Kaynanamı evden nasıl çıkarırım?Acilll

Eşim paranın muhabbetini yapmıyordu kazancı iyi. Ama şu an işinden gelecek paralar gelmedi ve ödemeler aksadı. Bu durumdan dolayı zor duruma düştü ve evi satıp sıfırlama gereği duydu

Oğlunuzun 1.5 milyon borç takması sebebiyle evi satışa çıkardık,toparlanın size şuradan ev tuttuk,nakliye şu gün gelecek deyip geçin. Nakliyeyi evi falan ayarlamış olun tabi ki,onlara da günü bildirin.
En makul bu olur gibi.

En başta abisi bana söyletmemişti yani para muhabbetleri olduğunu biliyordum eşim söylemişti ama ben karışmak istememiştim. Şimdi işler çok değişti ama. Olay bizim aile içimizdekş huzura da dokundu. Eşimin stresi eve de yansıyor ister istenez. Eskisi gibi mutlu değil o yüzden şimdi karışıyorum

Bir yıllık kirayı ödeyebilecek gücü varsa neden ev satılıyor…

Diğer arkadaşlar da yazmış ciddi tutarsızlıklar var. 3 milyon borç var. Ne nasıl oldu belli değil
1 yıllık kira 100.000 yaşadıkları yerde. O da maks. 3 milyon nerde 100.000 nerde

Kuyumcuya eşimin adını verip alıyor. Eşim sürekli ordan alıp satıyor altınları ayrıca mesleki olarak da onlarla iş yapıyor o yüzden. Kart muhabbeti eşim banka işlerini sevmediği için ödemelerini yapması için ona kartı veriyordu. Tabi adam atıyorum 300bim ödeyecek 400binçekiyor. Diyo 100 bini haftaya getiricem. Bir hafta geçiyor sonra diyo sen 100 ü kapat ben haftaya ikisini vereyim gibi. Adam sadece benim eşimi değil yaşadığı ve çalıştığı yerde bir sürü insana aynısını yapmış. Onlar da eşimi arayıp söylüyorlar. Bana böyle yaptı etti diye yok onu vurucaz falan diye anlayacağınız olay benimkinin saflığı değil sadece

Yani o kadar da büyütecek bir durum olduğunu düşünmüyorum aslında da garip bi aile yani aynısı benim başıma gelse ben anlayışla karşılarım zaten yıllarca yaşamışım. Hayır kendi aralarında atıyorum ev 3milyon. 2 sini toplayıp demiyorlar ki oplum sen bbize bu evi sat madem biz oturuyoruz. Hiçbir faydaları yok. Doğurmakla anne baba olmakla olay bitmiyor çünkü. Ailesi deyip savunmaya geçmeyelim lütfen

Kart, nakit, altın hepsi

Eşimin bana bakış açısı değilmez. Daha önce de böyle bir durum( ev satma değil ama para muhabbeti ) bu konu hakkında ben konuşmuştum Bana karşı mahçup olmuşlardı. Eşime gidip benim hakkımda bir şey diyemezler eşim asla konuşturmaz. Onların evinde bir tabak kaldırmama bile izin vermez eşim (onlara yardım amaçlı değil beni kullanmasınlar diye)

Hala gitmedim zaten kv me. Önce bi ağızlarını ararım. Duruma göre de söyleyeceğim

Bir buçuk değil 3 milyon borcumuz var. Nisanda hepsinin ödemesi geliyor. Farklı zamanlarda olsa zaten parasını döndürür sorun kalmazdı ama ödemediğinde de 3 ayda bir 250bin faizini mi bir şeyini ödüyor. Yani borcu kapamadıkça artıyor

2 Milyonu toplayıp evi alabilecek güçleri varsa o şekilde teklif edin,bize 2 milyon lazım,size de satabiliriz diye söyleyin. Veremiyorsanız nakliyeyi,evi ayarlıyorum toparlanın satıyoruz diyin geçin.
Yani çok sinir bozucu,eşiniz umarım kuyumcuya ve diğer eşiniz adına borç taktıkları insanlara söylemiştir benim adıma birşey vermeyin diye zira bir daha yapmayacaklarının garantisi de yok. Sıkışınca yine yapmasın yani. Kartı ve varsa banka bilgilerini de değiştirin,eşiniz de vermesin eline bir daha pes.

Ya belki çocukluktan kalan bir şey var içinde onlara kendini kabullendirme içgüdüsü olabilir. Ben ona bunu da söyledim olabilir dedi bana. O yüzden uzak durmak istiyor. Biz evlenene kadar tamamen hayatından çıkarmıştı onları. Sonra benim yüzümden konuştu. Onlar da tekrar ailemize sızdılar. Eltim bütün olayların içinde mesela eşimi o da dolandırdı yok eniştem polis ona borç verir misin bir ay sonra ödeyecek falan diye. Halbuki yalan. Şu an ben bu meseleleri öğrendim eltim hala beni saf yerine koyuyor mesela. Ben eşimin psikolojisi çok bozuk diyorum öyle ağzını arayayım konuşsun diye. Hiç sormuyor neden diye. Hepsi aşırı uyanık

Evet hepsini halletti. Kuyumcuyu kendi borcu diye hatırladığı için geçen hafta kapattı önceki kandırmalarında bir tane kartı onlarda kalmış bu da otomatik talimat diye aylarca ödemiş. Sonra bakmış ki bu karta para koyar koymaz abisi bankadan parayı çekiyor. Yani durumun tehlikesini az çok anlatabilmişimdir umarım. Eşimin saflığı paraya düşkün olmamasından kaynaklı. Durumu iyi diye düşmüyordu peşine

Ne asalak bir adammış yuh

Anası iki oğlundan alıp kızını yedirdi yıllarca Görümcem güya evli. Kocası başka şehirde yıllardır tek yaşıyor güya çalışıyor diye. Bu da anasının evinde yani eşimin evinde yaşıyordu yıllardır. Bu arada onun evi var oturdukları yerde annesine yakın hemde. Anası o 3 maaş kartının biriyle onun evinin içini yeniletti kirasını falan vermiş yıllarca. Güya kızları dışlanıyor diye sahip çıkıyorlarmış ama kimsenin kimseyi dışladığı yok. Kız zaten aşırı çirkef ve çıkarcı. Sürekli bir şeyler istiyordu benden biz konuşurken. Düğünümde bana elbiseler atıyordu hangisi güzel diye ama sitesinden direk yani satın alacak şekilde. Ya da bir yere tatile gezmeye gidiyorduk yok işte oğluma forma al 3bine. Anneme tencere takımı al şunu al bunu aldır falan. Ben desem abim almaz sen aldır gibi salak salak muhabbetler. Yani bu yüzden hiç birine sevgim kalmadı. Evlerine temizlikçi alıp parasını bile kocamdan alıyorlardı. Biz evlenene kadar da eşimin evini kardeşi temizliyormuş güya. 3 sene önce haftalık 600 tl alıyordu eşimden. Eve bi geldim ev leş gibi resmen ne yer silmiş ne cam. Biz nişanlandıktan sonra ben gelip temizledim evini daha yemesin diye

Ne asalak bir adammış yuh
Ben de diyorum çok safsın diye o da katılıyor dediğim gibi belki de çocukluktan gelen bir kendini kabullendirme olabilir. Eşim okumaya çok düşkünmüş küçükkende. Ama abisi babasına falan yalakalık olsun diye peşinde gezmiş Tabi bu abisini daha çok sevmişler Ama şimdi işler değişti güç kimdeyse onu yeme sevme peşindeler

Is eşinizde bitiyor esiniz çalıştığı insanlara benim dışımda adımla bir talepte bulunanlara birsey vermeyin diyecek ailesini de beslemeyi bırakacak olaylara bak herkes yolunu bulmuş suc kimsede degil esinizde agir olacak ama eşek olana semeri vuran cok olur derler bizim buralarda

Evet haklısınız. Eşim de bu durumun farkında ve buz yüzden benden destek istedi

En başta eşimin de 1,5 milyona yakın kredi borcu var dediniz , ee 1,5 ta kaynınızın taktığı borç etti 3 milyon.

3 milyon sadece eşinizin borcu ise , kiranın 10 bin olduğu yerde ev etsin etsin hadi 3 milyon siz kendi borcunuz için satıyorsunuz işte evi.

Toplam o zaman 4, 5 milyon içerdesiniz
Neyse arkadaşım umarım tez zamanda öder kurtulursunuz ben anlamadım sizin hesabı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…