Allah Allah senin eşini öldürmeden bu yaşa nasıl getirmiş çok şaşırdım..:44::44::44:
Kelimenin tam anlamıyla durum bu. Kaynanamdan nefret ediyorum. Onu görmeye tahammül edemiyorum. Evlendiğimiz günden itibaren onu bi türlü sevemedim. Nişanlıyken çok gidiş geliş yapmadığımız için gerçek yüzünü anlıyamamışım. Ama evlendikten sonra gördüm gerçekleri.Çocuk olana kadar çok eve girip çıkamıyodu çalışan bi bayan olduğum için. Çocuk olduktan sonra kadın tam anlamıyla o pis yüzünü gösterdi. Doğum yaptığım gün itibariyle saçma sapan davranmaya başladı. Kıskançlık diz boyu. Çocuk bakımından zerre kadar anlamıyo. Bütün sorumluluk benim annemde. Hiçbirşey elinden gelmiyo. Çocuk için doğruyu yanlışı ayırt edemiyo. Oğlum şimdi 2.5 yaşında. Bebekliğinden beri bi faydası dokunmadı. Ne söylesem tam tersini yapıyo. İnsanı çileden çıkaran tipler vardırya bu kadın tam öyle işte. Arkadan eşimle kayınpederi etkilemeye çalışıyo. Onlarda bazen etki altında kalıyolar. Yalanıda çok. Oğlumla onu tek başına asla bırakamıyorum. Ben çocuğuma karşı her anne gibi korumacı davranmak zorundayım. Özellikle erkek anneleri çok iyi bilirler. Erkek çocukları çok hareketli olur. Herşeyden korumak lazım. Allah korusun camdan kapıdan uzak tutmaya çalışıyorum. Kadın bu konularda hiç bilinçli değil. Çocuk düşermi Allah korusun bişey olurmu hiçbir önlem almıyo. Bu da beni çileden çıkarıyo. Anlatmaktan dilimde tüy bitti. Gelip küçücük çocuğa acı yediriyo. Anlamsız şeyler yapıyo işin özeti.... Ayrıca sürekli eleştiri sürekli iğneleyici laflar.. Bıktım artık....Böyle bi insanla nasıl başa çıkabilirim.. Yardıma ihtiyacım var... Fikirlerinizi bekliyorum.
Kelimenin tam anlamıyla durum bu. Kaynanamdan nefret ediyorum. Onu görmeye tahammül edemiyorum. Evlendiğimiz günden itibaren onu bi türlü sevemedim. Nişanlıyken çok gidiş geliş yapmadığımız için gerçek yüzünü anlıyamamışım. Ama evlendikten sonra gördüm gerçekleri.Çocuk olana kadar çok eve girip çıkamıyodu çalışan bi bayan olduğum için. Çocuk olduktan sonra kadın tam anlamıyla o pis yüzünü gösterdi. Doğum yaptığım gün itibariyle saçma sapan davranmaya başladı. Kıskançlık diz boyu. Çocuk bakımından zerre kadar anlamıyo. Bütün sorumluluk benim annemde. Hiçbirşey elinden gelmiyo. Çocuk için doğruyu yanlışı ayırt edemiyo. Oğlum şimdi 2.5 yaşında. Bebekliğinden beri bi faydası dokunmadı. Ne söylesem tam tersini yapıyo. İnsanı çileden çıkaran tipler vardırya bu kadın tam öyle işte. Arkadan eşimle kayınpederi etkilemeye çalışıyo. Onlarda bazen etki altında kalıyolar. Yalanıda çok. Oğlumla onu tek başına asla bırakamıyorum. Ben çocuğuma karşı her anne gibi korumacı davranmak zorundayım. Özellikle erkek anneleri çok iyi bilirler. Erkek çocukları çok hareketli olur. Herşeyden korumak lazım. Allah korusun camdan kapıdan uzak tutmaya çalışıyorum. Kadın bu konularda hiç bilinçli değil. Çocuk düşermi Allah korusun bişey olurmu hiçbir önlem almıyo. Bu da beni çileden çıkarıyo. Anlatmaktan dilimde tüy bitti. Gelip küçücük çocuğa acı yediriyo. Anlamsız şeyler yapıyo işin özeti.... Ayrıca sürekli eleştiri sürekli iğneleyici laflar.. Bıktım artık....Böyle bi insanla nasıl başa çıkabilirim.. Yardıma ihtiyacım var... Fikirlerinizi bekliyorum.
Bencede konuyu iyi okumamışsınız bu kız çalışmıyor zaten çocuğunuda kayınvaldesine baktırmıyor ama kayınvaldesine güvenmediği için yanlızda bırakmaya korkuyor çünkü acı yediriyormuş açık camlardan korkuyormuş özenli dikkatli değilmiş o konularda ayrıcada kayınvaldesinden nefret ettiğini yazmış ama kadının ona neler yapdığını detaylı anlatmadığından herkes birden yüklenmiş ne biliyorsunuz belki anlatsa nasıl dayandın diyeceksiniz.Sanki burda kayınvaldesinden nefret eden birtek bu arkadaş var hayret birşey geri kalan herkes çok seviyor:)
sunuda soyleyeyım ben k.validemi sevmıyorum eve ama nefrette etmıyorum .. Kaynanam bana karnımdaki bebegı aldrıcaksın dıye basbas bagırdıgında bıle nefret etmedım.. Elini kolunu ben tutarım oğlum gel döv bu kadının hakkında dayak gelir dediğinde bile nefret etmedim..
Benden daha agır seyler yasayan ınsanlar var burda ben bıle onların konularını okuyunca sevmedıgım k.validem için sukredıyorum allaha.. Istisnalar var ancak çok mutlu olan k.validesiyle -gorumcesıyle yasayan.. Ben onlardan bırı değilim ama olmak isterdım..
Demek konu sahbıı arkadas benım yasadıklarımı yasasa kadından nefret etmek soyle dursun ondan nasıl kurtulurum? Planları yapacak..hoş sımdıden yapmaya baslamıs bile..
Burdakı ınsanlar taraf değil objektıf yorumları var ... Burdakı ınsanlarda ''gelın'' nihayetınde..
Benım yazdıgımı okudunuz mu bılmıyırum dedımki son paragrafta..sen sırf bu yuzden nefret edıyorsan ben oleyım ozaman....
bence siz kayaınvalidenizle bunları yaşayıp nefret etmiyorsanız bu sizin takdiriniz, herkes sizin gibi olmak zorunda değil, bunları yaşayıpta sadece sevmiyorum diyen %1 LİK kesimdesiniz, sizide ayrı kutlamak lazım ozaman
bence sen bıdaha bı oku... çalısıyorum dıye belirtmıs zaten...
sunuda soyleyeyım ben k.validemi sevmıyorum eve ama nefrette etmıyorum .. kaynanam bana karnımdaki bebegı aldrıcaksın dıye basbas bagırdıgında bıle nefret etmedım.. elini kolunu ben tutarım oğlum gel döv bu kadının hakkında dayak gelir dediğinde bile nefret etmedim..
benden daha agır seyler yasayan ınsanlar var burda ben bıle onların konularını okuyunca sevmedıgım k.validem için sukredıyorum allaha.. istisnalar var ancak çok mutlu olan k.validesiyle -gorumcesıyle yasayan.. ben onlardan bırı değilim ama olmak isterdım..
demek konu sahbıı arkadas benım yasadıklarımı yasasa kadından nefret etmek soyle dursun ondan nasıl kurtulurum? planları yapacak..hoş sımdıden yapmaya baslamıs bile..
burdakı ınsanlar taraf değil objektıf yorumları var ... burdakı ınsanlarda ''gelın'' nihayetınde..
benım yazdıgımı okudunuz mu bılmıyırum dedımki son paragrafta..sen sırf bu yuzden nefret edıyorsan ben oleyım ozaman....
Asıl sen birdaha oku doğumdan önce çalışıyormuş artık çalışmıyor yani bebeğe kayınvalde bakmıyor canım:)))
çalısıyorsunuz madem bi bakıcı tutuverın.. madem kendi annenıze kıyamıyorsunuz!
bu arada oğlum var demıssınız ya sizde gelecegın bir k.validesi oldugunuzu unutmayın..
o ev tek size ait değil nasıl annenız size rahatca girip cıkıyorsa k.valideniz içinde aynısı olmalı bi ambargo koyamazsınız yani..
şimdi diyeceksınkı burda herkes ya gorumce ya kaynana veya herkes kaynanasıyla iyi gecınıyor savunman bu olacak..
gercekten nefret etme sebeblerın bunlarsa ben öleyim ozaman diyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?