- 6 Mayıs 2015
- 51
- 12
- 36
Ben de seviyorumBenim seviyorum bitek
Evlendiğimizden beri eşim baya kilo verdi kayınvalidem diyor ki yemek yapıyor musun kızım sen, kaç kere yapıyorsun haftada? Ya da niye bu adam böyle zayıfladı diyor. Bir hafta benim yanıma gönder de kilo alsın diyor. Sizin yanınıza taşınacağım ömür boyu beraber yaşayacağız diye şaka yapıyor. Hatta geçen gün tencere tencere yemek getirmiş ben yapmıyorum diye. Tüm bunlara hiç alınmıyorum tam bir pollyannayım
Ay ne guzel masallah sanaO kişi benim :) ben seviyorum kayinvalidemi. Onun hiç öyle karışma huyu yoktur kızım böylesi daha uygun yine de sen bilirsin der. Bu açıdan gerçekten şanslıyımhemen hemen hergün de görüşürüz tabi fazla muhabbet tez ayrilik getirmez inşallah ama şimdilik durum bu. Dediğine katılırim ben de fazla görüşmeme taraftariydim daha önce ama öyle sıkı ki aile bağları ben uzak durdukça problem olduğunu gördüm. Kişiden kişiye değişir. Ben de erkek annesi olucam Allah in izniyle inşallah kıskançlık krizine girip kötü kaynana olmam bence de notr kalabilmek büyük başarı benim hiç yapamadığım bişey malesef
o konuyu biliyorum bakin Babam bi kaç ayda 40 kilo verdi düşünüyormusun haciannem yani babaannem anneme laf etmiş oğlumu niye zayıflattin diye. anneminmoreli bozulmuş demiş ki kendi istedi oğluna sor demişEvlendiğimizden beri eşim baya kilo verdi kayınvalidem diyor ki yemek yapıyor musun kızım sen, kaç kere yapıyorsun haftada? Ya da niye bu adam böyle zayıfladı diyor. Bir hafta benim yanıma gönder de kilo alsın diyor. Sizin yanınıza taşınacağım ömür boyu beraber yaşayacağız diye şaka yapıyor. Hatta geçen gün tencere tencere yemek getirmiş ben yapmıyorum diye. Tüm bunlara hiç alınmıyorum tam bir pollyannayım
Hangisi daha iyi bilemedim alması mı vermesi mihahah çok güldümbenim eşim de evlendiğimizden beri çok kilo aldı hala da almaya devam ediyor, ki ben çalışıyo olmama rağmen hergün yemeğimi yaparım, tatlımı, hamurişlerimi haftasonu yaparım. bana da oğlum çok kilo aldı dışardan abur cubur mu yiyosunuz napıyosunuz, biraz evde yemek yeyin diyo :) bunların hepsi aynı konuşacak bişey muhakkak bulurlar
İşte onu görmüyor. Hep ben suçluyum, sorun ben de. Aslında eşim çocuk sevmiyor ve kesinlikle istemiyor. Ama millete oğlunu söylemez beni söyler. Beni suçlamak daha kolayYa canım merak ettim çocuğu kendin mi yapmıyorsun korunuyorsunda o mu farklı zannediyor.
Olur mu estağfurullah. İnsan o kadar çok doluyor ki. Kimseye de anlatılmıyor bunlar. Ev içinde olanlar yakın çevreye anlatılmıyor dedikodu yaparlar diye. Biz de çok yüz göz olduk şu sıralar. Bizde de bir olay patlamaz inşallah ama kendimi zor tutuyorum. Sizlerin yazdıklarını okudukça biraz olsun rahatladım. Dediğin gibi sırf bana yakışanı yapıp sesimi çıkarmadan sabır edeceğim. Allah razı olsun duan için.ayyy inanırmısın benim kayınvalidem aynııııı bu kadar olamaz yanii... sanki benim yaşadıklarımı yazdınn.. bizdede ben yaklaşık 1 yıl oluyo şehir dışına taşındım ve o zaman sorunlarımız başladı... ve benim bebeğim var 1 buçuk yaşında o tarafın tek torunu.. biz şehir dışına gelince değerlendi torunu.. tabiki bu 1 yıl içinde gelmedi mi 2 kere geldi ve taşındığımda değil.. taşınmamadan 1 hafta sonra 1 haftalık kaldı... güya iş yapcak bana yardım etcek kurulu evin neyine yardım edecekse... sonra 1 ay geldi kaldı.. inanırmısın geldi ertesi gün her işe karıştıı ve herşeye... eşim artık anne aramıza bari karışma dedi ... ama ne oldu biliyomusunn .. maleseff bomba patladı geldiği 2. hafta kavga ettikk .. benim evimde yaşanmasını istemediğim bişey.. 3 yıllık evliyimm.. 2 yılımızz harika geçtii.. olanlar kızımın doğumundan sonra oldu.. artık ara sıra konuşuruz.. binde bir memlekete giderim.. gelmedi ondan sonra hiçç.. gelmesini açıkca istemiyorum.. huzurm kaçıyorr.. biz yüzgöz olduk birazz.. laflarımızda batar oldu.. ama denk geldikmi geçiniyoruzz.. eşimin hatrına .. senin yazından uzun oldu sankiidaha bu ne ki yanii .. sana da bişey diyemedim inanki senin kadar doluyum.. okuyunca dahada doldum eşinin hatrına kabul ettin madem yakışanı yaptın Allahh sabır verseinn.. sürekli dua edeceğim sana
Benim ki de eşimin göbeği için beni suçluyor. Yedirme bunu, erit o göbeği deyip duruyor. Ben ne yapayım? Yemek yediğinde eline mi vurayım. Seviyor adam yemeyi. Bir kötülüğü veya fenalığı yok bana karşı. Bir tek yemeğe çok düşkün. Feda olsun diyorum ben de. Ama kaynanam taktı göbeğehahah çok güldümbenim eşim de evlendiğimizden beri çok kilo aldı hala da almaya devam ediyor, ki ben çalışıyo olmama rağmen hergün yemeğimi yaparım, tatlımı, hamurişlerimi haftasonu yaparım. bana da oğlum çok kilo aldı dışardan abur cubur mu yiyosunuz napıyosunuz, biraz evde yemek yeyin diyo :) bunların hepsi aynı konuşacak bişey muhakkak bulurlar
inşallahh patlamaz canımm.. ben tutamadım kendini sen tutarsın inşallahh özellikle de senin yanında kalacakken .. hastaydım bunu bunu yaptı der.. kayınvalidelere yaranamıyorsun maleseff.. ama saolsun benim gözümü açtı.. yüzünü gösterdii.. o zaman dilimindede fırsat buldukça canın sıkıldıkça bize yaz .. için rahatlar en azından bize patlarsın ona değilOlur mu estağfurullah. İnsan o kadar çok doluyor ki. Kimseye de anlatılmıyor bunlar. Ev içinde olanlar yakın çevreye anlatılmıyor dedikodu yaparlar diye. Biz de çok yüz göz olduk şu sıralar. Bizde de bir olay patlamaz inşallah ama kendimi zor tutuyorum. Sizlerin yazdıklarını okudukça biraz olsun rahatladım. Dediğin gibi sırf bana yakışanı yapıp sesimi çıkarmadan sabır edeceğim. Allah razı olsun duan için.
senin yemeklerin daha güzell demekkii annesininkindenBenim ki de eşimin göbeği için beni suçluyor. Yedirme bunu, erit o göbeği deyip duruyor. Ben ne yapayım? Yemek yediğinde eline mi vurayım. Seviyor adam yemeyi. Bir kötülüğü veya fenalığı yok bana karşı. Bir tek yemeğe çok düşkün. Feda olsun diyorum ben de. Ama kaynanam taktı göbeğe
iyi geceler kızlar sen yine şanslısın benim kaynanam yanımda yaşıyo evlendikten 2 ay sonra yanımıza taşındı 4 tane görünmcem var birtanesi gelsin bizim yanımıza demedi ,kaynatam yok diye yanlız kalamıyo hanfendi ben fazla benim işlerime karıştırmıyorum ama genede karışıyo bazı şeylere.en ufak birşeyde herşeyimi satıcamda memlekete gidicemde söylenmeye başlıyo, geezmeye gidelim eşimle gelelim surat asıyo kendi alışmamış çünkü hep evdemiş birazda eski kafalı herşeye kerışıyo allah sabır versin valla bize yapacak başka bişey yokKaynanamı bir türlü sevemiyorum. Yeni yaptırmaya çalıştığımız inşaat halindeki evimize geldi ve evin sahibiymiş gibi inşaata müdahale ediyor. Üst kattaki odamı saçma sapan kendisi yerleştirmeye başladı. Kapalı kutularımın yerlerini değiştirdiği için ne nerede hiç bilmiyorum şuan.
Benim düzenime müdahale etmekten zevk alıyor. Bir de "bak ne güzel yaptım" diyor. Eşyalarımı karıştırıyor. "Senin şuyunu buldum, buyunu buldum" diye diye gülüyor. Bir kaç gün sonra ameliyatı var. Ben bakayım diye yanıma geldi. Hiç istemedim ama kocam yüzünden mecbur kaldım. Şimdi ameliyat bitene kadar kendimi tutacağım.
Ama ağzıma geleni saydırmamak için kendimi zor tutuyorum. Evli bayanlar nasıl baş ediyorsunuz kaynananızla? Bu kadın kendini benimle yarıştırıyor. Geçen gece düştüm ayak parmağım döndü. "Ay birşey olmaz ben çok daha kötü düşüyorum" diyor. Bunda bile benimle yarışıyor.
Lütfen akıl verin. Nasıl sakinleşeyim? Nasıl yaklaşayım? Sinir küpü gibi geziyorum 1 haftadır.
Bunu eşin söylese ben istemiyorum diye mesela bende 6 aydır korunmuyorum pcosluyum olmuyo çocuğum tedavi görüyorum ama soranlara eşim yeni evliyiz genciz daha diyor oda istiyor ama bunu yansıtmıyorİşte onu görmüyor. Hep ben suçluyum, sorun ben de. Aslında eşim çocuk sevmiyor ve kesinlikle istemiyor. Ama millete oğlunu söylemez beni söyler. Beni suçlamak daha kolay