- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
- Konu Sahibi asabihatun
-
Esinin kuzeninin esine asildigindan suphelenmissin , kv deni en basindan beri zaten hic sevmemissin. Es ailesini genelde sorun olarak görmüşsün bla bla bla zaten biliyorsundur konulari sen açmışsın.Eski konularımda ne var benim de ne demek istediğimi anlarsınız diyorsunuz açıkça bana da söyleyin
Kayınvalidem de kayınpederim de yaşlı değiller 43-48 yaşındalaro zaten iğrenç, sapık adamlar çocuğa, da etekliye de çarşaflıya da bakıyor da, ben olsam ben kv ye çok kızmazdım yaşlı kadın neticede dili dönduğunce anlatmış meramını( ayıp o konuda hemfikiriz) acaba kayınpederde bir yamukluk mu var diye de duşunurdum.
Eşiniz ve sizin de yaşlarınızı alabilir miyiz lütfen?Kayınvalidem de kayınpederim de yaşlı değiller 43-48 yaşındalar
Eşimin kuzeninin eşime asılması meselesi ailelerinde akraba evlilikleri var teyze kızı hala kızı gibi.Kayınvalidemi sevmemem için yeterince sebeplerim var fakar kendisine saygım devam ederEsinin kuzeninin esine asildigindan suphelenmissin , kv deni en basindan beri zaten hic sevmemissin. Es ailesini genelde sorun olarak görmüşsün bla bla bla zaten biliyorsundur konulari sen açmışsın.
Bir akraba furyasi gidiyor yani
Cevaplamak zorunda değilim neden sorduğunuza gelirsek çoluk çocuk muhabbetine vuracaksınız sanırım.Ben 24 eşim 26Eşiniz ve sizin de yaşlarınızı alabilir miyiz lütfen?
Kardeşine sordu bu kimin diye kardeşi de senin değil mi annem senin getirdiğini söyledi demiş.Eşim kendisi annesine gidip sordu eşime de baban getirdi demiş neyse sorun yok buraya kadar.Akşam otururken eşim,aklıma takıldı babam gelince ona sorcam diyip indi aşağıya.Kayınpederimde suriyeli bi arkadaş iş yerinde hepimize dağıttı bende yarısını yedim yarısını eve getirdim demiş.
Eşim yukarı geldiğinde annesi mesaj attı boşucam bu adamı kaç yaşına gelmiş nelerle uğraşıyo falan filan.Kayınpederimin asla böyle şeylerle işi olmaz adam 5 vakit namazında işten eve evden işe ve dünya iyisi babamızdır.Eşimde annesine saçmalama adam ne bilsin öyle çikolata olduğunu ayrıca paketin üzerinde kadın yok kız yok kötü bişeyde yazmıyo demiş ve sonra biz yattık eşim uyudu ben uyuyamadım
Kayınvalidem tuhaf orası ayrı yani her konuda tuhaf.Kayınpederimin hal ve hareketlerinden bakışlarından bugüne kadar bir şey sezmedim sadece kendime değil dışarıdaki kimseye karşı sezmedim insan kendini az çok belli eder ya hani bende buna dayanarak kayınpederime güvendiğimi söylüyorum burda ama anlamıyorlar neden koruyosun adamı diyorlar.Kv bipolar mi
Msj konusunu sizin kp soylemeniz dogru olmaz
Sordugunda ustu kapali soyleyin
Kp bakislari hal hareketleri nasildir
Kv neye dayanarak aldattigini idda ediyor
Ayrica o cikolatalar aldatma olsa kp neden eve getirsin
Hayir yarisini kp yemis yaYazık yiyen de olmamış, boynu bükük kalmış. Bugün iki çikolata yedim bu konu sayesinde.
Daha kac ay oldu o eve gelin gireli de kp hemen çözdün. Bir insan bosuna kocasi icin boyle sey der miKayınvalidem tuhaf orası ayrı yani her konuda tuhaf.Kayınpederimin hal ve hareketlerinden bakışlarından bugüne kadar bir şey sezmedim sadece kendime değil dışarıdaki kimseye karşı sezmedim insan kendini az çok belli eder ya hani bende buna dayanarak kayınpederime güvendiğimi söylüyorum burda ama anlamıyorlar neden koruyosun adamı diyorlar.
Eşim anneme bu ne çikolatası diyince baban getirdi diyor ee babam getirdiyse kardeşime neden abin getirdi diye söylüyosun diyor kadın.Kısacası benim düşündüğüm kayınvalidemin köşeye sıkışınca yalan söylemesi.Bundan aylar öncesinde de annesi eşime kayınpederim için baban beni kadın yerine koymuyor diye dert yanmış ben burdan yola çıktım bazı şeylere.Çokta detaylı yazmadım açıklamadım beni asla ilgilendirmez ama bu cinsellik işlerinde kayınvalidem isteklidir yani nasıl anlatsam bilmiyorum.Oğluna baban beni kadın yerine koymuyor diye dert yanabiliyor meselaHani annesi en basinda ima etmisti o çikolatanın cinsel guc arttirdigini da esin bu sebeple pesine düşmüştü? Nerede yazıyor?
Esin kadina soyleyince bosayacagim diyor yahu ne imasi.
Baban beni kadin yerine koymuyor deyince neden akliniza seks geliyor?Eşim anneme bu ne çikolatası diyince baban getirdi diyor ee babam getirdiyse kardeşime neden abin getirdi diye söylüyosun diyor kadın.Kısacası benim düşündüğüm kayınvalidemin köşeye sıkışınca yalan söylemesi.Bundan aylar öncesinde de annesi eşime kayınpederim için baban beni kadın yerine koymuyor diye dert yanmış ben burdan yola çıktım bazı şeylere.Çokta detaylı yazmadım açıklamadım beni asla ilgilendirmez ama bu cinsellik işlerinde kayınvalidem isteklidir yani nasıl anlatsam bilmiyorum.Oğluna baban beni kadın yerine koymuyor diye dert yanabiliyor mesela
1 buçuk sene oldu bunun öncesinde de tanışıklığımız var kısacası seneler oldu diyeyim.Ay bir şey dicem konuyla en fazla ilgilenen sizsiniz sanki beni tanıyan birisinizDaha kac ay oldu o eve gelin gireli de kp hemen çözdün. Bir insan bosuna kocasi icin boyle sey der mi
Siz dua edin kocan kani deli akan biri degilmis neler olurdu kestiremiyorum. Kv ve gelin yüzünden
Annesi kaynının demiyor yanlış anlamışsınız.Küçük kardeş anneye soruyor anne de eşim için söylüyor abinin diyeAnnesi kayninin diyor esin normalde sormaz oluyor ama sonra genc cocuk var diye sormus oluyor ortalikta olmasin djye. Ama zaten annesi onun demis neden adamn cinsel olayina karışıyor ? Hadi onlari geçtim babasina neden soruyor esim utanir demiştin sonra kv dem bilse utanırdı dedin sonra kv ima etti dedin.
Bence sen otur bastan yaz derdini allak bullak oldu.
Kayınpederim kayınvalidemi el üstünde tuttuğu için aklıma direk seks gelmiş olabilir mi? Çünkü güzel sözdür kahvaltı yemek sofraları hazırlamaktır herşeyi yapan bir adam eşine karşı yani geriye tek kalan cinsellik oluyor.Baban beni kadin yerine koymuyor deyince neden akliniza seks geliyor?
Insan kadin oldugunu hissetmek ister. Guzel sozle ,tatli dille, eline saglik demekle. Niye hemen isi sekse çekiyorsunuz?
Bu arada kv madem tuhaf biri ,sevilmez biri, kotu konusuyor, ara bozucu ise esinizi ve kp korumak icin o mesajlari asla ve asla saklamaz o dakika silerdiniz
Isin aslini ogrenmek icin yarini beklerdiniz.
Çünkü tv lerde görüyoruz. Bu atilan mesaj direkt kpnin senden etkilenebilcegi anlamini tasiyor. Bunu okuyan esin bir hisimla gidip cok kotu seyler yapabilirdi.
Nasil böyle bir seye cesaret ettin aklim almiyor.
Sen esini de kp de dusunmemissin. Kv denin yaptığı ortaya ciksin diye.
Yoo ne münasebet.Cevaplamak zorunda değilim neden sorduğunuza gelirsek çoluk çocuk muhabbetine vuracaksınız sanırım.Ben 24 eşim 26
Seneler dediğiniz evleneli aylar 2 seneyi ya gecti ya gecmedi tanisliginiz. Kv de ise kocasini asirlardir taniyor o halde siz 2 seneyle seneleeer oluyorsa1 buçuk sene oldu bunun öncesinde de tanışıklığımız var kısacası seneler oldu diyeyim.Ay bir şey dicem konuyla en fazla ilgilenen sizsiniz sanki beni tanıyan birisiniz
Annesi kaynının demiyor yanlış anlamışsınız.Küçük kardeş anneye soruyor anne de eşim için söylüyor abinin diye
Tamam. Kayinvaliden demek istemiş ki kayinpederin o çikolataları yeyip sana halleniyor, gelirsen etek giy gel pantolonla olunca daha çok halleniyor.Aynen bende sapığım ya illa bunu duymak istiyorum tövbe esragfurullah tövbee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?