Kaynanamin pintiligi

Tzk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2017
2.798
2.378
83
34
Arkadaslar merhaba.Ben yeni uyeyim.Sizinle bir sikintimi paylasmak istiyorum.Ben 3 yillik evliyim 1 yasinda cocugum var calisan ve iyi kazanan bir bayanim.Yalniz kaynanam surekli benimle para konusuyor.Bu zamana kadar ailelerin huzuru kacmasin diye hep sustum ben sustukca o daha cok laf soylemeye basladi.En son kayinpederim oglum icin 40 lira verdi.Bununla ogluma ayakkabi alin dedi.Ben de sag ol baba hic gerek yok falan dedim.Biz konusurken duydu mutfaktan kosa kosa geldi ben daha parayi almadan neden 40 veriyorsun 20 liraya da ayakkabi var dedi kayinpederimde ters ters bakti ona sonra bana mutfakta o parayi harcama haftaya getir pazardan 20 liralik ayakkabi alalim dedi ben yine bir sey demedim parayi da hala almamistim koltugun ustunde duruyordu gelip gidip kontrol ediyor aldim diye en son cantaya koydum geldi hemen burdaki para nereye gitti dedi cok bozuldugumu gorunce de ismail mi aldi dedi(esim)biz size vermedik o parayi cocuga verdik dedi.Cok kizdim gittim cocuga 65 liralik ayakkabi aldim ertesi gunde kapisna gidip parasini verdim.Ben para icin laf isitecek insan degilim dedim 40 liranadauhtac degilim dedim bundan sonra cocuguma degil 40 lira 1 lirani bile gecirmem dedim dun almayacktim babamin hatri kirilmasin diye aldim dedim bana hicbir aciklama yapamadi sadece sna yaziklar olsun senden beklemezdim dedi seni sildim bundan sonra dedi bir de hakli gibi ben artik cok bunladim ailemin hac parasina kadar karisiyor bu kadin neden hacca gidiyorlamis o parayi bizim ev kredimize vreceklermis bilmem ne gectigimiz ay da ev krediniz bitince tekrar kredi cekip bize ev alirsiniz demsti.Kredini bitince ne yapacaksiniz o kadar parayi yiyemezsiniz dedi ben kayinpederime soyleyince de kiskanca cikti adim malimi kiskaniyormusum artik o kadar biktim para laflarindan ve surekli kendini hakli gormelerinden ki esimi bile gozden cikardim.Cok uzun oldu k.b. siz olsaniz ne yapardiniz?

Konustum canim hem de kac kere esim ailesine cok duskun annesine cok fazla soylemiyor soyleyince de anlamiyor zaten yine bildigini okuyor

İnsallah canim yuvamiz yikilmadan anlar hatasini

Cok cirkin bu kvalidenizin tutumu..asiri pinti cimri ben bu kadarinida gormedim.alistik artik es ailesi ile ilgili konularda esler hic bi zaman karisini hakli gormuyor kendi ailesi tarafinda oluyor.siz ona ev almak zorundamisiniz bu ne sacmalik mutlaka tepki gosterin.

Eyvahlar olsun bu nasil bir kadin ya.insallah esinizin aklina giripte size ev aldirmaz.aman akilli olun kendiniz kazandiginiz parayla bu kadina ev filan almaya kalkmayin. Yazlik alin araba akin bisry yaoin ama belli bu paraya goz dikmis

Bende de var benzeri, sizinki kadar olmasa da. Bende takılırdım başta ama artık takılmıyorum çünkü neden benim paraya ihtiyacım yok ,kimseye güvenerek de yapmadım çocuğumu.benim çocuğum da onların torunu dedesinin kıymetlisi , adamcağızın içinden geliyor torununa veriyor versin de tabiki , karısı pintiyse pinti o ne adamın suçu ne.dedesidir verir .davranışınızı yanlış buldum k. Bakmayın. Kayınvalideniz kayınpederinizede farklı aksettirecek olayı. Keşke annenizin hac parasına falan karıştığında tepki gösterseydiniz

Çıkarın bi 100 tl verin kv deye de sussun

Yeni üye değilsin
Gibi hissediyorum

Çok haklısınız ve parayı geri götürmekle çok iyi yapmışsınız. Aklınız varsa kredi çekmeyin o kadarını söylüyorum gerekirse bu uğurda boşanın ama çekmeyin.

Kayınvalideniz psikolojik bi destek alsın yahu.Ne demek o kadar parayı siz yiyemezsiniz çalışan siz kazanan siz .Çokca ihtiyacı vardır anlarım ama resmen kıskançlık pintilik akıyor tavırlarından anlaşılan.Torunu için kırk TL'yi çok görüp sakınabiliyor ama SiZin paranıza göz dikip ev aldırmaya dili gönlü geçiyor maşallah

O kocan olacak adam hala annesinin yaninda olmuyor degil mi? İnsallah seni ikinci plana atma gibi bir hata yapniyordur.

Ya benim de en büyük hayalim yaşlanayım torunum gelsin bişeyler istesin hepsini alayım, gelinim/kızım şımarttın diye kavga etsin. İnsan torunundan nasıl kısar, o meyvelerin en güzeli bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…