- 20 Haziran 2012
- 4.745
- 3.866
-
- Konu Sahibi smilesmile_
Tabiiki bosan yol yakkınken bendede var aynı senin kocamdan 8 yıllık evliyim.birde kızım var bende kendi evim oldugu halde kaynanamda yasıyorum sırf eşim istiyor diye.kızım var diye sesimi cıkarmıyorum ama o olmasaydı ayrılırdimMerhaba kızlar.çok zor ve kararsız bir durumdayım. Biz eşimimle geçen Aralık ayında tartıştık ve ben evden gittim. Sonrasında o evi bana haber vermeden bozdu kira sözleşmesini bitirdi bu süreden bu yana ben annemlerde kalıyorum. Ayrılığımız özellikle kaynananın yüzünden oldu. Hep oğlunu gaza getirip huzurumuzu kaçıroyodu eşim de aşırı anneci bi insan.ayrılma süresinde benim rızam olmadan eşyalarımı aldılar annesi ve ablaları bana etmediği hakaret kalmadı sokak ortasında apartmanda. Bu yüzden polisten şikayetçi oldum sonra tabi pek bişey olmadı. Ailesi ve ben iki düşman olduk. 4 aydır ayrı yaşıyoruz ne o beni aradı ne ben onu aradım. Ilk başta ben evliliği düzeltmek içinaba gösterdim ama o bunun için bişey yapmadı istemedi. Ben de dava açtım hiçbişey talep etmedim hala devam ediyo ama 1 sene dolmadığı için uzun sürebilir. Geçen hafta tesadüf bi baktım karşımda eski esim. Tesadüfen karşıma çıktı beni metroda görmüş sonra beni takip etmiş sonra oturduk kahve içtik. Biraz konuştuk sonra sarıldık dayanamadık. Ikimiz de birbirimizi özlemiştik. Sonra ertesi gün yeni ev arayışına girdik ev aradık. Bi gün sonra kendi ailesîyle konuştu ailesi tabi yine gaz verdi. Sonra beni arıyo diyo ki ya annemin evinde 2 ay 3 ay kalırsın ya da boşanalım ertesi gün. Bana ail kararını ver dedi. Ben eşimi seviyorum ama annesi ne kadar hakaretler etti bizim ayrılmamız için her türlü şeyi yaptı şimdi nasıl gidip o evde kalırım. Ben eşime dedim gerekirse ev kirasını ben veririm diye ben çalışıyorum maaşımı destek veririm fakat ailesi sırf egolarını tatmin etmek için bak paşa paşa geri döndü diye demek için böyle yapıyo. Eşim de ailesine karşı gelemiyo sözünü dinlettiremiyo o kadar olay oldu hiç ders çıkarmadı kızlar ne yapmalıyım. Yardım bekliyorum
yalnız sanırım 4 aydır ayrılarmış ama bu şartlar da boşansın yine deEşinizin tüm diğer falsolarına hiç değinmiyorum.
4 yıldır görüşmemiş, ayrı kalabilmiş iki insan, birbirlerini tesadüfen gördüklerinde sarılıyorsa, bunun adı sevgi değil, "yıllardır boşta kalmış olmaktan dolayı denize düşüp de yılana sarılmak" olur. Başka bir deyişle, boşta kalmış olmanın acısının getirdiği karşılıklı bir fiziki çekim, biraz da "yabancı" biriyle tanışıp baştan başlamaya üşenildiğinden, tanıdık bir yılana sarılma çabası olur. Bu çekim muhtemelen 1-2 aylık beraber yaşayışın ardından kaybolacak, eski sorunlar yeniden hortlayacaktır. Bilginize.
Ah evet, böörtlen ve kör gözleri :)yalnız sanırım 4 aydır ayrılarmış ama bu şartlar da boşansın yine de
kesinlikle bunca olay yaşayan anne karısı arasında bildiğin savaş olan 4 aydır ayrı yaşayan adamın aklına gelmiyor karısını aramak üstelik barışma şartı kadını o eve getirmek zora girip kendi karısının evine taşınsınAh evet, böörtlen ve kör gözleri :)
Yorumum baki yine de, zamandan bağımsız olarak.
Amaaaan boşan bence hayatım. Eşine de kusura bakma bir daha aynı şeyleri yaşayamam de. Hayır küçücük, gencecik çocuklar anne baba aklına gitmiyor. Evli adamlara noluyosa anlamıyorum. Gir ananın koynunda yat bundan sonra de. He desen 2-3 ay sonra da başka bahane bulacak. Ev ev üstüne olur mu? Şunu 19 yaşındaki çocuk yapmaz. Eşin de bir alemmiş. Şimdi geri gidip kaynananın evine barışacan, yarın yine rezil olacan. Ailen de seni ciddiye almayacak.Merhaba kızlar.çok zor ve kararsız bir durumdayım. Biz eşimimle geçen Aralık ayında tartıştık ve ben evden gittim. Sonrasında o evi bana haber vermeden bozdu kira sözleşmesini bitirdi bu süreden bu yana ben annemlerde kalıyorum. Ayrılığımız özellikle kaynananın yüzünden oldu. Hep oğlunu gaza getirip huzurumuzu kaçıroyodu eşim de aşırı anneci bi insan.ayrılma süresinde benim rızam olmadan eşyalarımı aldılar annesi ve ablaları bana etmediği hakaret kalmadı sokak ortasında apartmanda. Bu yüzden polisten şikayetçi oldum sonra tabi pek bişey olmadı. Ailesi ve ben iki düşman olduk. 4 aydır ayrı yaşıyoruz ne o beni aradı ne ben onu aradım. Ilk başta ben evliliği düzeltmek içinaba gösterdim ama o bunun için bişey yapmadı istemedi. Ben de dava açtım hiçbişey talep etmedim hala devam ediyo ama 1 sene dolmadığı için uzun sürebilir. Geçen hafta tesadüf bi baktım karşımda eski esim. Tesadüfen karşıma çıktı beni metroda görmüş sonra beni takip etmiş sonra oturduk kahve içtik. Biraz konuştuk sonra sarıldık dayanamadık. Ikimiz de birbirimizi özlemiştik. Sonra ertesi gün yeni ev arayışına girdik ev aradık. Bi gün sonra kendi ailesîyle konuştu ailesi tabi yine gaz verdi. Sonra beni arıyo diyo ki ya annemin evinde 2 ay 3 ay kalırsın ya da boşanalım ertesi gün. Bana ail kararını ver dedi. Ben eşimi seviyorum ama annesi ne kadar hakaretler etti bizim ayrılmamız için her türlü şeyi yaptı şimdi nasıl gidip o evde kalırım. Ben eşime dedim gerekirse ev kirasını ben veririm diye ben çalışıyorum maaşımı destek veririm fakat ailesi sırf egolarını tatmin etmek için bak paşa paşa geri döndü diye demek için böyle yapıyo. Eşim de ailesine karşı gelemiyo sözünü dinlettiremiyo o kadar olay oldu hiç ders çıkarmadı kızlar ne yapmalıyım. Yardım bekliyorum