- 20 Kasım 2016
- 2.405
- 3.366
- Konu Sahibi Hesappasif
arkadaşlar ben eşimin ailesinin oldugu sehre gelin geldim .cok korkuyorlar eşimi alıp kendi sehrime gidicem diye .daha önce kaynanam anneme demişti ki “aliyle(eşim) meleke kavgalıydı ben aliye bosver kızın aileside istemiyorsa at nişanı demiştim ama ali ben meleke olmazsa hic bi kızla evlenmem dedi “ 1 sene geçti ve simdide anneme “ali nişanlıyken bana bi öğretmen var melekeyi terketcem ayrılmak istiyorım öğretmenle evlencem dedi ama ben engel oldum “demiş kaynanam.hangisi dogru olabilir kestiremiyorum eşim bana hep derdi sen olmazsan kimseyle evlenmem diye .birde eşim annesine keske seni dinleyip evlenmeseydim batılı biriyle demiş.şu an eşimi benim memlekete gelmeye ikna ettim ama ailesinin haberi yok sakladık acaba duyulduda annesi gözdağı mı veriyor melekeyi aldattı cok da sevmiyor bosatırım sizi gibisinden korkutuyorlar mı hikaye uydurarak anlamadım kafam cok karısık eşime bunun hesabını sorsam mı napsam annem ortalıgı karıstıran biri olacak bu sefer laf tasımıs diye. karısık anlatmıs olabilirim affedin ben bile anlattıgımı anlamadım of