Evet 7 kardeslerOnu bunu bilmem ama "kucuk gorumce"den bahs ettin, demek ki bir taneden fazla gorumcen var.
"Kaynim" ve "buyuk kaynim" dedin, demek ki en az iki tane kaynin ve iki tane eltin var.
Is zor.
Banada oyle geliyorAnlatsanizda o o gözle görmiycek, öyle demek istememistir diycek...
AboovvEvet 7 kardesler
Bilemicem bizden mi bekliyoKayınvaliden de işi biliyo
Bu bunu aldı şu şunu aldı diyerek diğerlerini gazlıyo
Herşeyi tamam bi abur cuburu eksik demek hanımın onu da sizden istiyo
İsteyebilir ama kibarca oğlundan istese bari, buna laf sokmak denir. Çok ayıp
Gözümde sürahi nine canlandı lokum düşkünüydü hani
Sen bilirsin, bahsetmesen de olur
Ama madem bahsedecen çok saydırma, kısa ve net anlat
Zor gercekten hepsinin ayri bir derdi oluyoAboovvAllah sabir versinn
Diger gelini değil gorumcem ve kayinlarimi ovdu en cok yardimi olan esimi yerdi ona bozuldum benBence anlatmayın.. O oğlu ona daha yumuşak davranıyordur, gönlünü alıyordur ondandır.
Evlendikten sonra saklıyor deseydi anlardım sizi ; o zaman size dokunduruyor derdim. Bekarken olan huyunu söylemiş.
Laf taşımayın bence. Arada kalırsınız ayrıca.
Sanki eşinizin emeğinden çok diğer gelini övdü diye hoşlanmadınız sözlerinden.
Kayınpeder vefat etmiş, kayınvalide tek mi kalıyoBilemicem bizden mi bekliyo
Ama zaten esim alir surekli
Kaynanamlardayiz Esim yemek yemedi sebze vardi sevmez bamyayi evde yerim dedi esim tam bir etcildir neyse kaynanam dedi ne yicen evde ne yapcan dedi bana kofte yaparim vardi dedim buzlukta kaynanam diyo et de var mi sucukda var mi allah allah sanane benim dolabimdan
Diger gelini değil gorumcem ve kayinlarimi ovdu en cok yardimi olan esimi yerdi ona bozuldum ben
Yok tek kalmiyo bekar kaynim ve gorumcem var ust katindada buyuk kaynim oturuyor gelmek gibi bi niyeti oldugunu sanmam evini ve komsularini cook severKayınpeder vefat etmiş, kayınvalide tek mi kalıyo
Belki size gelmek istiyodur, çağır diye didikliyodur ne var diye
Bi de yemeye içmeye düşkün gibi, abur cubur diye tutturan çocuklara benziyo
Eşi yok diye çocuklarına sarmıştır, kişisel algılamayın
Herşeyim var dese alan olmaz diye oğlunun bi anısını işine geldiği gibi anlatmıştır, çok zararlı bi tipe benzemiyo koy önüne bi cips olsun bitsin
Cipse bayılırım bende
Kesinlikle katiliyorum ne kadar anlatirsaniz anlatin o sizin gordugunuz gibi gormiycek malesef...Anlatsanizda o o gözle görmiycek, öyle demek istememistir diycek...
O överek anlattığı görümcen kaynın filan bekarmış yani evdelermiş tabi eve bişeyler alacaklar, ayrı geçiminiz var sizin onlar kadar yardım edememeniz doğal yaniYok tek kalmiyo bekar kaynim ve gorumcem var ust katindada buyuk kaynim oturuyor gelmek gibi bi niyeti oldugunu sanmam evini ve komsularini cook sever
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?