Öyle birini bulacaktık ama bir polis istiyor nakit verip oturacakmışEvi kiracılı yatırımlık alan birine satın kayinvalidenize de oglunuzun dolandırdığı kocam oln oğlun zor durumda mecbur kaldık evden çıkmayın kiracılı kalacaksınız böyle bir alıcı yoksa da kiranizi ödeyeceğiz diyin.
Gayette direkt çık diyeceksiniz.Ailesi de öyle. Geçen sene kavga sebebi oydu zaten. Onlar 3 maaş alıyorlardı. Eşim abisiyle konuşmuyorfu daha önce de eşiyle beraber dolandırmışlar bizimkini. Kaynanam eşimin evinde kalıyor diye abisine şey diyormuş. Bizimki kira niyetine onların elinden maaşı alıyormuş o yüzden paraları yokmuş. Ondan da para alıyorlarmış. Aynı zamanda bizimkinden alıyorlar zaten ayrıca da maaşları vardı. Sonra biz evlenince ben eltimle konuştum falan onlar da yüz bulup barıştı. Sonra ortaya çıktı bunlar. Tabi anası yalanladı bunu. Kocamın gözüne baka baka sen bana maaş kartını bu sene verdin 5 senedir sende falan dedi iftira attı yani diğer oğluyla kötü olmamak için. Neyse sonuç tencere kara dibi ondan kara Ama işte direk çık demek olmaz
O zaman bildiğinizi yapın . Durumu anlatın çıkın diyin ne diyim vallaAnnesi eşime çok yanlış hareketler yaptı yalancı dedi evinden kovdu resmen kendi evimizden yani. Şimdi onları haklı göremem
Evet bu tarz bir şey diyeceğimEvi kiracılı yatırımlık alan birine satın kayinvalidenize de oglunuzun dolandırdığı kocam oln oğlun zor durumda mecbur kaldık evden çıkmayın kiracılı kalacaksınız böyle bir alıcı yoksa da kiranizi ödeyeceğiz diyin.
Yok öyle demeyin. Karakteri her şey değiştirebilir ama kaynana da dolandırıcı biraz yani. Ben oraya gidince sürekli bir şeyler istiyor. Şunu alıcam bunu yapıcam falan ama ben onları eşime yaptırayım diye bana diyorNe alaka ya? Bunu eşinin söylemesi gerekiyor. Zaten borç ortada ne yapacak bu adam böbreklerini mi satacak? Tabiki elindeki mülkü çıkaracak. Bir de kayınaile de bu durumda dolaylı yoldan sorumlu olur. Allah korusun ama iki oğlum var biri diğerini dolandırsa mecbur cezasını ben çekicem. Çünkü ben yetiştirmeyi becerememişimdir.
Bana düşman olma durumları yok zaten de yine de heycanlandım. Önemli bir konu sonuçtaGayette direkt çık diyeceksiniz.
Ne saçma, asla gidip konuşmam. Kendi ailesi içi meselelerini kendisi halletsin.Benden rica ediyor ama
Bizimki biraz saf. Yıllarca böyle gitmiş. Adam evlendi hala onu yemeye çalışıyorlar. Giden parayı bankaya koysaydık oğlumun üniversiteye kadar olan harcaması hazıe olurduHiç muhattap olmayıp ihtar gönderip satın o zaman başlarım böyle aileye sinirim bozuldu gerçekten dolandırıcılık içinde şikayette bulunun
Ya çok da umrumda değil aslında. Benle küsmezler çünkü benim sayemde oğullarıyla konuşuyorlarBacım 3-5 yıla onlar ana oğul iyi olur arada sen kaynarsın hiç karışma oğlu söylesin anasına
Ev oğlunun evi siz elçisiniz. Ayrıca eşinizde düzenli olarak ailesine dolandırılıyor yani alık biraz sanırım.Bana düşman olma durumları yok zaten de yine de heycanlandım. Önemli bir konu sonuçta
Başkaları da yazmış ama ben de yazayım, aklın yolu bir. Biliyorsunuz kaynım kocamı ciddi biçimde dolandırdı, bu bataktan çıkmak için tek şansımız bu evi satmak. Size kiralık bir ev bulunacak, düzen eskisi gibi devam edecek 1 yıl. Sonrasını sonra bakılacak. Olanlar için çok üzgünüz, diyeceksiniz. Siz ağlıyorsunuz mecburen onlar da ağlayacak. Onlar ağlamasın diye iflas edecek değilsiniz.Kızlar merhaba. Olayı kısaca özetleyeyim. Eşimin abisi eşimi 1.5 milyon civarı dolandırdı. Kartlarını kullandı ödemedi falan bir sürü olay. Onun adında kuyumcudan altınlar falan aldı. Anlayacağınız iyi vurgun yaptı. Eşimin de 1,5m ye yakın borcu var kendi kredi borcu. Ama bütün ödemeler aynı dönemde bitmesi gereken bir döneme geldi. Nisana kadar 3 milyonu ödemesi gerekiyor ama bu mümkün değil tabi. Kaynanamın oturduğu ev eşimin evi. Şimdi eşimin satabileceği bir ofis bir de ordaki evi var. Ofisi satamayacağımıza göre evi satacağız ama o ailesiyle yüzgöz olmak istemiyor. 1 sene önce ailesiyle tartıştılar( tamamen eşim haklı) o yüzden onlarla konuşmak istemiyor. Bu durumu da onlara sen söyler misin dedi ben de konuşurum dedim. Ama tam olarak nasıl konuşsam bilmiyorum. Eşimi de sürekli darlamak istemiyorum zaten yeterince stresli borç yüzünden. Bana akıl verin kızlar. Çok açıklama yapmaya gerek yok da evden çıkın kısmını nasıl diyeyim onlara nasıl cevap vermeliyim. Bu arada evi satıcaz ama onları başka eve koyup 1 yıllık kiralarını da vericez. Zaten ev giderlerini de eşim karşılıyor. Yani şu ana kadar zaten bedava yaşadılar. Yardımınızı bekliyorum kızlarrr
Aile içi mesele değil ki ev bizim evimizNe saçma, asla gidip konuşmam. Kendi ailesi içi meselelerini kendisi halletsin.
Ben onu da ordan kurtarmak istiyorum ama. Sürekli para para para.Eee kv de de size tamam kızım olur tabii ne demek hemen çıkıyoruz evden mi diyecek sanıyorsunuz?
Ben oğlumla hallederim sen karışma derse ne diyeceksiniz?
Eşiniz de az uyanık değil ha ne safı , tavşana kaç tazıya tut yapacak, gaza gelmeyin derim ben.
Evet bu şekilde söyleyeyim çok güzel yazmışsınızBaşkaları da yazmış ama ben de yazayım, aklın yolu bir. Biliyorsunuz kaynım kocamı ciddi biçimde dolandırdı, bu bataktan çıkmak için tek şansımız bu evi satmak. Size kiralık bir ev bulunacak, düzen eskisi gibi devam edecek 1 yıl. Sonrasını sonra bakılacak. Olanlar için çok üzgünüz, diyeceksiniz. Siz ağlıyorsunuz mecburen onlar da ağlayacak. Onlar ağlamasın diye iflas edecek değilsiniz.
Siz elinize almak zorundasınız eşiniz müsade ediyorsa siz devralin herşeyi yoksa o yolunmaya devam edecek yazık emeklerine oglunuzun hakkına yazık yaniBizimki biraz saf. Yıllarca böyle gitmiş. Adam evlendi hala onu yemeye çalışıyorlar. Giden parayı bankaya koysaydık oğlumun üniversiteye kadar olan harcaması hazıe olurdu
Evet o yüzden benden destek istiyor. Yani ailesi sonuçta diye şimdiye kadar bir şey dememiş ama artık bizim evimizin huzurunu da bozdular yani eşimin stresi bebeğime de yansıyor Mutlu olamıyor eşimEv oğlunun evi siz elçisiniz. Ayrıca eşinizde düzenli olarak ailesine dolandırılıyor yani alık biraz sanırım.
Şu andan itibaren öyle zaten. Benden habersiz para çıkışı olmayı bırak en ufak şeyi arayıp söylüyoe böyle oldu napalım diyeSiz elinize almak zorundasınız eşiniz müsade ediyorsa siz devralin herşeyi yoksa o yolunmaya devam edecek yazık emeklerine oglunuzun hakkına yazık yani
Eşinizin sizi öne sürmesi çok saçma, koskoca adam yani. Yarın öbür gün onlar iyi olur, kabak sizin başınıza patlar.Aile içi mesele değil ki ev bizim evimiz
Yok eşimin tavırları hep net. Ailesine ne yaparsan yap. Bir kere bir şey desen senden kötüsü olmazEşinizin sizi öne sürmesi çok saçma, koskoca adam yani. Yarın öbür gün onlar iyi olur, kabak sizin başınıza patlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?