Kaynanasiyla altli ustlu oturup sorun yasayanlar ....

Keşke kv ile yakın otursak hergun giderim. Çok seviyorum onu muhabbeti muhteşem. Bence arada bir gitsen belki sende memnun kalırsın. Niye çalışmıyorsun?

Kv ve annemin bulundugu mahalleye tasindim. 3 gun gitmesek aramaya baslarlar. Torunlarini cok ozlediklerini soylerler.. hatta kv calismaya basladi biz evde yokuz diye ugramamazlik yapma ugra arada der napcaksam tek basima orda. Yani can cikar huy cikmaz diyorum.

Elbette hergun yukari cikmak zorunda degilsiniz. Arada bir gidilir gelinir o ayri ama bnde annemle yanyana oturuyorum bir yere giderken kapisina basip suraya gidiyorum derim bu izin almak degil haber vermek cunku gelip kapima tiklasa bir gelse bir daha gelse cevap gelmese endise eder annemde bana haber verir cunku bende ederim bunda bir sikinti gormedim ben

Sabah kahveni her gün iç bari o gelmesin de aman. Arkadaş bari yeni evlileri rahat bıraksalar yaa

Ben her kim olursa olsun mesafeli olmak taraftarıyım. Şimdi 1 saat ile başlayan durum ileride çoğalarak devam edecek.Sürekli talep halinde olacaklar. O nedenle mesafeyi kalp kırmadan yüz göz olmadan koruyun derim. Mesela bir işe girerek ya da çalışmazsanız kurs gibi uğraşlarla bunu sağlayabilirsiniz.

Hergün kv görmek bana ürkütücü geliyor. O yüzden baştan aynı apartmanda yaşamayınkabul etmezdim. Çıkma şansın varsa çıkın o evden. Ama yoksa nasıl alıştırırsan öyle devam eder.hergün gitmen , görünmen,dışarı çıkarken haber vermen tabiki gerekmiyor. Yapmayacağını baştan söyle.

Dogru dusunuyosun ama esinle sorun olmamasi icin bunu oncelikle esinin idrak edebilmesi lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…