kaynanamin esime soyledikleri

pamukkiz

gun dogmadan neler dogar
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2013
1.224
656
323
Slm kizlar
Gecen hafta kaynanamla ıst la eltimin evine gittik 3 gun misafir olduk bebek mevlutu icin.iste laf acildi kaynanam kucuk gorumcemi ovmeye basladi yok gelirken 200 tl vermis oysaki yolda gelirken bana borc verdi demisti neyse gorumcem eve erzak alirmis yani 40 yilin basi belki yani kiz ceyiz aliyo cok bakimli her ay sacina harcar postis filan alir zaten asgari ucretle calisiyor neyse sonra kucuk kaynimi over anne bi istedigin varmi der filan diye oysaki adam calismiyo yatar gun boyu sonra buyuk kaynimla yeme icmeleri bir iste o da eve et alir durmadan yahu adamin 900 kredilere kesiliyo kaliyo 100 lira neyse esimede dedi bekarken eve aburcubur alirmis saklarmis biri alirsa kiyameti koparirmis yani yok ole bisey esim anlatmisti bana ne alsa aksama 1 tane bile bana birakmazlar yani ya bana da birakin yada hepbirllikte yeriz dermis dedim anne niye oyle diyosun serkan hepberaber yemek istemistr dedim onun mali kiymetli dedi oysaki hic bir cocugunun yapmadigibi yapar hergun ugrar suyunu alir piknige giderken herseyi alir herhafta gideriz hemen hemen,ramazanda poset poset erzak alir kaynimin nisanlisina bile cicek alincagi zaman esim verir parasini kaynatam olmadigindan onlara bakar esim ama kaynanamin bole demesine cok bozuldum sizce tatli dille esime anlatsammi ışte uzuldum senin emeklerinin hic biri gorulmuyor annen bole bole dedi diye cok dinir oldumm

Kayınvaliden de işi biliyo
Bu bunu aldı şu şunu aldı diyerek diğerlerini gazlıyo
Herşeyi tamam bi abur cuburu eksik demek hanımın onu da sizden istiyo
İsteyebilir ama kibarca oğlundan istese bari, buna laf sokmak denir. Çok ayıp
Gözümde sürahi nine canlandı lokum düşkünüydü hani

Sen bilirsin, bahsetmesen de olur
Ama madem bahsedecen çok saydırma, kısa ve net anlat

Bilemicem bizden mi bekliyo
Ama zaten esim alir surekli
Kaynanamlardayiz Esim yemek yemedi sebze vardi sevmez bamyayi evde yerim dedi esim tam bir etcildir neyse kaynanam dedi ne yicen evde ne yapcan dedi bana kofte yaparim vardi dedim buzlukta kaynanam diyo et de var mi sucukda var mi allah allah sanane benim dolabimdan

Bence anlatmayın.. O oğlu ona daha yumuşak davranıyordur, gönlünü alıyordur ondandır.

Evlendikten sonra saklıyor deseydi anlardım sizi ; o zaman size dokunduruyor derdim. Bekarken olan huyunu söylemiş.

Laf taşımayın bence. Arada kalırsınız ayrıca.
Sanki eşinizin emeğinden çok diğer gelini övdü diye hoşlanmadınız sözlerinden.

Diger gelini değil gorumcem ve kayinlarimi ovdu en cok yardimi olan esimi yerdi ona bozuldum ben

Kayınpeder vefat etmiş, kayınvalide tek mi kalıyo
Belki size gelmek istiyodur, çağır diye didikliyodur ne var diye
Bi de yemeye içmeye düşkün gibi, abur cubur diye tutturan çocuklara benziyo
Eşi yok diye çocuklarına sarmıştır, kişisel algılamayın
Herşeyim var dese alan olmaz diye oğlunun bi anısını işine geldiği gibi anlatmıştır, çok zararlı bi tipe benzemiyo koy önüne bi cips olsun bitsin
Cipse bayılırım bende

Yok tek kalmiyo bekar kaynim ve gorumcem var ust katindada buyuk kaynim oturuyor gelmek gibi bi niyeti oldugunu sanmam evini ve komsularini cook sever

Yok tek kalmiyo bekar kaynim ve gorumcem var ust katindada buyuk kaynim oturuyor gelmek gibi bi niyeti oldugunu sanmam evini ve komsularini cook sever
O överek anlattığı görümcen kaynın filan bekarmış yani evdelermiş tabi eve bişeyler alacaklar, ayrı geçiminiz var sizin onlar kadar yardım edememeniz doğal yani
Diğer kaynın da aynı binada derken, aileden kalma mı daire. E öyleyse kira yerine kayınvalideye bişeyler almalı tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…