- 18 Mart 2018
- 12
- 5
- 1
- 26
- Konu Sahibi Simgearzmn
Kızlar bir buçuk senelik evliyim ve bir buçuk yıldır kaynanamla oturuyorum ilk baştan başlıyım kınamda avucuma altın koymadılar bilezik taktılar ve sonra bilezik sahteydi dediler düğünden sonra bende o zaman saf salak bişeydim olsun sonra yaparsınız dedim görümcem iki tane bileziğimi aldı rahmetli halamdan kalan geri yapcam dedi ama daha gelen giden yok herşeye para var ama bileziğime gelince para yok ve bunları o kadar iyi niyetli gibi söylediler ki bende inandım ve bugüne kadar hiç susmadı herşeye ksruştı aldıgıma eşimle aramdaki tartışmalara biyere gidiyodk eşimle on kere arıyo gelin artık eve diye herşeyİ sorguluyo odama bile hiç sormadan giriyo biri geldimi hemen iyi yüzüne bürünüyo beni öpüyo falan böle eşim varkn iki tane bebek kaybettim karnımda hep beni suçluyo yemedin bişey yok köpekten olmuştur köpeğim var ilk bebeğimde köpek yoktu diyom olsun ondan olmuştur diyo hep kendi iyi herşeyde en iyi onlar inanın var ya evde en ufak bişeyde gidiyo görümceme anlatıyo eşimde sadece takma diyo maddi durum olmadıgı için ayrı eve çıkamıyoruz benim durumda olan var mı naptnz