- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.243
- Konu Sahibi dejavu_one
En tatlı insanlar bile, 70'inden sonra huysuzlaşıyor yavaştan.. İdare edin, sevaptır.. Allah korusun pişman olursunuz belki sonradan..mafoldumben
Benim k.validem azıcık destek olsaydı evlenirken keşke de, ben de el kadar yavrumu 6 aylıken birakıp "ev alacağız" diye sabahın 05:30'un da yollara düşmeseydim.. Amacım duygu sömürüsü değil, ama dün gece saat 00:30' da ben evin yerlerini siliyordum..:sm_confused:
Tatlı nimetlerin bir bedeli var, acı ama gerçek..
Tabak almış, siz seçmemişsiniz, dert mi?
Tadilat yapmış, fikir sormamış, eee?
Büyüklerin huyudur, benimkiler de hiiç hakları yokken karışırlar, mutfak masasının şekline kadar.. Fikir vermek istiyorlar. Vallahi ben bile hamile bir kadın görünce, dayanamıyorum başlıyorum akıl vermeye, ben geçtimya o yollardan, elimde değil, çenem durmuyor. Böyle bişeydir belki k.validenizin asıl amacı.. Bir de sizi şanslı görüyor, belli.. E ama çoook haklı.. Kim evlenir evlenmez mala mülke sahip oluyor? "Üstüme yaptırırdım malda gözüm olsaydı" demişsiniz, e o kadarını da yapmayın yahu..
arkadaşım gerçekten ben saygıda zaten hiç kusur etmiyorum. Her haftasonu gidiyorum eşimi bile zorluyorum gidelim diye.. Onlar küs olsa ben yapıyorum aralarını bu zamana kadar tek kötü söz demedim.. Asla o yaşta kadını kırmak istemem yatağa düşse bakarım herzaman söylüyorum herzaman da Allah razı olsun diyorum... Ben zaten tam tersine kayıunvalidesiyle geçinmemek için bahane arayanları hiç sevmem... Ben tadilatta benim fikrimi aslın da demedim ki İstanbuldaydım ben bu ev yapılırken netten eşim resimler çeker gösterirdi, eşyaları da öyle ve gık demedim neden ben seçmedim diye hiç sorun etmedim hatta annem sorun etti ona da cevabımı verdim. Belki de gerçekten o gün bana dolaplarını gösterince özendiğimi düşündü ve bak senin böyle artıların var demek istedi bana bilemiyorum ama 3 sene boyunca her zaman olunca iyi niyetli söylense de bir süre sonra rahatsız ediyor arkadaşım.. Benim derdim neden seçmemişim değil, kafama kakılması sadece... Bu kayınvalidem söylüyo diye değil, kendi annemde bana aldıklarını kafama kaksa yine üzülürüm ki ben çok fazla alından biriyin annem az çekmedi bende ama kayınvalidem de bilyor bun 3 senedir neden yaptıklarını gözüme sokuyor tek sorun bu.. Sizi inanın çok iyi anlıyorum. Bekarken özel sektörde çalıştım akşamın 10 larında işten gelirdim ayda iki kere evd sabaha kadar rapor hazırlardım ve saniye durmadan koştururdum bir üst kata bir alt kata.. Yattığım yeri bilmezdim ebe gelince bir de ev işlerini de ben yapardım.. Şimdi şükrediyorum halime... Herzaamn ailesine dua ediyorum..