Merhaba,Bursaliyim ve yillarca kayinvalidemlerle ayni sokakta yaşadik.Hic hatirlamak bile istemiyorum.Surekli gözleri üstümüzdeydi.Hesap sorar,karışir ve hadlerini hic bilmezlerdi.Tek iyi huylari vardi iş vs beklemezlerdi ama onca şeyin yaninda bunun iyi bir sey oldugu farkedilmiyordu bile

12 yil sonra iş degisikligi sebebiyle şehir degistirdik.Bir süre yasadigim yerde kendime gelemedim.O kadar göz hapsindeymişim ki ,o kadar beklentileri varmis ki bizden kendi hayatimi yasayamamisim maalesef..Ve üstelik ne cocuguma bakardi,ne de herhangi bir faydasi olurdu bana..yemek ,lohusalikta yardimci olmak vs hic birini yasamadim yardim olarak.Size tavsiyem ,daha yeni evlisiniz ve baştan nasil tavir koyar sınır cizerseniz öyle gider.Asla başkalari icin degismeyin.Kendiniz olun.Hic değmiyor çünkü buna.Yalniz takilmaktan hoşlaniyorsaniz bunu kırmadan ,uslubünce belli edin,belirtin.Kirmizi cizginiz mutlaka olsun,kendi aileniz hakkinda yüzeysel konusun ,sırlar vs vermeyin.Ama eşinizin ailesi ile olan görüşme şekline mumkun oldugunca karismayin.cunku onlar onun ailesi .Sinirli bile olsaniz ,söyleyeceginiz laflari gülumseyerek ,sinirinize hakim olarak söyleyin.inanin böyle insanlarin sözü daha cok dinleniyor.Bagirip ,cagirmakla hic bir sey hallolmuyor.Ben cok gec ögrendim keske bunlari daha önceden bilseydim..Mutluluklar diliyorum bu arada