- 18 Şubat 2014
- 10
- 1
- 34
-
- Konu Sahibi smilesmile_
saçmalama lütfenMerhaba kızlar.çok zor ve kararsız bir durumdayım. Biz eşimimle geçen Aralık ayında tartıştık ve ben evden gittim. Sonrasında o evi bana haber vermeden bozdu kira sözleşmesini bitirdi bu süreden bu yana ben annemlerde kalıyorum. Ayrılığımız özellikle kaynananın yüzünden oldu. Hep oğlunu gaza getirip huzurumuzu kaçıroyodu eşim de aşırı anneci bi insan.ayrılma süresinde benim rızam olmadan eşyalarımı aldılar annesi ve ablaları bana etmediği hakaret kalmadı sokak ortasında apartmanda. Bu yüzden polisten şikayetçi oldum sonra tabi pek bişey olmadı. Ailesi ve ben iki düşman olduk. 4 aydır ayrı yaşıyoruz ne o beni aradı ne ben onu aradım. Ilk başta ben evliliği düzeltmek içinaba gösterdim ama o bunun için bişey yapmadı istemedi. Ben de dava açtım hiçbişey talep etmedim hala devam ediyo ama 1 sene dolmadığı için uzun sürebilir. Geçen hafta tesadüf bi baktım karşımda eski esim. Tesadüfen karşıma çıktı beni metroda görmüş sonra beni takip etmiş sonra oturduk kahve içtik. Biraz konuştuk sonra sarıldık dayanamadık. Ikimiz de birbirimizi özlemiştik. Sonra ertesi gün yeni ev arayışına girdik ev aradık. Bi gün sonra kendi ailesîyle konuştu ailesi tabi yine gaz verdi. Sonra beni arıyo diyo ki ya annemin evinde 2 ay 3 ay kalırsın ya da boşanalım ertesi gün. Bana ail kararını ver dedi. Ben eşimi seviyorum ama annesi ne kadar hakaretler etti bizim ayrılmamız için her türlü şeyi yaptı şimdi nasıl gidip o evde kalırım. Ben eşime dedim gerekirse ev kirasını ben veririm diye ben çalışıyorum maaşımı destek veririm fakat ailesi sırf egolarını tatmin etmek için bak paşa paşa geri döndü diye demek için böyle yapıyo. Eşim de ailesine karşı gelemiyo sözünü dinlettiremiyo o kadar olay oldu hiç ders çıkarmadı kızlar ne yapmalıyım. Yardım bekliyorum
Kızlar ben dedim ki bak küçük bi ev olsa da olur. Ben çalışıyorum kirayı ben karşılarım sorun değil. Yok beni seviyosan annemin evine gelirsin. Ben de onu seviyorum malesef. Tam 3 ay da unuttum derken birden karşıma çıktı hayatım altüst oldu. Kv bana or.... Ahlaksız her türlü hakareti etti bi de bunun üstüne ben nasıl gidip aynı evde kalıcam o bile bile bunu istiyo sırf paşa paşa döndü kürkçü dükkanına desin diye. Ayrılmak ta istemiyorum ne yapıcam kızlar ?
bence ailesinin etkisinde kaldığı için gelip özür dileyemiyordur. gaz veriyorlardır. eğer özür dilese gurusuzsun falan derler diye korkuyordur. ama görüncede dayanamamıştır engel olamamıştır belliki o da seviyor. ama aile baskısından kurtulması lazımKızlar ben dedim ki bak küçük bi ev olsa da olur. Ben çalışıyorum kirayı ben karşılarım sorun değil. Yok beni seviyosan annemin evine gelirsin. Ben de onu seviyorum malesef. Tam 3 ay da unuttum derken birden karşıma çıktı hayatım altüst oldu. Kv bana or.... Ahlaksız her türlü hakareti etti bi de bunun üstüne ben nasıl gidip aynı evde kalıcam o bile bile bunu istiyo sırf paşa paşa döndü kürkçü dükkanına desin diye. Ayrılmak ta istemiyorum ne yapıcam kızlar ? Ben isterdim ki o gelsin bi çiçekle gönlümü alsın tesadüfen yolda görüp böyle olmasın. Ben ona iyi niyetli ve yapıcı davrandığım için rest çekiyo bana zaten muhtaç diye. Ama ayrılmak da istemiyorm çok zor bu acı
Daha 1 sene olmadı ben ve o da birbirimizi seviyoruz 6 sene birlikte olduk bitmesin istiyorum ama kv nın evinde zaten sağlıklı bi ilişki olmayacak. Bir de şöyle düşünüyorum onlar bizim ayrılmamızı istiyor savaş mücadele et diyorum ama buna gücüm yok.