- 24 Mayıs 2010
- 7.753
- 9.873
-
- Konu Sahibi Perfect0123
Ewet . Sen herkese budala diyorsun ama bana deme kırıldım aramız bozulmasın sonra dedim. Ben senın kaynananım dedi. Ve utandırdım . O kızlarına oğullarına budala der manyak der ama ben dedirtemem. Anlamıyorum ya eşimle sewgili degılken bır kaç kadınla tanıştırmışlar okadar istiyorlarmış gelin almayı. Eee beni aldılarda noldu al işte. Allahtan eşim çok iyi her konuda. Onun hatrı war.budala demek? ben olsam bu kelimeyi kabul etmiyorum lütfen bana bu tarzda konuşmayın derdim. alışmasın. bence saygıda karşılıklı.
O sırada kaynanayla başbaşaydık. Cesaret alıp. Budala dedi . Gıdeyım artık namazımı ewde kılarım dedm dıe. Ah ah benım babamda yok bır yetimi üzdü.budala demek? ben olsam bu kelimeyi kabul etmiyorum lütfen bana bu tarzda konuşmayın derdim. alışmasın. bence saygıda karşılıklı.
uyarmakla çok iyi yapmışsınız. işlerine geldiği zaman küfürde hakarette herşeyimize karışma konularında kızları gibi oluyoruz işlerine gelmediğinde el kzıı oluyoruz. sinir oluyorum.Ewet . Sen herkese budala diyorsun ama bana deme kırıldım aramız bozulmasın sonra dedim. Ben senın kaynananım dedi. Ve utandırdım . O kızlarına oğullarına budala der manyak der ama ben dedirtemem. Anlamıyorum ya eşimle sewgili degılken bır kaç kadınla tanıştırmışlar okadar istiyorlarmış gelin almayı. Eee beni aldılarda noldu al işte. Allahtan eşim çok iyi her konuda. Onun hatrı war.
Kesin aman dikkat et ağzına laf verme eltine gider yapıştırırAynen cnm ama zaten yemek yemiyorum orada.ama sonrada yemeklerını begenmediğmi anlıyor. Yemeklerımi sewmiyorsun diyor. Ama napıcam huyu dedikoducu. Eltim için hiç götü yok tipi güzel değil ama sen manken gıbısın dedı arkamdanda konusuyordur
Cimri insanlardan nefret edıyorum ölücek gidicek halâ cimri . Sonucta torunusunAynı benim anneannem. Bende gittiğimde çekinirim. Kadının ne fatura derdi var ne kira maaşıda var ama o kadar cimri ki 87 yaşında hala cimri. Ben çoğu zaman yanımda götürürüm yiyeceğimi. Yani bak anneanne ben bunu aldımda geldim hadi beraber yiyelim derim. Hak veriyorum sana. Ben olsam bende yiyemem. Misafirin yediği yemeği hesap eden birisi herkese yapar yakınlık derecesi önemli değil.
Vallah saygili konuski sana saygi duyabileyim soleyin bence.kendI gelininin yemeginide laf edicek bi insansa zaten uzak durmasi en hayirlisiMrb kızlar, gecen cumartesı kaynanama gıttım sabahtan...öğlen saatıne kadar oturmuşum acıktınmı dedı acıkmıştım ama çekinirim yemeye çünkü bana akrabalarından bahseder yemek yemeye geliyorlarmış yemeği bedawaya getırıyorlarmış bende haliyle yok ben gıdeyım ewde yerım namazımı da kılarım dedım ' budala, burda yokmu namaz ' dedı çok kırıldım ben hiç saygısızlık etmedım ama o bağırdı bana hep. Eltim ve eşi haklıymış arayıp sormamakta diye düşünüyorum. Ogün namazı kıldım sonra ben gıdeyım dedm gıderkende bıraz bağırdın bana ama neyse dedm ( çok hararetli konuşuyor, sesini yükselterek) onu böyle nasıl kabul edebılırım arkadaslar . Birde gelen misafirin yemeğini söylüyor o yuzden çekiniyorum yemek yemeye.
Neden cnm eşinin hatrı okadar etmiyor. Eşinle sorunlar mı waruyarmakla çok iyi yapmışsınız. işlerine geldiği zaman küfürde hakarette herşeyimize karışma konularında kızları gibi oluyoruz işlerine gelmediğinde el kzıı oluyoruz. sinir oluyorum.
valla bende kv deye katlanacak eş hatrıda kalmadı artık. eşimin hatrı o kadar etmiyor.
Çok doğru bazı insanlar hep içine atar. Sonra hasta olur. Dısa vuran insandansa zarar gelmez içi dışı birdir.Kesinlikle esine annesinin bu sekilde konustugunu soyle haberi olsun. Kimsenin sana saygisizlik yapmasina kendini kotu hissettirmesine izin verme. Benim rahmetli annem hep icine atmis ben atmiyorum. Annemle babam vefat etti kardesim benimle kaliyor. Kaynana kardesinde otururken biz hic karismadik gitti kaldi hep bak simdi istesede gidemiyor gidecegi evi yok dedi. Bende aksam annen boyle boyle dedi dikkatli konussun dedim. Ne olursa soyluyorum haberi olsun. Ha ben kotu mu olucam umrumda degil icime atip hasta olacagima kotu olurum hersey olacagina varir.
Cimri insanlardan nefret edıyorum ölücek gidicek halâ cimri . Sonucta torunusun
Sizin de zormuş. Kızları yokmuydu temizleyecekbu kaynana olayları çok enteresan benimkinin evi pislik içinde sidik kokusundan geçilmezdi ben fırsat buldukça temizlerdim kendi silmezdi bana üç defa üst üste sildirirdi
Çok doğru bazı insanlar hep içine atar. Sonra hasta olur. Dısa vuran insandansa zarar gelmez içi dışı birdir.
hayır canım 3 erkektiler kaynanam pasaklının tekiydi yemek yapmayı bile bilmezdi fiks yoğurtlu makarna yoğurtlu kesme çorbası yerlerdiSizin de zormuş. Kızları yokmuydu temizleyecek
Ewet dediğin gibi yaptım bildin. Kalkıp mutfaga gırdım yaptım yemek. O yedi bende bıraz çatal ucu ile yedım aman çekine çekine de olsa. Ee artık yalnız degıl eşimle gıderız. 2 saat oturup kalkarızherkezin yapısı ve karakteri farklıdır. onuda öyle kabul edin.. napacaaann mecbuuurrr. sende kalkıp yemek yapsaydın birlikte yerdiniz
evin ayrı nasıl olsa canım..kapını kapatır keyfine bakarsınEwet dediğin gibi yaptım bildin. Kalkıp mutfaga gırdım yaptım yemek. O yedi bende bıraz çatal ucu ile yedım aman çekine çekine de olsa. Ee artık yalnız degıl eşimle gıderız. 2 saat oturup kalkarız
Olsun, anlat bı nebze rahatlarsın.. Allah yardımcın olsun inşallahAnnem rahmetli kanserdi neler cektigini cok yakindan biliyorum. Kendini dusun canim benim kimse senden onemli degerli degil. Esim hamile halimle bana kendimi degersiz hissettirdi ailesi ayri bi alem zaten ne zamandir kavga gurultu gelme eve bugun gormek istemiyorum seni dedim. Susmuyorum belki olay buyuyor ama icimde kalmiyor ne hissetigimi ne dusundugumu yuzune vuruyorum. Ah benim ailem olsaydi ceker giderdim suan kardesim benimle kaliyor ne gidebiliyorum ne kalabiliyorum iste. Senin konundan saptirdim kusura bakma kotuyum biraz