- 15 Eylül 2015
- 5.603
- 8.202
- 148
- Konu Sahibi Bugunneselibirgun
-
Ben diyecektim,kendi eviniz varken neden gidiyorsunuz hergun oraya
ilerde ne diyecegink ben sana soyliyimmbak nede olsa hergun burdasiniz beraber yaaayalim der..
kocan neden hergun birakiyor seni oraya neden demisyosun gitmek istemedigini
yok tabi iste sorun birda ilerde senn dediginin aynisini kocana soyler eniyisi bizimle yasayin der .Ben diyecektim,
Ağır geldi yazamadım.
Hayır, her günü birlikte geçirip evi sadece otel olarak kullanmanın da bir mantığı yokki!!!
Ozaman hemen bı kursa yazil..Veya kaynanani yazdır..Halk eğitim kurslarına filan gitsin o ne öyle hep eli üzerinde..Biraz sabret ozaman yeni evlilikte anne ve gelin arasında bu tarz şeyler oluyor ama zamanla aşılıyor.Sende aşarsin ins zamanla.
Eşini ara aksama şunu şunu yapiyorum hayatım bi ara da arkadaşıma uğrayacağım bi isteğin var mı ? Anneme gitcen mi diye sorarsa anca yetişir bugün baş başa takılalım.
Bunları söyledikten sonra esin anası olcak cadoloz arasa bile plan degisikligi yapmaz diye düşünüyorum.
Evde iş üret sürekli kendine hergün hergün mesai yapar gibi gidilir mi ya ben ise gidince bile evimi özlüyorum.
Aynen öyle..Hiçbir şey için geç değil,
Ama tek yapamazsın.
Eşin (dediğime bakma!) Yanında değil,
Annesinin hoşuna gitmeyen her konuda sanki sen haksız olacakmissin gibi.
Ve zaten yeterince de cirkinlesilmis...
Vs vs...
Bence en doğrusunu yaparsın bu ne böyle kadın zebani gibi dikilmiş hayatinaZaten dgs ye girdim.
Muhtemelen kazanicam üniversiteye devam edic2m.
Demedigimimi sanıyorsun canm kaç defa gitmek istemedigimi söyledimkendi eviniz varken neden gidiyorsunuz hergun oraya
ilerde ne diyecegink ben sana soyliyimmbak nede olsa hergun burdasiniz beraber yaaayalim der..
kocan neden hergun birakiyor seni oraya neden demisyosun gitmek istemedigini
Bence en doğrusunu yaparsın bu ne böyle kadın zebani gibi dikilmiş hayatina
Sen ancak başka sehire geçince biraz bu ana oğul arasındaki kordon bağını kesersin
Esinde senle gelmezse cehennemin dibine kadar yolu var zaten sana yar değil anladığım kadarıyla
Pardon da kocan evlendiğinin farkında değil. Hadi anası uyuzda bari oğlan ona uymasa. Ne demek gitmedin diye seni annene yollamak? Keşke geri donmeseydin.Karışıyor esim böyle bişey dememe musaade etmez.
2 hafta eşimle ayrı kaldik.
Annesine gitmek istemiyorum diye beni babamin evine bıraktı.
Evde kaldığın günlerde mutlu neşeli olup ,kaynanaya gittiğin günlerde huzur bozucu mendebur ol. Eşinin beynine alttan sinyalleri yolla.Ise gitsem en azından para kazanırım orda köle gibi iş yapıyorum.
Eşim para bile isteyinice bırakıyor.
Evde isim çokta evde bir gun kalsam sorun oluyor.
Karışıyor esim böyle bişey dememe musaade etmez.
2 hafta eşimle ayrı kaldik.
Annesine gitmek istemiyorum diye beni babamin evine bıraktı.
Anası geldi. Ilk komşu gönderdilerPardon da kocan evlendiğinin farkında değil. Hadi anası uyuzda bari oğlan ona uymasa. Ne demek gitmedin diye seni annene yollamak? Keşke geri donmeseydin.
Of off aynen oyle.Keşke o değilde kendiniz babaninizin evine gitseydiniz , siz geri dönmüşsünüz hiç sart surt koşmadınız mı cok.uzuldum ya resmen esir hayati yaşatıyorlar eşinizde aynı şekilde tek suclu kv degil hatta huv değil esiniz suclu olan. Sizi zorla gitmeye zorluyor,siz arayip anlatiyorsunuz sen arkadaşına git aksamda orda yeriz yemegi diyor ama siz istemiyorsunuz birsey verırken , diğerini aliyor...
Boynunuza ip geçirmişler istedikleri yere çekiyorlar
Evde kaldığın günlerde mutlu neşeli olup ,kaynanaya gittiğin günlerde huzur bozucu mendebur ol. Eşinin beynine alttan sinyalleri yolla.
Kayinvalidenin yap dediği işleri yarım yamalak yap. Mesela en gıcık olacağı şeyleri gözüne sok. İş istemeye korksun. Sürekli mızırda yorgunum uykum var keşke evde dursaydım dünyanın işi var buraya gelince yetişmiyo. Kaynana dinlemiyosa komşuya anlat kimi buldun ona anlat. Bıktır kendinden. Ama aynı zamanda eşine anlatma sadece huzursuzluk ver kaynanaya gittikçe. İnşallah halledersin valla
Durumun çok zor valla inşallah bir an önce rahata kavuşursun.Anası geldi. Ilk komşu gönderdiler
Annesi üç dört defa aradi ama açmadım.
Sonra dger haftada komsu gonderd kendi de geldi.
Ama yine de istemiyordum
Herkes son şans dedi.
Ailemden yana da yüzüm gulmedi..
Babannem yüzünden evlendim ve babannem yüzünden tekrar döndüm.
Bakalım..
Olmazsa beni kovan babannemn yanina gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?