Slm kizlar
Gecen hafta kaynanamla ıst la eltimin evine gittik 3 gun misafir olduk bebek mevlutu icin.iste laf acildi kaynanam kucuk gorumcemi ovmeye basladi yok gelirken 200 tl vermis oysaki yolda gelirken bana borc verdi demisti neyse gorumcem eve erzak alirmis yani 40 yilin basi belki yani kiz ceyiz aliyo cok bakimli her ay sacina harcar postis filan alir zaten asgari ucretle calisiyor neyse sonra kucuk kaynimi over anne bi istedigin varmi der filan diye oysaki adam calismiyo yatar gun boyu sonra buyuk kaynimla yeme icmeleri bir iste o da eve et alir durmadan yahu adamin 900 kredilere kesiliyo kaliyo 100 lira neyse esimede dedi bekarken eve aburcubur alirmis saklarmis biri alirsa kiyameti koparirmis yani yok ole bisey esim anlatmisti bana ne alsa aksama 1 tane bile bana birakmazlar yani ya bana da birakin yada hepbirllikte yeriz dermis dedim anne niye oyle diyosun serkan hepberaber yemek istemistr dedim onun mali kiymetli dedi oysaki hic bir cocugunun yapmadigibi yapar hergun ugrar suyunu alir piknige giderken herseyi alir herhafta gideriz hemen hemen,ramazanda poset poset erzak alir kaynimin nisanlisina bile cicek alincagi zaman esim verir parasini kaynatam olmadigindan onlara bakar esim ama kaynanamin bole demesine cok bozuldum sizce tatli dille esime anlatsammi ışte uzuldum senin emeklerinin hic biri gorulmuyor annen bole bole dedi diye cok dinir oldumm