- 10 Haziran 2022
- 100
- 35
- 27
- Konu Sahibi babymommy9
Merhaba kızlar 9 aylık evliyim benim kaynanamgilin apartman dairesinde 2 binası var..Nişanlıyken eşim onlar üstte otursun biz altta oturalım dedi kabul etmedim.Hiçbir zaman kaynanayla değil annemle bile olsa altlı üstlü oturmak istemedim.Eşim onlarla konuşmuş Onlarda biz taşınalım siz gelin yerleşin bizim oturduğumuz yere altta kirada kalsın bizde tekirdağa gideriz(oradaki evlerine) dediler.Eşime yerlerini yurtlarını bozmamalarını bizim kiraya çıkmamızı söyledim fakat boşuna niye kira verelim dedi diye kabul ettim.Etmez olaydım.Kaynanam önceleri ben zaten siz olsanızda olmasanızda bu evden 2 seneye çıkardım diyordu sonradan bizi suçlu ilan etti.Evinden kovmuşuz onu.Halbüki kendi istekleriydi.Herneyse bu 1 yıl içinde sürekli istanbuldan ev alma yani bizim oturduğumuz yerden sürekli bir buraya gelme taşınma isteği hiç bitmedi.Yani gönlü hiçbir zaman razı gelmedi evine taşınmamıza.Eşime evlenirken söyledim ayrı mahallelerde yine yakın olalım ama ben altlı üstlü istemiyorum geri dönme ihtimalleri varmı diye eşim kesinlikle yok oturmazlar artık onlar bizle dedi.Ama asla öyle olmadı şimdi tekrar benim altımdaki kiracıyı çıkarıp oturmak istiyor.Kaynanam genel anlamda her işimize koşar yardım eder fakat durduk yere bana çok laf sokar iğneleyici konuşur hiçbirşey yapmasamda.Eşine ve çocuklarına karşı da öyle.Eşimede birşey diyemiyorum zamanında peşin peşin söylemişti istemiyoruz oturmak diye onunda elinden gelen artık birşey yok.Ne yapıcam bilmiyorum kafayı yemek üzereyim