Kaynanamla aynı evde yapamıyorum!!!

amin inşallah o noktaya gelmeden ya ben kafayı rahatlatırım yada evleri ayırırız..yani bunalım depresyon olmamak için ,iyiyi de düşünüyorum belki alışırım öyle bi hayata diye ama şimdilik olabilecek gibi durmuyor. bakalımm kısmet ? yorumun için saol :)

Şirret gelin olursam gider diyosun, kocan annesine duskun, sirret gelin olursan giden annesi degil sen olursun. Iyi dusun

yani zaten ben bu şekilde yaşamaya alışamazsam hiç boyun eğeceğimi sanmıyorum.. çıkıp giden ben olurum maalesef

sız galıba nısanlısınız arkanıza bakmadan kacın
ne kolay soyluyorsun demeyın kolay degıl bılıyorum ama goruyoruz nelerı var evlenıyorlar ertesı gun kaynan gelıp beraber yasamaya mahkum edıyorlar nasıl olsa evlendı dıye
bu daha evlenmeden sınyalı vermıs kaç arkadasım arkana bakmadan kaç sevgıyle iş olmuyor sadece unutursun
ama kaynanayla yasarsan hayatın kararır
kaynanayla yasayacagına otur evınde kendı annenle yasa

çok zor şeyler yaşamışsınız ve atlatmışsınız geçmiş olsun. Allah bu durumda olan arkadaşlara yardım etsin. Çoğu evlilik hep aileler yüzünden yıkılıyor. Yazık, günah

Ne acidan büyük konuştuğumu dusunuyorsunuz ? Erkek arkadasimla 2 yildir ayni öğrenci evini paylasiyorum ben. Herşeyin sonunu Allah bilir ancak sandiginizdan çok daha temkinliyim. Konu açan üyelere de artik yorum yapamaz olduk, terslemek site genelinde moda haline geldi.

Aslında olabildiğince de ılımlı bakmaya çalışıyorsun.
Olmaz kesinlikle ev ev üstünde olmazzz.
Nasıl ayrılır kvaliden bilmiyorum ama ciddi kötü bir psikoloji

bende kv ile oturuyorum 5 senedir
keşke benimkide seninki gibi olsaydı ben onu baş tacı ederdim
tamam evliliğimizde özelimiz olsun istiyoruz ama en başında kabul etmişsin tıpkı benim gibi
geri sözden dönmek olmuyor işte
haline şükret yinede bir göz gezdir foruma kaynana var kaynana var

Sizin yanlis kararlariniz yuzunden su anda hepiniz mutsuzsunuz.siz haklisiniz.ama yanlis karariniz sonucu esiniz annesine git mi dedsin.onu dusunun.k.v.bir duzeni vardi onu bozmussunuz.simdide git deseniz bir suru sorun.....cnm.kacinci devirde yasiyoruz.en basindan altli ustlu oturmayi kabuledebilirdiniz.dubleks tutana kadar.beraber yer icer herkez evine diyebilirdiniz.so.ucta calisiyorsunuz,k.v.de yemekleri yapmaya yardimci olurdu.yasargiderdiniz.sonucta kotubiri olmadigini soyluyorsunuz...

Simdi ona ait bir tv.bir oda ayarlamak ne kadar dogru dusun.ileride hic ayrilamazsiniz.iyice bir duzen kurup sonra hadi ayrilalim olmaz.bence biraz sabredin,yeni bir ev,ikidaire.ayri oturun....en mantiklisi bu.yoksa omur gecmez.evev ustune olmaz.....

Ya tamam bu hatayı yapmamlıydı ama yapmış ıste su ‘ en basından kabul etmeseydınız ‘’dıyenler bana acımasız gelıyo

Kadın hata yaptığını anlamış zaten yazmış buraya ıcını dokmeye

basta ıyı dusunmus ıste bı hata yaptı dıye omur boyu cekmek zorunda mı ?

sımdı yapamıyorum annenle boyle yasamak ıstemıyorum dese suc mu?

adam oldurmedı ya hata yapmıs ıste ya

burada okuyoruz ınsan kocasını da tanıyamıyor basta evlenıyorlar sonra dayak yıyorlar nerden bılembılır kı zararın neresınden donulse kardır artık bı kere evlendım dayak da yesem kaatlanmalıyım mı dıyecek

basta kabul edenler omur boyu cekmek zorunda degıl bence

zaten kadın yaptının hata oldugunu anlamıskı eyvah dıyor yazmıs buraya

'' kabul etmeseydın'' dıyerek suclamak cok acımasızca ettıyse ettı dunyanın sonu mu ?canından kıymetlı mı?

ayrıca kadın yatalak degıl bıse degılmıs ayrılsalar sokaga mı atmıs oluyor ?

ayrıca su baska odada otursun dıyenler de hıc bıse gormemısler galıba ole bıse aynı evın ıcınde olmuyor malesef kök gibi aynı odada oturuyorlar sen o odada o bır odada olmuyor ıste

bence de hiç olmadı nişanlınla konuşman iyi olur..

tercüman oldun teşekkür ederim :) bakıcam bundan sonrası için biraz daha takılmamaya çalışacağım..çünkü eşimin de gerçekten üzüldüğünü gördüm dün.. belki ilerde ev ayırma olayı olabilir ama şimdilik yeni taşındığımız ve kadının düzenini bozduğumuz için bi süre daha böyle takılcaz.. olan olmuş baştan kabul etmeyecektin diyenler için yazabileceğim bir cvp yazmıssın. insan sevdiğini kırmamak ve üzülmesin diye kabul edebiliyor.

yani hiçbirşey evlilik gibi olmuyor buna beraber yaşamak da dahil emin olun.. öğrenci evi psikolojisiyle evlilik olayı çok farklı.. bi kere aileler işin içine giriyor ve kaynana olayı hiç olmasa bile kendi ailenizin üstüne bir de eşinizin ailesi ekleniyor. her kafadan bi ses çıkabiliyor.. terslemek adına yazmadım ki ayrıca dediklerinizi ben yapmadım evet geleceği göremedim demek adına yazdım. asıl siz baya yargılayıcı ve sert yazmıştınız.

doğru söylüyorsun Allah kolaylıklar versin gerçekten ..

Ben birçok ihtimali göz önüne alarak hareket ediyorum zaten. Saydığınız ihtimalleri de göz önünde bulundurdum. Amacım sizi yargılamak değildi. Sadece düşüncemi yazdım, kırdıysam üzgünüm. Ama hatanızı baştan kabul etmezseniz, asla doğru sonuca ulaşamazsınız. Bende bu yüzden hatalı yönlerinizi gördüğüm kadarıyla belirttim. Önce bunları kabul etmeli ki, bir çözüm yolu bulabilesiniz..

Kocasi doktor olan ve hemsirelerden nefret eden bayanlar nirdeeesiniz????

Hemşirelerden nefret eden kocasi doktor olan bayanlar nerdesiniz????

evet kabul ediyorum hatamı artık.. şu durumda ne yapabileceğime bakıyorum işte.. teşekkür ederim :)

bence haline şükret eşinlede aranı bozma kadın iyi birine benzio gelen gideni aratır demedi deeme bnm önceki kaynanam melekti şimdiki cadıı kocam için katlanıom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…