Kaynanamın demek istediği nedir?

Ya o kadar güzel dile getirmişsiniz ki gerçekten anlatmak istediklerimdi bunlar.Annem de aynen böyle söyledi ne olursa olsun bunu sana söylememesi lazımdı diye çünkü bu sapıklık,iğrençlik.
O size gelip bir açıklama yapana kadar uzak durun arkadaşım. Kendi çirkinliği ile yüzleşsin.

Ben de onu yazdım biz bilmiyorduk kv biliyordu diyor ya aslında eşi biliyormuş

Belki kp gerçekten bilmeden almıştır diyeceğim ama kv biliyormuş ki küçük oğluna abinin demiş muhtemelen kp de biliyor

Lakin neden ortalık yere bırakmışlar o ayrı konu

Fakat oğlunun sorgulaması da çirkin kv nin mesajı zaten anormal

Soran oldu mu bilmiyorum ama eşiniz mesajları nasıl gördü, uyanır uyanmaz sizin telefonu mu karıştırıyor.
Telefonla oynamamdan rahatsız olup uyanmıştı yataktaydık haliyle sinirlendi uyandığı için.Bu saatte napıyosun diyip bende aniden saf gibi hareketlere girince baktı.Daha önce de annesinin bana dengesiz konuşmaları olmuştu(böyle konular değil) o yüzden bakma gereği duydu

Tamam merak edilir de yani , bir eşiniz gidiyor konuşmaya bir siz gidiyorsunuz. Belki de kaynana kocanız ve sizin bu kadar abartmanizdan işkillendi. Yani nedir adam almış eve getirmiş gizlememiş saklamamış. Aile için ne kadar rezil ve mide bulandırıcı bir konuya dönmüş saçma sapan bir çikolata. Şu olanlardan sonra kimse birbirinin yüzüne bakmasın bence uzunca bir süre. Kaynananız zaten dediğinize göre takıntılı biri o yanlış anlamış, biraz saçmalamış kocasının getirdiğini gizleyerek. sizler de körükle gitmişsiniz olaya.

Evimde bulsam ben almadıysam eşim almıştır tabiki sorarım bakın yine diyorum normal bildiğimiz çikolatalardan değilse SORARIM

Arkadaşım kimin diye değil nereden aldınız diye sorulur

Yani evdeki çikolatayı oğlum kimin diye sormaz değişikse bunu nerden aldın, kimden aldın, bu neden farklı gibi delice soru sorulur ama kimin diye sorulmaz

anladığım kadarıyla paketi değişik olduğu için dikkat çekmiş yani bende aileme gittiğimde değişik paketli çikolata görsem -öyle bir çikolata olduğunu farketmesem- aa kim getirdi bunu diye sorarım ben bunu garipsemedim o yüzden. benim babamında eski patronu yurtdışından değişik paketli çikolatalar şekerler getirirdi paketin değişikliğinden dikkatimi çekerdi. ama konu o kadar büyümüş ki kadın siz gördüğünüz için ekstra rahatsız olup saçmalamış olabiir

Çikolata ortada duruyo paketi farklı bir çikolata çocuk merak etmiş annesine sormuş o da neden abinin demiş bilmiyorum deseydi mesela ? Benim dolabımda da çikolatalar var eşim gelip kimin diye sormaz alır yer ama siz ısrarla anlamıyosunuz.Çikolatanın paketi değişik kardeş nasıl merak ettiyse eşim de merak edip kardeşine sordu öncelikle.Kayınvalidem abinin diyip yalan söylediğinden ötürü kayınvalideme benim değil bu çikolata dedi

İşte eşinin kimin diye sorması kardeşin kimin diye sorması o çikolatayı bildiklerini gösterir

Nerden geldi dire sorulur ama evdeki bir yiyeceği evin oğlu kimin diye sormaz

Dolapta üç çeşit elma var kimin diye sorsam olur mu evin oğlu tezgahta çikolata görünce aaaa ne değişik der nerden aldınız der ama kimin demez

Nerden geldi bu vs dediyse belki annesi abinin demiş olabilir diyeceğim de eşin neden kardeşe kimin diyor bunu nerden aldınız demiyor

Elma bildiğimiz elmadır ama çikolatanın binbir çeşidi vardır ya ben derdimi anlatamıyorum

Bir de ekleme yapacagım
Çakşır cinsel güç artırıcı diye biliyorum
Kadın adamın bunu tükettiğini gördü ve aralarında cinsel hayat yoksa adam bu tip seyleri Baskasıyla yasadığını düşünerek eşini sapık ilan etmiş olabilir kafasında.

Dediklerinize katiliyorum da,gece mesaj attiysa tik olmadigi nereden belli oluyor anlayamadim.Koca gece, tıkırtıya da yeter,mesaj atmaya da yani:))
şöyle düşündüm eğer onu almış yemiş neyse daha sonra da sırtını dönüp yatmışsa gerekli açıklamayı yapmamışsa ardından bu mesaj atılır ama karı koca anlaşsa kadın verdiği cevaptan tatmin olsaydı ve inansaydı gece yarısı bu mesaj atılmazdı

Canım eyer imkanın varsa başka yere taşın çünkü gerçekten böyle bir ömür geçmez

Elma bildiğimiz elmadır ama çikolatanın binbir çeşidi vardır ya ben derdimi anlatamıyorum

Tek sorun kimin demesi

Nerden aldınız nereden geldi vs değil kimin

Kimse evdeki yiyeceğe kimin demez demek ki eşin de kardeşi de biliyor ve sahibini arıyor diyorum

Aklıma takıldı gidip babama sorayım vs hiç normal değil bence senden önce de benzer şeyler yaşanmış evde, onlar biliyor sen bilmiyorsun

Son düzenleme:
Ayy kocana ne pardon eve kim ne almış eşini niye enterese ediyor sorgu sual yapıyor? Kadın belki bir an unuttu kardeş aldı dedi ya da farketti utandı öyle dedi. Kocanız ortalığı karıştırmış basbaya sizde ortalığı bulandırmışsınız bu yolda iyice yürüyorsunuz. Kadın sanki sizi suçlamış. Beraber yattığı adamı senden daha iyi tanıyordur dimi. Kp melek gibi lanse ediyorsunuz yok kv bıze gelenlerı kıskanıyor bunu bıle kendınıze çekmişsiniz. Ne mana eşine almayıp size otu boku alması zaten saçma bunu bıle kıskançlık olarak betimliyorsunuz. Şu an bende sizin gibi saçmalıyım mı? Sizde kayınpederin size aldıkları yüzünden mi iyi görüyorsunuz?

Bak aklıma ne geldi
Belki kadın telefonda bilgisayarsa filan adamın uygun olmayan aramalarını gördü
İçinde gelin geçen aramalar
Olabilir. Zaten kayinvalide uyarmışsa altında bir şey vardır. Her türlü inanırım dikkat ederim. Çocukken bir adamın gelininin arkasından totosuna bakıp farkedilince bu da iyi kilo aldı diye açıklama yaptığını hatırlarım mesela. Çok kötü gelmişti o zaman bana, ne olduğunu anlamadığım halde, tiksinmiştim adamdan.

Bak aklıma ne geldi
Belki kadın telefonda bilgisayarsa filan adamın uygun olmayan aramalarını gördü
İçinde gelin geçen aramalar
Kv nın belli ki psikolojisi bozulmuş. Senin dediklerini gördü. Koca ilgisiz düşünmüyor eşini kımse kadını adam yerine koymuyor. Hanımefendı de bızı kıskanıyor bıze aldıklarını kıskanıyor dıyor. Insan der ki baba annem şunu sever niye almadın? Derler mi yok. Kendilerine alınsın hep ama kadın ne hisseder kimin umurunda Kadın durup dururken nıye böyle bir şey desin yahu

Kayınvalidem eşiyle arasında fazla cinsellik olmadığını bundan 6 ay öncesi paylaşmış bir insan yani eşime açıkça baban beni kadın olarak görmüyor diye söylemiş.Kaldı ki herşeyi her konuyu utanmadan bana söyleyebildiği gibi bunu da söyleyebilirdi açıkça kızım durum böyle diyip uyarabilirdi ki öyle olsa ona kızmazdım herhalde ben yanlış giyiniyorum derdim.Bildiği bir şeyin olmadığına o kadar eminim ki.

Offf çikolata yiyen adamlar yoldan mı çıkıyor anlamadım..sizin kaynana şizofren olabilir mi. Takma kafana yaa. Hamilesin zaten. Çok saçma mevzu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…