Kaynanamın demek istediği nedir?

Yani tezgah üstünde çikolata bulsam sağını solunu kontrol etmem yerim ya. Eşim çikolata sevmez mesela görse de eline almaz. Kalp şeklinde çikolatalar var zaten marketlerde görürsünüz illa. Hiç de bunun içinde ne varmış diye bakmadım. Çikolata işte. Herşeyi bu kadar kurcalamak ilginç geldi.
İkincisi, cinsel güç artırıcı bir çikolatayı neden tezgah üstünde ulu orta bıraksınlar ki. Yalnız yaşasalar tamam da.
Üçüncüsü, eşiniz o çikolatayı gördü, hadi diyelim ki çok merak etti bir çikolatanın içinde ne olabilir diye baktı. Gidip ona buna bu kimin diye sorması saçma değil mi? Hani şey gibi olmus, bu evde benden habersiz kim cinsel güç artırıcı çikolata yer demek gibi. İnsan utanır sormaya be. Öyle bir şey görsem kadın olduğum için en fazla anneme gidip derim ki bak böyle cikolata var belki içeriğini bilmiyorsundur ortalıkta bırakma evde çocuk var. Ya da alır dolaba koyarım, anneme de çikolata vardı tezgahta şu dolaba koydum der geçerim. Herşey çok garip. Müge Anlı'nın deyimiyle yaşamın olağan akışına ters.
Eşiniz görüşmeyelim demiş zaten. Kapatın konuyu, görüşmeyin. Kayinpeder sorarsa hamileliginizi bahane edersiniz. Yani bilemiyorum, eşinizin annesi babası sonuçta onlar. Nereye kadar görüşmeyeceksiniz ki. Yarın çocuk doğunca illa gelip gidecekler.

Ya şimdi kayınvalide normalde nasıl biri kuruntulumu evhamlımı. Dediği şey normal değil kocası ve hamile gelini hakkında. Kuruntulu birimi yoksa kocasınımı tanıyor. Karışık durum. Normalde böyle bişeyde büyük kavgalar çıkabilir ona rağmen dediyse bilemedim

Nasıl bı cikolataymis bu ilk defa duyuyorum .ben mi çok cahilim
Valla ben de cahilim, kalp şeklinde çikolata deyince aklıma bu geldi sadece. Yerim arada. Normal çikolata.

Eklentiler

• Screenshot_2020-12-20-12-17-14.png
    360,9 KB · Görüntüleme: 24
Ya degilmi markette kasa önlerinde oluyor bende arada alirim
Evet, severim ben de. Yani çikolatanın içinde ne varmış bir bakalım diye düşünmek hiç aklıma gelmez. En fazla bitter mi sütlü mü diye bakarım, atarım ağzıma. Bu olayda bilmediğimiz şeyler var bence ya da konu sahibinin eşi herşeyden şüphe duyup didik didik eden bir insan. Utanırım be anneme gidip kim kullanıyor cinsel güç artırıcı çikolata diye sormaya. Belli ki baba kullanıyor işte.

kv kp kavga etmiş kadın oğlunu aramış yeter artık boşanıcam diye..
o mesaj size bunun üstüne gelmiş. kp e sonsuz güveniniz enteresan geldi.
kaldı ki kadın sizi değil eşini suçlamış o mesajda ama siz silmeyip eşinize göstermişsiniz daha da kadına ne demek istedin diye sorarsanız cevap alamazsın elbet.

Sizin bunlari gulme emojisi koyarak yazmanizda bence garip.Ben boyle seylerden hic hoslanmam..Kadin erkek bir agirligini bilecek

Ben eşime mesajı göstermedim uyanıp telefonu elimden aldı ne saklıyosun diye saklama çalışmıştım yani.Daha önce bildiğim bir şeyler var ki konuşuyorum.Cinsellikle kafayı bozan kişi kayınvalidem bundan kaç ay önce eşime saçma sapan konuşmuş anlatmış.Yok baban bana kadın gözüyle bakmıyo bana kadın gibi davranmıyo bilmem ne daha anlatayım mı? Niye böyle düşündüğümü anlamışsınızdır herhalde.Namaz konusuna da gelirsek üstlerde yazdım kendimi düzgün ifade edemedim yani demek istediğim kayınpederim evden camiye camiden eve evden işe giden bir insan ne telefonla işi olur ne dedikoduyla ne de başka şeylerle

Diğer dediklerinizde haklı olabilirsiniz ama kayınvalidemin kimseden korkusu yoktur.Yani ben bunu söylerim ama ortaya çıkarsa eşim yada oğlum duyarsa ne olur diye düşünmez ve korkmaz

Nerden biliyosunuz yeni evli ve kayınpederimi tanımadığımı? Alice harikalar diyarında büyümedim ama ailemden böyle şeyler görmedim ben.Diyelim ki kocası sapıttı o zaman kocasını uyarsaydı ona hesap sorsaydı bu çikolata nerden hayırdır diye.Sorun kayınvalidemin bana bu terbiyesizliği rahatça söylemesi

Yani ben de onu anlamadım herkes malını biliyordur sonuçta. Allah korusun neler duyuyoruz taciz olayları hep çok güvenilen herkesin sevip saydığı insanlar tarafından da olabiliyor

Eşim erken yatmıştı ben uyuyamamıştım yatakta telefonla oynarken rahatsız olup o ara uyandı ve kahınvalidem de mesajı atalı 10 dakika geçmemişti şoktaydım yani.Kalkar kalkmaz telefon karıştırması değil de ben telefonu elinden çekince alıp baktı.Daha önce de annesinin dengesizlikleri oldu o zamandan biliyor yani benim annesiyle konuşmalarımı kendisi görmesin diye sildiğimi.Ortalığı karıştırmak istesem şuana kadar çoktan karışmıştı

Kendisi de etek giyen bir insan değil yeni evlendiğim zamanlar bana dışarıya çıkarken işte pantolon kadınlara günah falan demeye kalktığında en başında tepkimi göstermiştim ona zaten.Ama birden bire gecenin bir vakti böyle mesaj atınca tutuldum ve cevabını veremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…