- Konu Sahibi garfieldim
-
Kendin pisir kendin ye yapiyorsun resmen sen.....olmus bitmis seyler icin kendini sinir etmenin ne anlami var güzelim?
Ayrica ben kaynananda degil esinde kabahat buldum....madem seni odasina cagiracak kadar erkek anasina karsida seni koruyacak kadar delikanli olsaymis.:hulya:
Evet ben cagirdim onun hicbir sucu yok, resmen nikahli karim, niye böyle konusuyorsunki Anne diyemedimi?benneyaptımki
haklısın ama ben unutamıyorum çok canım acıdı o dönem.
ya çok kızdı ama işte gidip te soramadı ne dedin sen diye..içimi acıtan da bu neden hesabını sormadı o kadın beni yerin dibine soktu o gün ama ben de gerekeni söyleyememişim sonradan kızdım kendime..
gelmis gecmis bosuna dusunupde kendinizi uzmeyin.
kayinvaldende haksiz degil bence.
ne olursa olsun dugun olmadan once ne isin var o odada.
tabi haklısın arkadaşım millete iki göbek atmadan biz karı koca sayılmıyoruz değil mi..nikah önemsiz zaten!
kaynana haksız çünkü kendi kızının yaptıklarını duysan daha nikah olmadan aynı evlerde mi kalmalar olmadı daha neler ama ona toz kondurmaz.
Ya varya kendi kaynanamı görmüş gibi oldum aynı yani fazlası var eksiği yok.Almadığı şeyleri bile ben aldım der kaynanam.Bende eşimin hatrına sustum yıllarca ama artık anında cevabı veriyorum.Atsan atamıyosunda eşin var arada.Buda bizim kaderimiz işte.Eşimiz iyi ama anaları berbat.
nikah onemsiz dedim mi?ama nikah hersey demek degildir.
gulsum sultaninda dedi gibi orf adet gelenek gorenek diye bazi degerler vardir.
ayrica gorumcene bile simdiden tas atarsan ilerde cok sorun yasarsin.
sen baskalarinin ayiplarini gorup kendine ornek edinme.
kaynanan bence kotu niyetle soylememis seni dusunmus.
gelin ata binmis ya nasip demis.
şirincim,bişe yapmadık hatta odanın kapısı açıktı yani ben ayrı yatakta o ayrı yatakta sadece aynı odadaydık kadın beni yönetmeye çalıştığı için aklınca açık aramış ama ben bunu anlamamışım..
bisey yapmamis olabilirsiniz yapsaniz dahi bu seni ve esini ilgilendiri orasi ayri.
dedim ya demekki kaynana ters dustu bu durum.belkide oglunu azicik kiskandi.hangi ana kiskanmiyorki.anlayisli olmaya calisin cok normal.
kaldi ki kadin ne demis "erkege birsey olmaz"iste bu cumle aslinda seni dusundugunu soylemeye calismis seni kirmadan belliki becerememis.
ben asla kotu niyeti oldugunu dusunmuyorum.
Acik aramis olsaydi, gelip sana ne isin var bu odada demez, ogluna oglum bu kiz saglam degil bak daha dügünü olmadan yanina geldi derdi...orda burda bu olayi ballandira ballandira anlatirdi....
Kendi kizi söyle yapmis böyle yapmis olaylarina hic girme güzelim, ve kesinlikle kinama, insan kinadigi ile imtihan olurmus....demekki kaynananda cok kinadi zamaninda ve kendi kizinda gördü....:hulya:
Velhasil ben hala neyin hesabini yaptigni anlayamadim senin....CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?