Kaynanamın yaptıklarını unutamıyorum...

bu tipler hep benim dediğim olsun ister.Onu sevmek zorunda değilsin.Sıkı fıkı olmanda gerekmiyo.Araya mesafe koyarsın olur biter.Anlamak isterse anlar.Sadece gerektiği zamanlarda bi araya gelirsin.Duyma görme yaptıklarını diycem olmuyo biliyorum çok sinir oluyosun.ama evlilik ilerledikçe sen ağır basacaksın emin ol.

sağol canım sadece paylaşmak için açtım bu konuyu yoksa bir yere varmak derdinde değilim yorumlarınıza teşekkürler mesafeli duruyorum zaten şuan.

dunya varoldukca kaynana gelin catismalarida herzaman olucak.
ne kaynanalar var. bence halinize sukr edin.
size kotude davransa en azindan esiniz destekciniz.
iste bu yuzden cok buyuk olmayan bir problemi buyuturseniz asil o zaman bugununuzu ararsiniz.
bunlari niye yazdim unutamiyorum dediginiz icin.

sağol cnm zaten eşime yansıtmıyorum öğrendim eşime politik davranmayı:)

Konu ne ?
Tam olarak anlayamadım..
Sanırım msjını değiştirmişsin..3 sayfayı okudum bişe anlamadığım için..
Madem açdın neden sonradan değiştirdin anlamadım..

valla arkadaşlar bende şimdi rahatlamak için girdim bu siteye
okuduklarımdan sonra üye olmaya karar verdim.inanın bende aynılarını yaşadım sizi çok iyi anlayabiliyorum ben 11 senedir evliyim ve dip dibe oturuyoruz misafir gelir gidilir bayram olur gidilir hasta olurlar gidilir bulaşık yıkanıcak gidilir inanın özelimiz kalmadı artık iki çocuğum var onları bile kendi istediğim gibi büyütemedim kocam derseniz ikinci eltim gelince dank etti benim yaptıklarımı o yapmayınca bana hak vermeye başladı çünkü yapmadığı halde kıymetli olan oydu şimdi bana gitme yapma yüz verme diyo ama insan çevreden bile utanıyo inan kayınbabamın günde üç kere şekerini tansiyonunu ölçmekten ben tansiyon hastası oldum ne olur beni rahatlatınnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…