Kaynanamı evden nasıl çıkarırım?Acilll

Öyle birini bulacaktık ama bir polis istiyor nakit verip oturacakmış

Gayette direkt çık diyeceksiniz.

Evet bu tarz bir şey diyeceğim

Yok öyle demeyin. Karakteri her şey değiştirebilir ama kaynana da dolandırıcı biraz yani. Ben oraya gidince sürekli bir şeyler istiyor. Şunu alıcam bunu yapıcam falan ama ben onları eşime yaptırayım diye bana diyor

Hiç muhattap olmayıp ihtar gönderip satın o zaman başlarım böyle aileye sinirim bozuldu gerçekten dolandırıcılık içinde şikayette bulunun
Bizimki biraz saf. Yıllarca böyle gitmiş. Adam evlendi hala onu yemeye çalışıyorlar. Giden parayı bankaya koysaydık oğlumun üniversiteye kadar olan harcaması hazıe olurdu

Başkaları da yazmış ama ben de yazayım, aklın yolu bir. Biliyorsunuz kaynım kocamı ciddi biçimde dolandırdı, bu bataktan çıkmak için tek şansımız bu evi satmak. Size kiralık bir ev bulunacak, düzen eskisi gibi devam edecek 1 yıl. Sonrasını sonra bakılacak. Olanlar için çok üzgünüz, diyeceksiniz. Siz ağlıyorsunuz mecburen onlar da ağlayacak. Onlar ağlamasın diye iflas edecek değilsiniz.

Ben onu da ordan kurtarmak istiyorum ama. Sürekli para para para.

Evet bu şekilde söyleyeyim çok güzel yazmışsınız

Bizimki biraz saf. Yıllarca böyle gitmiş. Adam evlendi hala onu yemeye çalışıyorlar. Giden parayı bankaya koysaydık oğlumun üniversiteye kadar olan harcaması hazıe olurdu
Siz elinize almak zorundasınız eşiniz müsade ediyorsa siz devralin herşeyi yoksa o yolunmaya devam edecek yazık emeklerine oglunuzun hakkına yazık yani

Ev oğlunun evi siz elçisiniz. Ayrıca eşinizde düzenli olarak ailesine dolandırılıyor yani alık biraz sanırım.
Evet o yüzden benden destek istiyor. Yani ailesi sonuçta diye şimdiye kadar bir şey dememiş ama artık bizim evimizin huzurunu da bozdular yani eşimin stresi bebeğime de yansıyor Mutlu olamıyor eşim

Siz elinize almak zorundasınız eşiniz müsade ediyorsa siz devralin herşeyi yoksa o yolunmaya devam edecek yazık emeklerine oglunuzun hakkına yazık yani
Şu andan itibaren öyle zaten. Benden habersiz para çıkışı olmayı bırak en ufak şeyi arayıp söylüyoe böyle oldu napalım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…