- 10 Şubat 2015
- 48
- 5
-
- Konu Sahibi Haticeygtr
Kaynanam esimle tartissa bana kusuyo benimle konusmuyo oglu ona hrrseyi soyluyo gene gidiyo konusuyo benim yuzime bile bakmiyo sizce ne yapmaloyim bende mi oyle davraniyim litfen yardim edin akil verin
Ama beraber yasiyoruz konusmayinca surat asilio bagirip cagiriyoAman konusmazsa konusmasin sen mi duseceksin derdine ne zaman konusursa o zaman konusursun sen de
Aman canım boşver ne yaparsa yapsın sende ona göre davranKaynanam esimle tartissa bana kusuyo benimle konusmuyo oglu ona hrrseyi soyluyo gene gidiyo konusuyo benim yuzime bile bakmiyo sizce ne yapmaloyim bende mi oyle davraniyim litfen yardim edin akil verin
Hmm beraber yasadiginizi bilmiyodum. Araniz iyiyken bi gun otur guzelce anlat anne kocamla kusunce bana niye kusuyosun ben cok uzuluyorum yapma bunu falanAma beraber yasiyoruz konusmayinca surat asilio bagirip cagiriyo
Niye bu kadar tepki verdiniz ki ? ))Sen bence ne Eşinle nede kaynananla konuşma ne bu yaa kreş gibi o bana küstü ben ona küstüm
Peki dikkat etmeye calisirim =) esim 25 ben 20 yasimdayimBir de çok rica edeceğim dilimizi düzgün kullanalım "bağırıyo" yazmaya üşenmezken sonuna r harfi koymaya neden üşeniyorsunuz Allah aşkına?
Eşin büyümemiş ablacım ikiniz de çok küçüksünüz hadi onu geçtim kaynana daha 0-6 yaş arasında kalmış Allah kolaylık versin ruhu çocuklukta kalmış bir aileye düşmüşsünPeki dikkat etmeye calisirim =) esim 25 ben 20 yasimdayim
Yapicak hicmi bir seyim yok susmalimiyimEşin büyümemiş ablacım ikiniz de çok küçüksünüz hadi onu geçtim kaynana daha 0-6 yaş arasında kalmış Allah kolaylık versin ruhu çocuklukta kalmış bir aileye düşmüşsün