selam arkadaslar 22 yasindayim.4 sene nisanlimla birlikteligimiz vardi.3 ay önce nisanlandik. Nisanlimin annesi babasi ayri. Annesi dul kaldi. Hersey güzel gidiyordu. Annesi bende hep hata aramaya calisti. Yok ben surat asmisim saygisizlik etmisim kücük görümcemle ilgilenmiyormusum ( yaşi 14) Aramiyorum sormuyormusum. Fakat ben hep arardim. Saygida kusur etmeyen bir insanim. Büyüklerime hep saygili ve güler yüzlü bir insanim. Yani bildiginiz gibi hep hata aramaya calisti. Ben cogu seyi alttan aldim ve sustum. Annem Nisanlimi cok severdi. Kaynanam bana hep igneci laflar kullaniyordu. Senin anan oglumu nasil sevebiliyor daha dogru dürüst bile tanimiyor.. her neyse kadin hep bana iftira atti. Sucsuz yerde suclu oldum onun gözünde.
Hatasiz yerde her defali hatali oldum. Nisanlima hep soruyordum annen benimle neden memnun degil. Gercekten hata mi yapiyorum diye sormustum. hayir askim bisey yapmiyorsun bende anlamiyorum annem neden böyle oldugunu dedi. Aradan iki üc gün gecti kaynanam beni aradi bir azarladi. Ben oglumu babasiz büyüttüm benimle neden ilgilenmiyorsun ben sevinmistim bir gelinim var diye ama senin icinden bir bok gelmiyor diyip durdu. Bende anne sacmalama neden böyle düsünüyorsun dedim görüselim oturalim bir yerde kahve icelim gelin kaynana sohbet edelim dedim. Git isine ya isim olmaz dedi kaynanam. bende agladim tabi butün gün. Annem babam üzüldüler. Nisanlimda bu duruma hic birsey demedi ve sustu. Nisanlim bana karsi cok degisti bu olaylarda. Daha cok agir kelimeler kullanmisti ve nisanlim bunlara ragmen hep sustu Bende tabiki dayanamadim sonunda nisani attim. Hic yol yordam bilmiyor kaynanam. kendisi bu sene evlencekmis. Ikidebir hep dostunu anlatiyordu bana. Insan ilk gelininle bohcayi konusur ceyizi dügün alisverisi ne bilim. Ondan cit yok.
Dogum günüm olurdu bayram olurdu insan hic mi kücük bir hediye almaz ilk gelinine. Yani hediyeyi de bosverin bayramda bana tatli bile ikram etmedi ve dostuyla telefonla görüsürüyordu 2 saat. Ne bilim hic önemsemedi böyle örf adetlerimizi. Kayinbabam cok iyidir. Kaynanamin annesi bana yazip duruyo uzak dur oglumuzdan felan filan. Ben nisani attigim halde halen hakaret edip duruyolar. Nisanlim babasiyla haftaya bize gelmek istiyor olayi düzeltmek icin ve tekrar yüzükleri takalim diye.
Kayinbabam hep arkamda ve beni destekliyor. Fakat kayinvalidem ve kayinvalidemin annesi beni resmen eziyorlar...