2+1 evde desemsarayda mı yaşıyorsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2+1 evde desemsarayda mı yaşıyorsunuz
Mesafemi koydum hatta eşim koydurdu gerekirse kavga et kopar ilişkini dedi bunu annesi için bile dedi kendini asla ezdirmeni istemiyorum sen onların deneme tahtası değil benim esimsin diye hiç arayıp sormam burdayken sadece kayınvalidem ile konuşuruz oda sık sık değil cumalasmaya falan ariyorumOnca laf duyup hala konuşuyorlarsa arsız olmuş bunlar demek ki. Yerinizde olmak istemezdim. En doğrusu mesafe koymak gibi.
Evet aramızda 8-9 saatlik bir mesefa var normal kendi araçları ile gelecekleri için daha uzak aslında 8 kişiler kayınvalidem kknin kardeşi kızı bide 2 kardeşi daha bizde kalacak diğerlerinin başka tanıdıkları varmış onların yanına gideceklermis benimde ruhum daraliyo biseyimi eleştirecekler diye evime gelen misafiri de evimde terslemek istemiyorumUzaktan mı geliyolar ve kaç kişi? Yorumlara bakmadım yazdıysanız da. Ruhum daraldı kaynana ve akrabaları kalmaya geliyor diyince. E o evde siz oturuyosunuz sizin zevkiniz? Siz kendi evinize daha güzellerini alın diyin geçin amaann
Kızzz nereye sığdırcan onca insanı? Ay niye okadar kişi geliyolar ya öff kolaylıklar diliyorum. Tersleme dediğim gibi daha güzelleri senin olsun daha iyisini al kendine falan de geç kafaya taktığını çok belli etme iyce yüklenirlerEvet aramızda 8-9 saatlik bir mesefa var normal kendi araçları ile gelecekleri için daha uzak aslında 8 kişiler kayınvalidem kknin kardeşi kızı bide 2 kardeşi daha bizde kalacak diğerlerinin başka tanıdıkları varmış onların yanına gideceklermis benimde ruhum daraliyo biseyimi eleştirecekler diye evime gelen misafiri de evimde terslemek istemiyorum
Kafamın karışıklığından kardeşi yazmışım kuzenleri kk nin 1 tane kardeşi var zaten kafam yandi yeminleKızzz nereye sığdırcan onca insanı? Ay niye okadar kişi geliyolar ya öff kolaylıklar diliyorum. Tersleme dediğim gibi daha güzelleri senin olsun daha iyisini al kendine falan de geç kafaya taktığını çok belli etme iyce yüklenirler
Ben de böyleyim diye kendi ailemden bile uzaylı muamelesi görüyorum. Sanki herkes aşırı sosyal olmak zorunda.Başlığı okuduğum an nefesim daraldı.
Ben evimde en sevdiğim arkadaşıma bile 2 saatten fazla katlanamıyorum (bkz. asosyallik) "Hadi bakalım hop, gidebilirsiniz" filan diyorum gülerek, hepsi alışık bu hallerime Siz hem kayınları hem akrabalarını, üstelik de kalmaya ağırlıyorsunuz. Gözümde idolleştiniz yemin ederim
Bireyselleşmemiş toplumların özelliklerinden biri bu, herşeyi topluca yapmak. Doktora giderken bile 4-5 kişi birlikte gidenler var. Kötü bir şey diye demiyorum, toplumumuzun özelliği bu.Ben de böyleyim diye kendi ailemden bile uzaylı muamelesi görüyorum. Sanki herkes aşırı sosyal olmak zorunda.
Kibarca da olsa cevaplarını yapıştırmazsan oğullarının seni koruma çabası boşa gider. 'Biz böyle seviyoruz, elinizden bu geldi, oğlunuz böyle uygun bulmuş, ben durumdan memnunum, herkesin zevki farklı, aaaa bana öyle gelmedi' gibi cümlelerle çenelerini kapatın yoksa yarın ağladığınızda eşiniz de teselli etmez 'ben susturdukça sen şımarttın, al şimdi uğraş' der, bulursun mevlanı. Halını mı serdiler onlar başka taraftayken kaldır topla, eşyanın yeri mi değişti eski haline getir. İyi gelin olayım derken seni koruyan kocanla akıl sağlığından olma.Kizlar kaynanam ve akrabaları ile öyle bariz bir sorunumuz yok fakat herşeye aşırı karışan ve eleştiren tipler ilk defa evime gelecekler ve bundan önce sözde giydiğim elbiseden , düğünde giydiğim gelinlik ve ayakkabıdan tutun evimin içindeki halimi koltugumu her birseyimi elestirip beğenmeyen insanlar ilk evlendigim sıralar evimi merak etmişlerdi bende fotoğraf atmıştım kaynanam ile elbise ve giyim tarzı konusunda tartışma yaşamıştık bana zorla giymek istemedigim şeyleri giydirmek istemişti başka kizlarin çok güzel giyinip benim kötü giyindigimi ima etmisti bende evden çıkıp gitmiştim sinirden açık birsi değilim tesettürlüyum ama mutlaka eleştirecek biseyimi buluyor bı ara bizde kalmaya geldiğinde ( kayınvalidem) yeni halimi yere serme dediğim halde sermisti o gidene kadar halıyı bok goturmustu oda boş olduğu için haliyi sermesini istememiştim eşim ağızlarının payını veriyor yeri gelince çok kırıcı oluyor onlara karşı bende kırıcı olmamasını söylüyorum ama onlarda sana karşı kırıcı olmasınlar o zaman diyor bı ara bazamizi beğenmeyen annesine bizimle beraber yatağa sizde mi gireceksiniz senede bir defa geliyorsunuz zaten eşim çekip çeviriyor bu evi karışmayın dedi bir ara da halilarima takmıştı çok kotuymus benim halılarım falan orda da kaynim devreye girdi eşimin abisi arayıp bı ton laf saymış cahil misiniz kızın kendi evi neden her şeye karisiyorsunuz bıktım sizin cahilliğinizden ben evlenirsem gelin yüzü goremiceksiniz demiş bunlara rağmen hala yüz bulup eleştiriyorlar boyuma kiloma kadar laf gelmişti bı ara ağlaya ağlaya kalmıştım bir iş görüşmem var şu an hatta onlar gelmeden ise hemen girmeyi bile düşündüm sırf onlarlq daha az muhattap olmak için ama süreci varmış evraklar için haber vermeleri gerekiyormuş şimdi tavrim ve tutumum nasıl olmalı insanları kendi evimde de terslemek istemiyorum zaten çok az kalacaklar 1 haftayi bile bulmayacak
Bence kocası ona kesinlikle izin vermez ama konu sahibinden çok emin değilimBenim merak ettiğim nokta başka aslında konu sahibi aydınlatırsanız sevinirim.Farzedinki buradaki doktor olumlu konuştu cocuk konusunda.iste aşılama tüp yapalım yada ilaç tedavisi yapalım felan dedi.Eee tedavi sürecinde nerede kalacak bu insanlar.Bu süreçte kişinin esininde yanında olması gerekiyor ya.birde o eklenecek kalacaklara.Surec olumlu olursa eğer birde 9 aylık hamilelik süreci var sonra doğum ve sonrası kontrolleri.O kadar sürede başkasının evinde kalınırmı?Bu tedavi hamilelik ve sonrası uzun bir süre oluyor.O zaman ne olacak ?