- 1 Ocak 2017
- 1.918
- 3.264
- 133
- Konu Sahibi asabihatun
-
O size gelip bir açıklama yapana kadar uzak durun arkadaşım. Kendi çirkinliği ile yüzleşsin.Ya o kadar güzel dile getirmişsiniz ki gerçekten anlatmak istediklerimdi bunlar.Annem de aynen böyle söyledi ne olursa olsun bunu sana söylememesi lazımdı diye çünkü bu sapıklık,iğrençlik.
Ancak supheli birseyse ve kotu sonuclara varacaksa kimin denir,ornegin kotu bir ot,ornegin supheli bir toz.
Abi bu durumda ergen bir kardesi oldugu icin takipte kalabilir.
Anlasilan es kisisi onun ne oldugunu biliyordu,kardesinden kuskulandigi icin arastirdi.
Telefonla oynamamdan rahatsız olup uyanmıştı yataktaydık haliyle sinirlendi uyandığı için.Bu saatte napıyosun diyip bende aniden saf gibi hareketlere girince baktı.Daha önce de annesinin bana dengesiz konuşmaları olmuştu(böyle konular değil) o yüzden bakma gereği duyduSoran oldu mu bilmiyorum ama eşiniz mesajları nasıl gördü, uyanır uyanmaz sizin telefonu mu karıştırıyor.
Evimde bulsam ben almadıysam eşim almıştır tabiki sorarım bakın yine diyorum normal bildiğimiz çikolatalardan değilse SORARIM
Çikolata ortada duruyo paketi farklı bir çikolata çocuk merak etmiş annesine sormuş o da neden abinin demiş bilmiyorum deseydi mesela ? Benim dolabımda da çikolatalar var eşim gelip kimin diye sormaz alır yer ama siz ısrarla anlamıyosunuz.Çikolatanın paketi değişik kardeş nasıl merak ettiyse eşim de merak edip kardeşine sordu öncelikle.Kayınvalidem abinin diyip yalan söylediğinden ötürü kayınvalideme benim değil bu çikolata dediPaket farklı anladık da kimin değil nereden aldınız diye sorulur
Kardeş çağırılıp bu kimin diye sorulmaz
O da abinin dedi şeklinde cevap verdiğine göre o da sormuş kimin diye
Nasıl bir ortam bu herkes kimin diye soruyor çekmecem çikolata dolu en fazla yiyeyim mi diye sorar oğlum kimin demez
Evdeki kardeş anneye neden kimin diye sormuş da o abinin demiş
Çikolata ortada duruyo paketi farklı bir çikolata çocuk merak etmiş annesine sormuş o da neden abinin demiş bilmiyorum deseydi mesela ? Benim dolabımda da çikolatalar var eşim gelip kimin diye sormaz alır yer ama siz ısrarla anlamıyosunuz.Çikolatanın paketi değişik kardeş nasıl merak ettiyse eşim de merak edip kardeşine sordu öncelikle.Kayınvalidem abinin diyip yalan söylediğinden ötürü kayınvalideme benim değil bu çikolata dedi
Elma bildiğimiz elmadır ama çikolatanın binbir çeşidi vardır ya ben derdimi anlatamıyorumİşte eşinin kimin diye sorması kardeşin kimin diye sorması o çikolatayı bildiklerini gösterir
Nerden geldi dire sorulur ama evdeki bir yiyeceği evin oğlu kimin diye sormaz
Dolapta üç çeşit elma var kimin diye sorsam olur mu evin oğlu tezgahta çikolata görünce aaaa ne değişik der nerden aldınız der ama kimin demez
Nerden geldi bu vs dediyse belki annesi abinin demiş olabilir diyeceğim de eşin neden kardeşe kimin diyor bunu nerden aldınız demiyor
Bir de ekleme yapacagımSevgili konu sahibi. Belki bu mesajla linç yerim ama yazmadan duramıyorum
Kv cok kendini bilen bir kadın degil herhalde ama bir de su var eşini en iyi kv tanır. Acaba bildiği birsey mi var ki seni uyardı (adam sapıklık yapıyor olabilir.) bunun Kp iyi biridir demenle ilgisi yok belki ir kac setini yakaladı kadın. Bence sen o eve pek gitme. Kv ile de pek içli dışlı olma. Ama Kp melek kv kötü kaka düşüncesini sil at kafandan. Ya kv nin bildiği sey varsa.
Erkekler yaslandıkca sapıklasıyor ne yazık ki.
şöyle düşündüm eğer onu almış yemiş neyse daha sonra da sırtını dönüp yatmışsa gerekli açıklamayı yapmamışsa ardından bu mesaj atılır ama karı koca anlaşsa kadın verdiği cevaptan tatmin olsaydı ve inansaydı gece yarısı bu mesaj atılmazdıDediklerinize katiliyorum da,gece mesaj attiysa tik olmadigi nereden belli oluyor anlayamadim.Koca gece, tıkırtıya da yeter,mesaj atmaya da yani:))
Canım eyer imkanın varsa başka yere taşın çünkü gerçekten böyle bir ömür geçmezHerkese merhaba kaç gündür bu konu yüzünden uykularım kaçtı.Kaynanamlar alt katımızdalar geçen pazar eşim aşağıdayken mutfakta bitane çikolata bulmuş kalp şeklinde markası belli değil arkasında da bişeyler yazıyodu ama ot isimleri falan aklımda tek kalan çakşır otu ama bildiğimiz çikolataydı.
Kardeşine sordu bu kimin diye kardeşi de senin değil mi annem senin getirdiğini söyledi demiş.Eşim kendisi annesine gidip sordu eşime de baban getirdi demiş neyse sorun yok buraya kadar.Akşam otururken eşim,aklıma takıldı babam gelince ona sorcam diyip indi aşağıya.Kayınpederimde suriyeli bi arkadaş iş yerinde hepimize dağıttı bende yarısını yedim yarısını eve getirdim demiş.
Eşim yukarı geldiğinde annesi mesaj attı boşucam bu adamı kaç yaşına gelmiş nelerle uğraşıyo falan filan.Kayınpederimin asla böyle şeylerle işi olmaz adam 5 vakit namazında işten eve evden işe ve dünya iyisi babamızdır.Eşimde annesine saçmalama adam ne bilsin öyle çikolata olduğunu ayrıca paketin üzerinde kadın yok kız yok kötü bişeyde yazmıyo demiş ve sonra biz yattık eşim uyudu ben uyuyamadım.Kaynanam o sıra bana mesaj attı sana bişey söylicem elim yazmaya varmıyo bunları söylicem ama mesajları sonra sil oğlum görmesin sakın kimseye de söyleme dedi.Şak diye bi mesaj kayınpederim için “X evdeyken aşağıya indiğin zaman etek giy yada bol şeyler bunları sil mutlaka kocan görmesin.” Salak gibi sadece neden ne oldu yazabildim sonra konuşuruz yazmış.
Eşim uyanınca mesajları görmüş aşağı in annemle konuş ben inersem fena olcak dedi indim ne demek istiyosun dedim cevap vermedi asla.Eşim indi o sormuş ona da baban eve böyle çikolatalar getiriyo baksana oğlum bende öyle yazma gereği duydum kötü niyetim yok demiş.32 haftalık hamileyim o kadar canım sıkıldı ki şu yaşıma kadar kimseden böyle bişey duymadım bu nasıl bir zihniyet bu nasıl bir cahillik kadın kocasının nasıl bir insan olduğunu bile bile bu yaftayı yapıştırıyo ve üstüne bana giyinme konusunda akıl veriyo.Aşağıya çok inmem indiğim zamanda gayet düzgün giyinirim tesettürlüyüm zaten.İçimde kalan o kadar şey varki neden cevap vermedim diyorum sen babama da bana da ne demeye çalıştın diye neden haddini bildirmedim diyorum.Kayınpederimin böyle şeylerle işi olmaz ama şayet oldu diyelim o çikolatayı yiyip bana mı bakıcak tövbe allahım hayatımda duymadım böyle şeyler o kadar üzgünüm ki anlatamam.Eşim annesiyle kavga etti o günden beri görüşmüyoruz annesiyle ve kadın hala yüzsüzce bana yazıyo yok aşağıda patates var haşlarmısın yok börek sardım fırına atarmısın cevap vermiyorum.
Anneme anlattım sakın bidaha aşağıya inme dedi kayınpederin neden gelmiyosunuz diyince göster mesajını karısının ne yaptığını bilsin dedi.Sizce kayınpederime söylemelimiyim çok utanıyorum adam bidaha yüzüme bile bakamaz hatta yanımda bile oturmaz bunu duysa ama içim hiç rahat değil hamileliğimi zehir etti bu kadın bana allah rızası için bana bir akıl verin ne yapayım?
Elma bildiğimiz elmadır ama çikolatanın binbir çeşidi vardır ya ben derdimi anlatamıyorum
Ayy kocana ne pardon eve kim ne almış eşini niye enterese ediyor sorgu sual yapıyor? Kadın belki bir an unuttu kardeş aldı dedi ya da farketti utandı öyle dedi. Kocanız ortalığı karıştırmış basbaya sizde ortalığı bulandırmışsınız bu yolda iyice yürüyorsunuz. Kadın sanki sizi suçlamış. Beraber yattığı adamı senden daha iyi tanıyordur dimi. Kp melek gibi lanse ediyorsunuz yok kv bıze gelenlerı kıskanıyor bunu bıle kendınıze çekmişsiniz. Ne mana eşine almayıp size otu boku alması zaten saçma bunu bıle kıskançlık olarak betimliyorsunuz. Şu an bende sizin gibi saçmalıyım mı? Sizde kayınpederin size aldıkları yüzünden mi iyi görüyorsunuz?Off bayılıyosunuz dalga geçmeye.Eşim önce kardeşine sordu diyorum kardeşi de annem senin olduğunu söyledi diyince gidip annesine bu benim değil neden böyle söyledin kimin diye sordu.O çikolatanın öyle olduğunu biz düşünmemiştik ortaya çıkaran kayınvalidem
Olabilir. Zaten kayinvalide uyarmışsa altında bir şey vardır. Her türlü inanırım dikkat ederim. Çocukken bir adamın gelininin arkasından totosuna bakıp farkedilince bu da iyi kilo aldı diye açıklama yaptığını hatırlarım mesela. Çok kötü gelmişti o zaman bana, ne olduğunu anlamadığım halde, tiksinmiştim adamdan.Bak aklıma ne geldi
Belki kadın telefonda bilgisayarsa filan adamın uygun olmayan aramalarını gördü
İçinde gelin geçen aramalar
Kv nın belli ki psikolojisi bozulmuş. Senin dediklerini gördü. Koca ilgisiz düşünmüyor eşini kımse kadını adam yerine koymuyor. Hanımefendı de bızı kıskanıyor bıze aldıklarını kıskanıyor dıyor. Insan der ki baba annem şunu sever niye almadın? Derler mi yok. Kendilerine alınsın hep ama kadın ne hisseder kimin umurundaBak aklıma ne geldi
Belki kadın telefonda bilgisayarsa filan adamın uygun olmayan aramalarını gördü
İçinde gelin geçen aramalar
Kayınvalidem eşiyle arasında fazla cinsellik olmadığını bundan 6 ay öncesi paylaşmış bir insan yani eşime açıkça baban beni kadın olarak görmüyor diye söylemiş.Kaldı ki herşeyi her konuyu utanmadan bana söyleyebildiği gibi bunu da söyleyebilirdi açıkça kızım durum böyle diyip uyarabilirdi ki öyle olsa ona kızmazdım herhalde ben yanlış giyiniyorum derdim.Bildiği bir şeyin olmadığına o kadar eminim ki.Sevgili konu sahibi. Belki bu mesajla linç yerim ama yazmadan duramıyorum
Kv cok kendini bilen bir kadın degil herhalde ama bir de su var eşini en iyi kv tanır. Acaba bildiği birsey mi var ki seni uyardı (adam sapıklık yapıyor olabilir.) bunun Kp iyi biridir demenle ilgisi yok belki ir kac setini yakaladı kadın. Bence sen o eve pek gitme. Kv ile de pek içli dışlı olma. Ama Kp melek kv kötü kaka düşüncesini sil at kafandan. Ya kv nin bildiği sey varsa.
Erkekler yaslandıkca sapıklasıyor ne yazık ki.
Offf çikolata yiyen adamlar yoldan mı çıkıyor anlamadım..sizin kaynana şizofren olabilir mi. Takma kafana yaa. Hamilesin zaten. Çok saçma mevzu.Herkese merhaba kaç gündür bu konu yüzünden uykularım kaçtı.Kaynanamlar alt katımızdalar geçen pazar eşim aşağıdayken mutfakta bitane çikolata bulmuş kalp şeklinde markası belli değil arkasında da bişeyler yazıyodu ama ot isimleri falan aklımda tek kalan çakşır otu ama bildiğimiz çikolataydı.
Kardeşine sordu bu kimin diye kardeşi de senin değil mi annem senin getirdiğini söyledi demiş.Eşim kendisi annesine gidip sordu eşime de baban getirdi demiş neyse sorun yok buraya kadar.Akşam otururken eşim,aklıma takıldı babam gelince ona sorcam diyip indi aşağıya.Kayınpederimde suriyeli bi arkadaş iş yerinde hepimize dağıttı bende yarısını yedim yarısını eve getirdim demiş.
Eşim yukarı geldiğinde annesi mesaj attı boşucam bu adamı kaç yaşına gelmiş nelerle uğraşıyo falan filan.Kayınpederimin asla böyle şeylerle işi olmaz adam 5 vakit namazında işten eve evden işe ve dünya iyisi babamızdır.Eşimde annesine saçmalama adam ne bilsin öyle çikolata olduğunu ayrıca paketin üzerinde kadın yok kız yok kötü bişeyde yazmıyo demiş ve sonra biz yattık eşim uyudu ben uyuyamadım.Kaynanam o sıra bana mesaj attı sana bişey söylicem elim yazmaya varmıyo bunları söylicem ama mesajları sonra sil oğlum görmesin sakın kimseye de söyleme dedi.Şak diye bi mesaj kayınpederim için “X evdeyken aşağıya indiğin zaman etek giy yada bol şeyler bunları sil mutlaka kocan görmesin.” Salak gibi sadece neden ne oldu yazabildim sonra konuşuruz yazmış.
Eşim uyanınca mesajları görmüş aşağı in annemle konuş ben inersem fena olcak dedi indim ne demek istiyosun dedim cevap vermedi asla.Eşim indi o sormuş ona da baban eve böyle çikolatalar getiriyo baksana oğlum bende öyle yazma gereği duydum kötü niyetim yok demiş.32 haftalık hamileyim o kadar canım sıkıldı ki şu yaşıma kadar kimseden böyle bişey duymadım bu nasıl bir zihniyet bu nasıl bir cahillik kadın kocasının nasıl bir insan olduğunu bile bile bu yaftayı yapıştırıyo ve üstüne bana giyinme konusunda akıl veriyo.Aşağıya çok inmem indiğim zamanda gayet düzgün giyinirim tesettürlüyüm zaten.İçimde kalan o kadar şey varki neden cevap vermedim diyorum sen babama da bana da ne demeye çalıştın diye neden haddini bildirmedim diyorum.Kayınpederimin böyle şeylerle işi olmaz ama şayet oldu diyelim o çikolatayı yiyip bana mı bakıcak tövbe allahım hayatımda duymadım böyle şeyler o kadar üzgünüm ki anlatamam.Eşim annesiyle kavga etti o günden beri görüşmüyoruz annesiyle ve kadın hala yüzsüzce bana yazıyo yok aşağıda patates var haşlarmısın yok börek sardım fırına atarmısın cevap vermiyorum.
Anneme anlattım sakın bidaha aşağıya inme dedi kayınpederin neden gelmiyosunuz diyince göster mesajını karısının ne yaptığını bilsin dedi.Sizce kayınpederime söylemelimiyim çok utanıyorum adam bidaha yüzüme bile bakamaz hatta yanımda bile oturmaz bunu duysa ama içim hiç rahat değil hamileliğimi zehir etti bu kadın bana allah rızası için bana bir akıl verin ne yapayım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?