• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanamın demek istediği nedir?

Kvniz sizin goremediginiz bir seyi gormus olabilir mi? Kpe nasil bu kadar gozunuz kapali kefil olabiliyorsunuz ben onu anlamadim. Belki adam manyagin biri? Suc isleyen,etrafa sapikligiyla musallat olan yasi ilerlemis bazi insanlar var ve bunlarin hepsi de cevrelerinde pamuk tonton ihtiyar olarak bilinen zararsiz gorunen tipler. Sizi kiyafetinizle uyarmak hos olmamis o ayri konu tabi

Esinizin de bir cikolata icin kimin ha kimin diye ortalikta dolanmasi komik. Hic mi gormemis cikolata?

Bende diyorum ki ben adamı tanıyorum ve öyle bir şey olsa başından beri kendimi çekerdim.Zaten adamın yanında açık saçık giyinmiyorum ki nereme bakıcak.Asla şüphem yok yani anlatamıyorum size adam kendi babam gibidir benim
Bende kayınpederinizin art niyetli olduğunu düşünmüyorum. Aksi bir durum olsa siz zaten hissedersiniz. Yok ki, o benim babam gibi, diyebiliyorsunuz.
Anlattığınıza göre kayınvalide çok kıskanç ve haset biri.
Eğer kayınpeder size değer veriyor ve bunu dile getiriyorsa kayınvalideniz kıskandığı için aranızı bozmak istemiş.
Mesajı kayınpederinize göstermeyin sakın, çok ayıp olur adama. Mesafe koyun, fazla gitmeyin oraya. Kayınpederiniz sorarsada yorgundum, hastayım, işim vardı vs diyerek, geçiştirin bence

Herkese merhaba kaç gündür bu konu yüzünden uykularım kaçtı.Kaynanamlar alt katımızdalar geçen pazar eşim aşağıdayken mutfakta bitane çikolata bulmuş kalp şeklinde markası belli değil arkasında da bişeyler yazıyodu ama ot isimleri falan aklımda tek kalan çakşır otu ama bildiğimiz çikolataydı.
Kardeşine sordu bu kimin diye kardeşi de senin değil mi annem senin getirdiğini söyledi demiş.Eşim kendisi annesine gidip sordu eşime de baban getirdi demiş neyse sorun yok buraya kadar.Akşam otururken eşim,aklıma takıldı babam gelince ona sorcam diyip indi aşağıya.Kayınpederimde suriyeli bi arkadaş iş yerinde hepimize dağıttı bende yarısını yedim yarısını eve getirdim demiş.
Eşim yukarı geldiğinde annesi mesaj attı boşucam bu adamı kaç yaşına gelmiş nelerle uğraşıyo falan filan.Kayınpederimin asla böyle şeylerle işi olmaz adam 5 vakit namazında işten eve evden işe ve dünya iyisi babamızdır.Eşimde annesine saçmalama adam ne bilsin öyle çikolata olduğunu ayrıca paketin üzerinde kadın yok kız yok kötü bişeyde yazmıyo demiş ve sonra biz yattık eşim uyudu ben uyuyamadım.Kaynanam o sıra bana mesaj attı sana bişey söylicem elim yazmaya varmıyo bunları söylicem ama mesajları sonra sil oğlum görmesin sakın kimseye de söyleme dedi.Şak diye bi mesaj kayınpederim için “X evdeyken aşağıya indiğin zaman etek giy yada bol şeyler bunları sil mutlaka kocan görmesin.” Salak gibi sadece neden ne oldu yazabildim sonra konuşuruz yazmış.
Eşim uyanınca mesajları görmüş aşağı in annemle konuş ben inersem fena olcak dedi indim ne demek istiyosun dedim cevap vermedi asla.Eşim indi o sormuş ona da baban eve böyle çikolatalar getiriyo baksana oğlum bende öyle yazma gereği duydum kötü niyetim yok demiş.32 haftalık hamileyim o kadar canım sıkıldı ki şu yaşıma kadar kimseden böyle bişey duymadım bu nasıl bir zihniyet bu nasıl bir cahillik kadın kocasının nasıl bir insan olduğunu bile bile bu yaftayı yapıştırıyo ve üstüne bana giyinme konusunda akıl veriyo.Aşağıya çok inmem indiğim zamanda gayet düzgün giyinirim tesettürlüyüm zaten.İçimde kalan o kadar şey varki neden cevap vermedim diyorum sen babama da bana da ne demeye çalıştın diye neden haddini bildirmedim diyorum.Kayınpederimin böyle şeylerle işi olmaz ama şayet oldu diyelim o çikolatayı yiyip bana mı bakıcak tövbe allahım hayatımda duymadım böyle şeyler o kadar üzgünüm ki anlatamam.Eşim annesiyle kavga etti o günden beri görüşmüyoruz annesiyle ve kadın hala yüzsüzce bana yazıyo yok aşağıda patates var haşlarmısın yok börek sardım fırına atarmısın cevap vermiyorum.
Anneme anlattım sakın bidaha aşağıya inme dedi kayınpederin neden gelmiyosunuz diyince göster mesajını karısının ne yaptığını bilsin dedi.Sizce kayınpederime söylemelimiyim çok utanıyorum adam bidaha yüzüme bile bakamaz hatta yanımda bile oturmaz bunu duysa ama içim hiç rahat değil hamileliğimi zehir etti bu kadın bana allah rızası için bana bir akıl verin ne yapayım?

peki kayınpederin kayınvalidene böyle şeyler söylemiş olmasın senden için, hani ne bileyim belki gelin bugun şunu bunu giymiş diye.

Kvniz sizin goremediginiz bir seyi gormus olabilir mi? Kpe nasil bu kadar gozunuz kapali kefil olabiliyorsunuz ben onu anlamadim. Belki adam manyagin biri? Suc isleyen,etrafa sapikligiyla musallat olan yasi ilerlemis bazi insanlar var ve bunlarin hepsi de cevrelerinde pamuk tonton ihtiyar olarak bilinen zararsiz gorunen tipler. Sizi kiyafetinizle uyarmak hos olmamis o ayri konu tabi

Esinizin de bir cikolata icin kimin ha kimin diye ortalikta dolanmasi komik. Hic mi gormemis cikolata?

he benim de aklıma o geldi, belki allah korusun bir fantezi falan söylemiştir kayınvalideye, ya da kayınvalide gelinin bir tarafına bakarken yakalamıştır. eğer kadın o kadar cahil olsa bunu yazmazdı bile nasıl yazsam bilemiyorum diye.

he benim de aklıma o geldi, belki allah korusun bir fantezi falan söylemiştir kayınvalideye, ya da kayınvalide gelinin bir tarafına bakarken yakalamıştır. eğer kadın o kadar cahil olsa bunu yazmazdı bile nasıl yazsam bilemiyorum diye.
Yani kiyafetiyle uyarilmasi hos olmamis elbette. Yoksa sapiklarin kiyafet ayirt etmedigini biliyoruz,ister carsaf giy ister bikini,sapik her zaman sapiktir. Ben olsam bir acaba derdim yani kp konusunda. Belki dogruluk payi vardir kvnin,imkansiz degil.

Yav yok konu sahibi bir fantezi duymak istiyor bence yoksa kayinvalidenin ne demek istediği gayet açık. İlla kayinpederin seni arzuluyor denilsin istiyor.

Yani kiyafetiyle uyarilmasi hos olmamis elbette. Yoksa sapiklarin kiyafet ayirt etmedigini biliyoruz,ister carsaf giy ister bikini,sapik her zaman sapiktir. Ben olsam bir acaba derdim yani kp konusunda. Belki dogruluk payi vardir kvnin,imkansiz degil.

o zaten iğrenç, sapık adamlar çocuğa, da etekliye de çarşaflıya da bakıyor da, ben olsam ben kv ye çok kızmazdım yaşlı kadın neticede dili dönduğunce anlatmış meramını( ayıp o konuda hemfikiriz) acaba kayınpederde bir yamukluk mu var diye de duşunurdum.

Çikolata ne çikolatasıdır bilemem ama kayınvalidem cinsel güç attırıcı çikolata olduğunu düşünüp eşine bunu niye getirdin diye sormak yerine bana giyimine dikkat et dedi
KB namaz kılıyor fln diye güvenme insanlar kötü. Sen kv ni dinle ama o da Bi kıskanç fln kb den uzak dur kısacası o evden uzak dur

Bademli, portakallı kuru üzümlü acı biberli hatta viskili çikolata duydum da afrodizyak aromalı olanı ilk kez duyuyorum.🤠 Ve bir surinin bu işe dahli, hiç şaşırtmadı! 🤭🤭

Yani,biz alalim adama fistikli cikilata da sussun

Mesajları kocan sabah sabah nasıl gördü sen mi gösterdin? Keşke kadını dinleyip silseydin. Ya ufacık da olsa haklılık payı varsa ve sana açıklayacam da demiş. Keşke bi dinleseydin. Oğlu duyduktan sonra haliyle kıvırmaya çalışmış. Eğer saçmalarsa da ağzının payını verirdin. Kocana okutman , ki bence sen okutmuş olmalısın adam düzenli mesajlarına bakacak değil, yanlış olmuş. Kp de mesajlardan bahsetme. Ortalığı ayağa kaldırmanın alemi yok. Konuşulcak meseleler değil bunlar.
Sabah görmemiş, konu sahibinin mesajlaşma sesine uyanmış noluyor demiş konu sahibi de panik yapmış telefonu saklamaya çalışmış. Kocası da almış telefonu ver bakayım diye öyle görmüş.

Kv bipolar mi
Msj konusunu sizin kp soylemeniz dogru olmaz
Sordugunda ustu kapali soyleyin
Kp bakislari hal hareketleri nasildir
Kv neye dayanarak aldattigini idda ediyor
Ayrica o cikolatalar aldatma olsa kp neden eve getirsin

Kv bipolar mi
Msj konusunu sizin kp soylemeniz dogru olmaz
Sordugunda ustu kapali soyleyin
Kp bakislari hal hareketleri nasildir
Kv neye dayanarak aldattigini idda ediyor
Ayrica o cikolatalar aldatma olsa kp neden eve getirsin
Aldatiyor demiyor,"tilki gibi asmadaki uzumleri izliyor,belli olmaz tirmanir mirmanir,dikkat et,bizimkinin gozu goz degil" diyor:)

Bu ne saçma bir konu eşin dolapta çikolata buluyor kim getirdi kimin diye ona buna sorup duruyor. Ya ye ya da elleme. Kv kp sana baktığını düşünüyorsa çikolatayla ne ilgisi var onu yiyip yiyip cinsel isteği mi aratacak bir de Suriyeli verdi diye gereksiz konu karmaşası yapmışsın. Üstelik kv sana mesajı sil sonra konuşuruz dediği halde eminim eşini kaldırıp mesajları okuttun. Kimse 40 yıllık eşine durduk yere iftira atıp hamile gelinine böyle bir şey söylemek istemez. Söylediyse de ciddi ciddi böyle bir sorun vardır. İnsan kv özel olarak konuşmayı bekler. Gelinine bakan kp olaylarını sanki hiç duymamış gibi anlatmışsın. Üstelik bu konuyu gidip kendi annenle de paylaşmışsın gerçekten bu hikayede en tuhaf olan kişi sensin

Sabah görmemiş, konu sahibinin mesajlaşma sesine uyanmış noluyor demiş konu sahibi de panik yapmış telefonu saklamaya çalışmış. Kocası da almış telefonu ver bakayım diye öyle görmüş.
Anladım öyleyse tamam. Ama bence yine konu sahibi kp e çok da güvenmesin. Belki kadın bir şey hissetti. Namaz kılıyormuş da iyiymiş de. Hatırlarsak himmet sapığına bütün komşuları arka çıkmıştı. İmanın kimde olduğu bilinmez. Adamın günahını almayalım tövbe amma velakin çok da emin olup kv deli muamlesi çekip rezil etmeye gerek yok. Belli ki utana sıkıla yasmış mesajları.

olay bir çikolatadan nasıl buralara geldi anlamadım ama kayınvalidenizin size attığı mesaj çok ahlaksızca. kocasına güvenmiyorsa bile bunu sizin üzerinizden, gelini hatta kızı üzerinden bişeyler yapma çabası hastalıklı bir ruha sahip olduğunu düşündürüyo.
Allah akıl fikir versin. Eşinizin konuyu bilmesi yeterli bence, kayınpederinize mesajları göstermeyin. söylediğime tepki gösteren olur mu bilmiyorum ama ister namazında niyazında olsun, ister yaşı 70-80 olsun ne olursa olsun erkek, erkektir. Eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak tabirini bilirsiniz. Siz kayınvalidenizin yaptığı terbiyesizliği bilsin isterken iş başka yerlere gidebilir. Siz mesafenizi koruyun, görüşmeyin, gitmeyin gerisi de onların kendi özel hayatı artık.

Back