kaynanasını sevenler kulübü

KatnissEverden

Alaycı Kuş
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2008
3.524
1.118
698
39
Kocaeli
kızlar gerçektende kayınvalidemi annem gibi çok seviyorum..:1hug: o olmasaydı eşimle asla tanışamazdım..yine o olmasaydı hiçbir desteğimiz hiçbir yardımcımız olmayacaktı şu hayatta..iyiki varsın annecim..allah uzun ömürler versin sana ve babama...:Saruboceq:

sizlerdende benim gibi kaynanasını sevenler var mı arkadaşlar a.s.

ALLAH muhabbetinizi artırsın canım :1hug:
kimse cevap vermemiş dikkatimi çekti
mutlaka vardır senin gibi kayınvalidesini annesi gibi seven kaydirigubbakcemile5
ama ne varki sadece eşinin hatırı için sever görünenlerde vardır kesin kaydirigubbakcemile

canım aslında gerçekten kimizi çok huysuz oluyo sağolsunlar..çok çektiriyolar gelinlerine..halbuki oda senin kızın sayılır değilmi..torunlarının annesi..böyle kayınvalideleri olan arkadaşların gerçektende allah yardımcıları olsun..allah bol bol sabrını versin ..

öte yandan birde benimki gibi kızımdan daha çok seviyorum seni diyeitirafta bulunan,tatlımı tatlı kayınvalidesi olanlarda vardır eminim..allah tüm bekarlara böyle kayınvalideler nasip etsin inş..

melankoli senin kayınvaliden nasıl canım.hakkında bişeyler yazmamışsın..

bende severımkayınvalıdemı ama acıkcası kendı annem gibi eğil her innsanı hatasıyla kabul etmk lazım oglunu sveıyosan anasınıda sevceksın hersey karsılıklı bıde.belkı oda bzıe karsı hışgörulu oldgu içindirkanımkarnar kayınvalşdeme ama eger itirazım varsa da cekınemm soylerımsen surda yanlış yaptın nıye ole deidm fakln diye geri cekmelafımı bikerede demz nıyeolediyon diye.ramzanda yoklardı burda konydaalrdı yarın gelckeler ve gercekten çok özledim onalrı kayınpedrımıde.1ayı geckın suredır yoklar ve bzı hergun telde konuştuk onunla.onemlı olna iyi olana iyi davranmak değil kotu olana iyi davranmak bence bende bunu düşünerk onun hatasını görsem bıle iyi yonlerini düşünüp kırmıyorumonu.bende kayınvalıdesın sevnlerdenım arkadşalr cunku iyiisyle kotusuyle o benımkayınvalidem eşimin annesı eşimi doğuran buyasa getiren eline meslegini almsını iyi karakterde brısı olmasını sapalyan buna vesile olan biris tesekkurler annecım iyikı varsın

9 yıllık evliyim toplam kayım valideyle 30 günden fazla aynı evde kalmamışımdır
telefonda da 30 defadan çok konuşmamışımdır
hiç bir problem yoktur aramızda amaaaaaaaaaaaaaa
elektirik alamadım safçana öyle çok konuşkan da değil ama işte

sevenlere ALLAH muhabbetinizi artırsın diyorum

rahmetli biricik canım annemin kesip attığı tırnağıyla bile kıyaslamam
çünkü benim için annem çok değerli paha biçilmez

Bende kayınvalidesini sevenlerdenim.Çünkü bilirim ki herzaman yanımızda ve destekçimizdir.Üç gelinini bu kadar iyi idare edebilmek bence büyük bir maharettir.Ve o bunu çokta iyi başarıyor.Hee bazen bana ters gelen şeyleri olmuyor mu?Tabi oluyor.Ama ben çok mu mükemmelim ki?

ben de kaynanamı çok çok severdima.s.sevdiğim için yaptığı hataları bile iyi niyetine verirdim:delphin:.ancak araya bizim haklı olduğumuz maddiyat konusu girdi ve ben hakkımızı savundum:jeyyar:.kadının benimle ilgili yalanlar söylediğini gördüm,hiç haketmediğim halde:1no2:.oysa,onu kendi çocukları,kocası,kaynanası,kayınpederi vs.insan yerine koymazken ben değer vermiştima.s..o olaydan sonra kesin ve net tavrımı ortaya koydum:mymeka:.ama,hiç beklemezdim ondan böyle bir şey.meğer içinde bir canavar varmış:1shok:.

Bende kayınvalidemi severim bana yararından başka hiçbir zararı dokunmamıştır....

Hep hayır duasını eder.. Hep destekler...

Sessiz sakin iyi bir insandır..

ben daha evLi değiLim sözLüyüm ama bende kayınvaLidemi çok seviyorum :) o kadar tatLı o kadar iyi niyetli bi insan ki :) Allah herkese böyle kayınvalide nasip etsin :)

Yanlizkizlaroel nişanliliktaki gibi olmuyo sölim çok değişiyolar ama dediğim gbi insanalri tum yonleriyle ele alma lazim yani iyisiyle kotusuyle sevmk laizm eşim bikaç gun oncee kannesiyle konusyo muahbbet açildi sanrim çok pismanim ilk zmanalrdaki hatalrimi yapmasaydim kadriyeiçok seviyorum ben diyo :) nese ben kaçtimsonra ben bekar arkadşalra tavsiyelrde bulunmaya gelrim

bende çok seviyorum gittikçe daha çok...
tatildeydik biz eşimle bayramda eve geldik gece mis gibi kokuyor...
uyku sersemi anlamadık önce sabah uyanınca farkettik...
Cuma günü gelmiş vakit ayırmış kadını ayarlamış, biz temiz eve gelelim diye...
dolaba yemek yapmış bırakmış yorgun olurum diye...
bugün gittik kısa bir süre görmek için annecim mahcup oluyorum ben gerçekten dedim biz neden varız kızım ben gücenirim asıl sana sen evladımsın benim dedi bana..
ne diyebilirim ki ben canım o benim diyebiliyorum sadece...

bence kim ne derse desin bu benim görüşüm,kimse kayınvalidesini öz annesini sevdigi gibi sevemez..ama istisna aileler vardır mesela,evladına sahip çıkmaz,yıllarca sevgisini göstermez,bu yüzden de kayınvalidede sıcaklık görenler kendi annesiyle kıyaslayabiliyor.ama dünyanın en iyi kayınvalidesi de olsa ben annemden çok sevemem..kayınvalidemi severim arkadas gibiyiz ve 2.5 yıldır aynı evde yaşıyoruz.bi geçimsizligimiz olmadı çok şükür.ama insan birlikte yaşayınca herşeyin suyu çıkıyor.neyse konu dışına çıkmayayım.bende seviyorum kayınvalidemi genç zaten iyi anlaşıyoruz ben 26 yasındayım o da 43 düşünün.

kızlar yanlış anlaşılmasın lütfen...annemden daha çok seviyorum diye yazmadım..annem gibi seviyorum diye yazdım..canım bi tanem annecim ben 9 yaşımdayken vefat etti..üvey anneyle büyüdüm ben..ha bi kötülüğünü görmedim ..ama iyiliğini de görmedim..menfaatleri içinmiş meğersem kötü davranmayışları.. evlendikten sonra anladım..şimdi hiçbiriyle görüşmüyorum..babam hiç bir zaman gerçek bi baba gibi olamadı malesef..çok şükürki meleğimin babası öyle değil..

neyse konuyu değiştirdim..kısacası evlenirkende evlendikten sonrada eşim ve ailesi bana,bie çok destek oldular..hem maddi hem manevi yönden..hepsini çok seviyorumm..onlar da olmasaydı kendimi hepten yalnız hissederdim heralde..allahım onları başımızdan ekksik etme yarabbim..

canım benim topic hayırlı olsun
bende arada çatışsamda
severim kayınvalidemi
çocuğunlan bile öz annenle bile anlaşamadığın oluyor bazen
bazı kaynanalarda anacım felaketttttttttt yani
allah bozmasın canım

amin efsunefe cim..

ama bunuyani nikli arkadaşada katılıyorum..önemli olan kötü kaynanayı sevmek..çok doğru söylüyor..

bende çok seviyorum gittikçe daha çok...
tatildeydik biz eşimle bayramda eve geldik gece mis gibi kokuyor...
uyku sersemi anlamadık önce sabah uyanınca farkettik...
Cuma günü gelmiş vakit ayırmış kadını ayarlamış, biz temiz eve gelelim diye...
dolaba yemek yapmış bırakmış yorgun olurum diye...
bugün gittik kısa bir süre görmek için annecim mahcup oluyorum ben gerçekten dedim biz neden varız kızım ben gücenirim asıl sana sen evladımsın benim dedi bana..
ne diyebilirim ki ben canım o benim diyebiliyorum sadece...

çok sevindim canım allah herkese öyle kaynana nasip etsin benimkide iyidir amasıda var tabi seninki kadar deyil tabi
:roflol:

bende severim annemi(eşimin annesini) çok ince düşünen bir kadındır,asil ve kibardır bir o kadar da bakımlı... arkadaş gibiyiz...allah başımdan aksik etmesin..yokluğunu yaşatmasın..

valla bende seviyorum müstakbel kayınvalidemi şimdilik çok iyi anlaşıyoruz bakalım allah sonumuzuda böyle devam ettirsin :)))

Back
X