- Konu Sahibi asabihatun
Diğer çocuk dediğimizde 18 yaşında düşünecek olan anne babasını düşündüğü gibi abisini ve eşini de yiyip bu işi yapıyorlar diye düşünür bizi niye öne sürüyor ki biz öyle cinsellikle alakası olduğunu sanmıyorken.Eşim karıştırmadı diyorum tezgahın üzerinde duruyordu çikolata ay anlatamıyorum
Tezgahın üzerinde duran çikolatayı kim getirdi diye sormak olağan mı
Tezgahın üzerinde babamın evinde çikolata görsem ya annem ya babam almıştır derim
Üstünde Arapça yazıyorsa suriyelilerden almıştır diye düşünürüm
Ama aklıma cinsel güç artırıcı çikolata olduğu gelmez siz de bizim gelmedi kv öyle dedi diyorsunuz ama bence eşinizin gelmiş yoksa kardeşine neden sorsun çikolata kimin diye
Hadi diyelim kardeşe annenin yalan söylediğini öğrendi anneye sordu o da babanın dedi
Adama neden soruyor yani ben hiçbir anlam veremedim, babama babamın evindeki bir şeyi sen mi aldın diye sormak yani ev onun, onun alması normal değil mi
Eşin de onun cinsel güç artırıcı olduğunu bilip sormuş aslında ergen kardeşini kontrol modunda baba da doğru ya da yanlış Suriyeli arkadaş muhabbeti açmış
ama bence doğdu adam getirip bunlara satmış herkes alıyor diye baba da almış ama o normal çikolata sanmış
Kv de panik olmuş bizim namazında niyazında adam bunları alıp yiyor amannnnın kimlere hallenecek diye
Yoksa 43 yaşındaki kv ile 48 yaşındaki kp in cinsel hayatı zaten vardır