kaynanamin esime soyledikleri

Allah yardımcın olsun..
yalcı derler bizim orda senin kaynana gibilere..
uyuz karı..anca evlatlarını kullanma derdinde..
eşine hiç bir şey deme, iyce anasını kıymetlendirir..
söylediklerini duymazdan gel ve asgari ihtiyaçlarını karşılayın kadının..
abur cubur da yemeyiversin..zıkkım yesin..gece gece uyuz oldum..bizim gelinin yalcı ailesi geldi aklıma..pöfff...

Bence söylemelisin uygun bir dille bilmesi daha iyi bundan sonra ona göre davranır.Hiç birşey almasın da boşa laf etmiş olmasınlar:)

Bence kayinvaliden yokken bu konuyu kesinlikle acma bir gun hep beraber toplaninca konuyu oraya getir ve esine de ki annen gecen gun senin icin boyle boyle dedi bende cok sasirdim tarzi konus herkes orada olsun genelde esler boyle konularda yok annem oyle demez sen yanlis anlamissindirci oluveriyor

Hic soyleme sen suclu duruma dusersin annem oyle demek istememistirler falan kocanla papaz olmak istersen soyle

Sucuklari salamlari uc ucuna baglayip sehir disina birakin...

Bence acele karar verme...bir yandan söylemeni dogru buluyorum annesinin kendi hakkında dusunduklerini bilmesi icin.diğer yandan söylememen gerektigini düşünüyorum belkide esin annesini haklı cıkaracak aranızda ufakta olsa bir gerginlik yaratabilir söylediklerin dikkatli ol.

Peki eşine iyi niyetle söylesen ?
Canım kayınvalide böyle böyle dedi daha sık ara bak kaynim böyle yapmış senden şikayetçi biraz ilgi göster hiç arayıp sotmuyorsun heralde . de

Kayınvaliden görümcen ve kaynının yapmadığını söylüyor hem kendi Duygularını başkalarının yanında tatmin etmek yani olmayanı var gibi göstermek için hemde gazlamak için yapıyor. Eşinde zaten herşeyi yapıyormuş ona ne desin daha adam hali hazırda zaten. Söyle eşine bencede ama sert tepki alabilirsin çünkü muhtemelen farkında ama bişey yapamıyor senin bunu farkettiğini anlayınca sinirlenecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…