Kaynanamın huyuymuş

Konusma tarzi, ses tonu filan yuksek olabilir anlarimda,budala ne demek.kim var yani onun karsisinda..kotu kelime kullanmasi da mi huyuymus,kusra bakmasinda bana sökmezdi oyle budala mudala gibi laflar..benimdr huyum boyle kaldiramam boyle laflari,sözlerine dikkat etsin deyip cekilirdim isin icinden.

Huyun kurusun diyeceksin canim takmayacaksin aldirmayacaksin sallamayacaksin :-)

Ben bazen oyle yapiyorum
O kadar gereksiz seyler duyuyorum ama alidiris etmemeye calisiyorum..

Sende yenisin ya alisirsin cnm huy iste kurumuyor ;-))

duymamaya görmemeye çalış,''budala ne demek ya ''anne neden öyle konuşuyorsun deseydin keşke.Birdaha olursa önce tatlı bir şekilde yumuşak hali ile uyar.olmazsa biraz alındığını belli et farkettir.Yemek konusuna gelince söylerse söylesin o kendi AYIBI ahiretteki hesabı.sen rahat ol eşin ile genelde gitmeye çalış yemek konularında. sofraya oturduğun zamanda ye yemeğini nasılsa yesende 1 çatal alsanda yemek yedi olacak .keyfini kaçırma bu yüzden.
Dedim canım sen herkese budala diyorsun bana demiceksin kızıyorum dedim tabi bozuldu yanı çok susmamak lazım . Ahh eltim haklıymışsın:)

amaaan sende boşver konuşsun dursun. yapacakmısın hayır hiiç cvp bile verme
senin kv fevri biraz fazla yüzgöz olma

yaşın kaç bilmem ama şimdi düşünüyorumda keşke daha az fevri ve tartışmacı olsaydım eşimin ailesi ile eşim çok üzgün:KK43:

Konusma tarzi, ses tonu filan yuksek olabilir anlarimda,budala ne demek.kim var yani onun karsisinda..kotu kelime kullanmasi da mi huyuymus,kusra bakmasinda bana sökmezdi oyle budala mudala gibi laflar..benimdr huyum boyle kaldiramam boyle laflari,sözlerine dikkat etsin deyip cekilirdim isin icinden.
Tesekkur ederım yorum için. Ewet yalnızdım ordada oyuzden öyle konuştu ki bu ikinci oluyor wallahi. 3üncü de olursa bilemiyorum

eşiniz olmadan gitmeyin siz de o zaman, budala lafını yediremedim ben açıkçası... ya neden bu işler ilk başlarda iyi, sonradan kötüleşiyor... benim de oğlum var acaba, ben de mi sorunlu bir k.valide olacağım, kimse mutlu değil k.velidesinden:KK43:

eşiniz olmadan gitmeyin siz de o zaman, budala lafını yediremedim ben açıkçası... ya neden bu işler ilk başlarda iyi, sonradan kötüleşiyor... benim de oğlum var acaba, ben de mi sorunlu bir k.valide olacağım, kimse mutlu değil k.velidesinden:KK43:
Biz gelinler MELEK olsak geliniz canım hayatın cilvesi herhalde . Hayatın acı gercegi

sen çağır kv oturmaya yedir içir..sonra sende gittiğinde yemek ye çekinme..böyle gide gele aşılır bu durum..

sen misafir değil gelinsin.
o aileden biri olmuşsun..
o yüzden öyle tepki vermiştir.

nadiren gitmeye çalışın.. ama tamamen iletişimi kesmeyin lütfen. herkesin kötü bi huyu var neticede. çok rahatsız olmuş olabilirsiniz ama eşinizin annesi. arada sırada uğrayın da yemek yemezsiniz.

Mrb kızlar, gecen cumartesı kaynanama gıttım sabahtan...öğlen saatıne kadar oturmuşum acıktınmı dedı acıkmıştım ama çekinirim yemeye çünkü bana akrabalarından bahseder yemek yemeye geliyorlarmış yemeği bedawaya getırıyorlarmış bende haliyle yok ben gıdeyım ewde yerım namazımı da kılarım dedım ' budala, burda yokmu namaz ' dedı çok kırıldım ben hiç saygısızlık etmedım ama o bağırdı bana hep. Eltim ve eşi haklıymış arayıp sormamakta diye düşünüyorum. Ogün namazı kıldım sonra ben gıdeyım dedm gıderkende bıraz bağırdın bana ama neyse dedm ( çok hararetli konuşuyor, sesini yükselterek) onu böyle nasıl kabul edebılırım arkadaslar . Birde gelen misafirin yemeğini söylüyor o yuzden çekiniyorum yemek yemeye.
bencede yeme...herkesin yemeği yenmez laf ederler...belkide sana zorla yedirecek sırf arkandan laf söz etmek için..

Allah Allah benimkide zorla yedirir..
Misafiri yedirmeden bişe ikram etmeden göndermek ayıptır..
Anaa kaynanamın iyi bi yanını bulmuş oldum:)

benim kv de öyle kaba saba durup dururken surat asan biri.. ne yapacaksın duymayacaksın bazı şeyleri tabi aşırıya kaçmadığı müddetçe.. ben çok sıcak davranmıyorum hakettiği bu..

Öncelikle o ev seninde evin sayılır senin yediğini laf edeceğini sanmıyorum evet üslubu biraz saygısızca ama onu en iyi sen tanıyorsun eğer bu kelimeyi samimiyetten kurduysa uyarırsın annecğim bu tarz kelimelerkırıyor beni diye .. Benim kayınvalideme gittiğimde gece 2-3 farketmez çay koyar kahvaltı yaparım sonuçta benimde evim sayılır

Biz gelinler MELEK olsak geliniz canım hayatın cilvesi herhalde . Hayatın acı gercegi
bencede yeme...herkesin yemeği yenmez laf ederler...belkide sana zorla yedirecek sırf arkandan laf söz etmek için..
zaten ogün saat 7'de kahwaltı yapıp gıtmıştım . Oraya. Aynı görümcemlerde öyle. Eltımın annesi gitmiş kaynanaya yemek yemiş her bayramda. Bunu söylüyor . Sonra onlar misafirliğe gidince de kımse yemek yemeye gıtmıyor diyorlar :/

Çok içli dışlı olma , gerekmedikçe evinde yemek ye , çirkef bi kv gibi sanki...
Aynen cnm ama zaten yemek yemiyorum orada.ama sonrada yemeklerını begenmediğmi anlıyor. Yemeklerımi sewmiyorsun diyor. Ama napıcam huyu dedikoducu. Eltim için hiç götü yok tipi güzel değil ama sen manken gıbısın dedı arkamdanda konusuyordur

X