oldu bugune kadar idare etmeye calistim ama patladim sonunda

esimle alisverise cikalim dedik..esim geldi kapidayim gel dedi..indim asagiya arabaya bindim tam o anda kv balkona cikmis bize bakiyo.esimde diyoki: naber anne.
annesi: iyilik..ama bi surat hapiyo gormelisiniz tavirli tavirli konusuyo.
esimde dediki noldu niye ciktinki sen balkona?
anneside diyoki: balkonun cami acikti onu ortmeye ciktim diyo ne alakaysa yalanci kadin surekli boyle gozetler bizi biyere cikarken
sonra esimle tam markete girdik
buyuk gorumcem mesajlar yagdiriyo esime pes pese: annem ona gittigi her yerin haberini veriyo o neden vermiyo vs vs vs daha neler neler
benim sinirim atti tabi.
esime eve gidelim dedim esim beni kapida birakti dukkana gitti
bende dogru kaynanama gittim sinirden ellerim titriyo ama sakin bi sekilde dedimki: ben sizin yuzunuzden esimle kavga etmek zorundamiyim dedim
gorumcemde sesini yukseltti evet mecbursun beni ikinci kez kardesime sikayet ettin ( mevlut olayindan bahsediyo hatirlarsaniz anlatmistim)
senin yuzunden hep kardesimle kavga ediyorum sen bize gelin geldin mecbursun haber vermeye gittigin yeri soyliceksin oyle bi dunya yok diyo bide bi bagriyo bi bagriyo sonra duvara yumruk atti ikitane.yani guya bana vuramadigi icin duvara vuruyo
ben bunun altinda kalirmiyim???
bende basladim bagirmaya ilk kez boyle cikistim..
ben size gelin gelmis olabilirim ama senin kardesinle evlendim sizinle evlenmedim attigim her adimin hesabini vermek zorunda degilim ben dedim nekadar anlayissizsiniz yeter artik tepeme ciktiniz dedim.beni yonetebileceginizi saniyosaniz yaniliyorsunuz dedim.cocuk gibisin 33 yasindaki kadinsin davranisina bak utan ya ayip ayip dedim
kaynanamda hic sesi solugu cikmayan kaynanam bi sesini yukseltti: benim bitane oglum var tamammi mecbursun haber vericeksin dedi
onlar mecbursun dedikce benim tepem atti
hicbisey mecbur degilim ben vermicemde dedim.
kizlarin vermek zorunda olabilir ama ben degilim dedim
bundan sonra sizinle muhattap olmak istemiyorum sizde benimle olmayin dedim
kv diyoki: sen zaten oyle olmasini istiyodun ama benim tek oglum o unut sen onu dedi
bende dedimki: oglunla istedigin kadar muhattap ol banane ben karisamam zaten dedim anahtarimi aldim eve gittim
gorumcemde diyoki: bi haftadir evinde oturuyosun geldigin yok diyo
hic alakasi yok daha ikigun once ordaydim
bende dedimki: ya anlamiyosun herhalde benim evim orasi ben kardesinle evlendim sizinle degil dedim
simdi evdeyim sinirden elim ayagim titriyo esim dukkanda cok sinirliyim gercekten..

sizce yanlismi davrandim bundan sonra napmam gerekir iki gundur mesafeliyiz.hic konusmuyorum yokmuslar gibi davraniyorum
kucuk gorucemle sorunum yok o o gûn evde yoktu
ama oda dün bana sen kucuksun bunu unutma yinede neolursa olsun sen kucuksun
bu nedemek ya kucugum derken 15 yasindaki ergen degilimki!
yani yasca kucugum diye alttan alip ozurdilemesi gereken benmiyim bu durumda!!!
kafayi yicem..
ama konusmam bundan sonra..

Keşke yüzgözolmasaydın
Karşındakiler edepsiz belli , eşin konuşsaydı bazı şeyleri
Daha yeni evlisiniz, aynı apartmanda oturuyorsunuz, mecbur yüzyüze geleceksiniz.
Bundan sonra herşey daha da çirkinleşebilir.
Eşinizle konuşun, biraz uzak durun, durumu izleyin , ama sakin ve soğukkanlı hareket edin.

Kapın ayrı olsa bile, yakın oturmanın dezavantajları işte :KK31:
Çok terbiyesizlermiş ya. Sen onlara uymadıysan ondan diş bilemişlerdir sana. Çünkü baya bi biriktirmişler içlerinde.
Hani sen de onlara uysan, gitsen gelsen, her yere beraber gitseniz bak nasıl kıymetli olursun :KK53:
Ben de evimde yalnızlığı severim, kayınvalidemle pek içli dışlı olmak istemem. İlk zamanlar bana da çok laf gelmişti ama ben hiç cevap vermedim. Arkamdan istedikleri kadar konuşsunlar umrumda değil :KK76:
Kocanla istediğin yere istediğin vakit gidemiceksen bu evlilik niye oldu. Sevgili olsanız neyse de :KK53: Kendini ezdirmediğin iyi olmuş.
Emin ol sussan daha çok üstüne gelirler.
İnşallah aynı apartmandan da taşınırsınız bir an önce. Çünkü çok zor :KK14:

Keşke yüzgözolmasaydın
Karşındakiler edepsiz belli , eşin konuşsaydı bazı şeyleri
Daha yeni evlisiniz, aynı apartmanda oturuyorsunuz, mecbur yüzyüze geleceksiniz.
Bundan sonra herşey daha da çirkinleşebilir.
Eşinizle konuşun, biraz uzak durun, durumu izleyin , ama sakin ve soğukkanlı hareket edin.

esimin dukkani var ne hafta sonu var nede bos gunu anca aksam bi 15 dk goruyo onlari o yuzden ona gore hicbi sorun yok yani anlamiyo beni..
bisey dedigimde arada kaliyo bende sikayet etmis gibi oluyorum dnemedim degil:KK43:
kendisinin sahit olmasi lazim :KK43:
bu konuda bana hak verdi sagolsun git konus demiyo zaten demezde.

sizce yanlismi davrandim bundan sonra napmam gerekir iki gundur mesafeliyiz.hic konusmuyorum yokmuslar gibi davraniyorum
kucuk gorucemle sorunum yok o o gûn evde yoktu
ama oda dün bana sen kucuksun bunu unutma yinede neolursa olsun sen kucuksun
bu nedemek ya kucugum derken 15 yasindaki ergen degilimki!
yani yasca kucugum diye alttan alip ozurdilemesi gereken benmiyim bu durumda!!!
kafayi yicem..
ama konusmam bundan sonra..

o kadar didibeykenböyle sorunların çıkması okadar olağan ki...
bir de 2 bekar görümce, aman aman :KK50:
eşin ne dedi bu olanlara, sanmıyorum ki annesini kardeşini atsında senden taraf olsun. seni haklı bulduysa bile, hep öyle olmayacak.
o kadar yakınken ayrı bir aile olamayacaksınız... ve maalesef sen eşinden çok ailesiyle evlenmiş gibisin. eşin sabah çıkıp gidiyor siz kalıyorsunuz başbaşa...
ya oradan uzaklaşacaksın ya da bir ömür bunu kabulleneceksin... bir de çocuk olunca iyice girersiniz içiçe.

Duvara yumruk atmak mi? İnanin ben okurken sinirlendim yine siz iyi idare etmissiniz...

Bence daha da muhattap olmayin onlar size güler yüzle yanasmadan....azicik sapkalarini onlerine alip dusunsunler ...

Esinuzle konustnz mu bu olayi peki ve baska eve cikma ihtimaliniz yok mi hic?

ne demek mecbursun yaa.mecburiyet nedir..eşin ne dedi bu durumlara peki kimin yanında?

esimde benim tarafimda o sadece dediki : onlarda merak ettikleri icin soruyolar basimiza bisey geldimi diye zile bastiklarinda kimse kapiyi acmyinca merak ederler diye
bende dedimki uzakta otursak surekli arayip habermi vercektik sanki neyaptigimizi sacmalik dedim

sen boşver erkekler bizim ailelerimize gelince paranoyak kendi ailelerine gelince merak ediyo derler..sen tamamen haklısın.iyi de tahammül etmşsinn..mecbursun kelimesi bir kere taşırmış bardağı..kendi hayatını yaşa birazda

Zaten eşin aşağıda seni arabada bekliyormuş..
Eşin ile senin ne yaptığının haberini değil , sadece senin neler yaptığının haberini almak istiyor onun ailesi..

Eğer sizden haber almak isteseydi, sana gelip bizi haberdar edeceksin demezlerdi.Sıkıyorsa oğullarına desinler bunu.. :-)
Nereye gittiğinin ne yaptığının hesabını, kimseye vermek zorunda değilsin..

Her gün veya her hafta onlara gitmek zorunda da değilsin..

Zaten gittiğin yerlerden vs eşini haberdar ediyorsundur.E daha ne..

Görümcenin haberi olcak anasının haberi olcak babasının haberi olcak . Haberleri olcakta ne olcak, gidip oğullarına eşin buraya gitti demek için mi haberleri olcak yoo..
Zaten giderken ederken eşini haber verip gidiyorsundur herhalde.Olması gerekende bu zaten..

Arandaki mesafeyi korumaya bak canım ..

Kapın ayrı olsa bile, yakın oturmanın dezavantajları işte :KK31:
Çok terbiyesizlermiş ya. Sen onlara uymadıysan ondan diş bilemişlerdir sana. Çünkü baya bi biriktirmişler içlerinde.
Hani sen de onlara uysan, gitsen gelsen, her yere beraber gitseniz bak nasıl kıymetli olursun :KK53:
Ben de evimde yalnızlığı severim, kayınvalidemle pek içli dışlı olmak istemem. İlk zamanlar bana da çok laf gelmişti ama ben hiç cevap vermedim. Arkamdan istedikleri kadar konuşsunlar umrumda değil :KK76:
Kocanla istediğin yere istediğin vakit gidemiceksen bu evlilik niye oldu. Sevgili olsanız neyse de :KK53: Kendini ezdirmediğin iyi olmuş.
Emin ol sussan daha çok üstüne gelirler.
İnşallah aynı apartmandan da taşınırsınız bir an önce. Çünkü çok zor :KK14:

ya ben simdi bes ay herseyi icime atip sustugum icin beni agzini acmayan kendini ezdiren biri sandilar
heleki gorumcem seytanin basi o zaten..
gecen olayda anahtarimi sorup durdu yedek anahtarimi bende vermeyince evime gelip anahtarligimdan almisti ortaligi yikmistim gorumcemle muhattap olmadim ama esime soylemistin anahatarimi almistim
kardesimle arami bozuyosun surekli sikayet ediyosun diyo ne alakaysa.esim o benim onunla paylasmicamda kiminle paylasicam.

Çok iyi etmişsin, yerinde olsam çok uzun sure muhatap olmam.
Esin israr etse bile olma
Boyle yaparsam kazanirsin
Herkes haddini bilcek:KK34: bir musibet
Bin nasihatten iyidir

Son düzenleme:
Görümcelerin bekar mı arkadaşım
Eğer bekarlarsa dua et evlensinler
Kendilerinden beteri olsun karşılarında ki ne yaşadığını anlasınlar.
Bayılırlar nifak sokmaya, huzur bozmaya

Duvara yumruk atmak mi? İnanin ben okurken sinirlendim yine siz iyi idare etmissiniz...

Bence daha da muhattap olmayin onlar size güler yüzle yanasmadan....azicik sapkalarini onlerine alip dusunsunler ...

Esinuzle konustnz mu bu olayi peki ve baska eve cikma ihtimaliniz yok mi hic?

evet ben zor tuttum kendimi gercekten..annesi tansiyon hastasidiye bu durumda bile onu dusundum..
ablasi zaten bi tuhaf hep nazlanmak iste doktora gitsin mesaj atar karikoca beni bikere aramadiniz diye.isyerinde sorunlari olur herkes anlayis gostercek alttan alcak nazlicak bu yasina kadar bekar kaldigi icinmi boyle oldu anlamadim.ama yeter artik yani avcunu yalar artk..
muhattap olmam kesinlikle artik evimde oturuyorum kafam rahat
dün kaynanam diyoki: kusluk surdurulmez ama oyle olmaz
hic cevap vemedim suratina bile bakmadim o yokmus gibi davrandim.

çok iyi ama az yapmışsın . bu durumda amacım gaza getirmek de değpil ama sişini başta gösterirsen bi durur düşünürler kime çattık diye. malesef bazıları ancak böylesinden anlıyor iyi davranmak alttan almak yüzlerine gülmek çare değil.tavrını aynen devam ettir. ve şunuda söyliyim benzer şeyleri bende yaşadım. eşimle boşanma noktasına geldik.çareyi farklı bir ile yerleşmekte bulduk. ama hiç şikayetçi değilim huzurum yerinde çok şükür.
BEN SENİN YERİNDE OLSAM ŞUAN SÜSLENİR PÜSLENİR TANGIRDIYA TANGIRDIYA ÖZELLİKLE DUYURARK AMA ASLA HABER VERMEDEN ÇIKAR EŞİMİN DÜKKANINA GİDERDİM.
CANIMMMM ÇOK CANIM SIKILDI ÖZLEDİM GELDİM DERDİM. SENİN ÇIKTIĞINI GÖREN VE EŞİNE YETİŞTİREN KV LERDE BİR GÜZEL KALIVERİRLER ORTADA :KK66:

ya ben simdi bes ay herseyi icime atip sustugum icin beni agzini acmayan kendini ezdiren biri sandilar
heleki gorumcem seytanin basi o zaten..
gecen olayda anahtarimi sorup durdu yedek anahtarimi bende vermeyince evime gelip anahtarligimdan almisti ortaligi yikmistim gorumcemle muhattap olmadim ama esime soylemistin anahatarimi almistim
kardesimle arami bozuyosun surekli sikayet ediyosun diyo ne alakaysa.esim o benim onunla paylasmicamda kiminle paylasicam.

:KK53: Evinin anahtarını çaldı yani :KK4: Ayy sinir oldum şimdi.
Benim evimin anahtarı k.v. de var ama, hani evde bişey olur, anahtarı içerde unuturuz falan diye vermiştik. Kadın da sağolsun hiç girmez tek başına :KK6:
Bence bunlar tamamen sana kafayı takmış. Girdiler mi peki eve? Öyle bi olay oldu mu? Kilidi değiştir bence hemen:KK23:

Zaten eşin aşağıda seni arabada bekliyormuş..
Eşin ile senin ne yaptığının haberini değil , sadece senin neler yaptığının haberini almak istiyor onun ailesi..

Eğer sizden haber almak isteseydi, sana gelip bizi haberdar edeceksin demezlerdi.Sıkıyorsa oğullarına desinler bunu.. :-)
Nereye gittiğinin ne yaptığının hesabını, kimseye vermek zorunda değilsin..

Her gün veya her hafta onlara gitmek zorunda da değilsin..

Zaten gittiğin yerlerden vs eşini haberdar ediyorsundur.E daha ne..

Görümcenin haberi olcak anasının haberi olcak babasının haberi olcak . Haberleri olcakta ne olcak, gidip oğullarına eşin buraya gitti demek için mi haberleri olcak yoo..
Zaten giderken ederken eşini haber verip gidiyorsundur herhalde.Olması gerekende bu zaten..

Arandaki mesafeyi korumaya bak canım ..

evet kesinlikle esime haber veripte ckkiyorum o gunde zaten esimle birlikte cikmistim disari
bide bana laf sokuyo gittigim yerlerde gelinin nerde niye seninle gelmiyo diyolarmis ya ben senin kankanmiyim be kadin!
anlamiyor ya bendn sacma sapan beklentiler icindeler ama bundan sonra cok beklerle en azindan simdi rahatim
mecburmuyum ya ben seninle heryere gitmeye.
ne merakmis ya ortadan catliyolar resmen.

Esinle nasil tanistin acaba?
Almanyadan geldin ya o yüzden sordum..
Kendi ailenden yakinlarinda birileri var mi?
Esin haberdar mi bu durumdan?
Farkli bir yere tasinmayi düsünürmü?

X