O da bisey mi? Benimki evlendigimizin ertesi gunu naptiniz o is oldu mu diye aradi beni hadsiz kadinYatak odasını sormak nedir yahu? Hangi devirden kalma kayınvalideniz??? Bence tavrınızı net koyun.
Al bak işte iyi yapmıssın oh olmus ona daO da bisey mi? Benimki evlendigimizin ertesi gunu naptiniz o is oldu mu diye aradi beni hadsiz kadinne kadar terbiyesizsiniz duymamis olayim dedim hala sormaya devam etti. Ogluna sor utanmiyorsan dedim uzattim telefomu esime. Napiyonuz oglum nasilsiniz vardiniz mi evinize onu soracaktim ben dedi O gun bugundur ozel hayatimi gec genel hayatima dair bile konusamaz
Biz genelde pek ozlemeyiz birbirimiziAl bak işte iyi yapmıssın oh olmus ona davalla büyükler basımızın tacı ama böyle durumlarda tacları batsın ne diyelim benim kv de de aramıştı ama özlediğinden
Benim eştim yok o yüzden kafam rahat oyle seyler olsaydı ben kıyas yapardım ve oyle ayrımcılığa gelemezdim açıkcasıBiz genelde pek ozlemeyiz birbirimiziBeni ariyorsa yine bir hinlik vardir aklinda diyorum hep kandilde ya da bayramda falan ararim iste. Onu da yapmazsam esime kusuyor O genelde eltimi ozluyor ben de bundan fazlaca memnunum. Sevsinler birbirini daha daha cok sevsinler bana sevgileri kalmasin Mesafeyi koruyoruz biz gelin kaynana masallah bize
Benim eştim yok o yüzden kafam rahat oyle seyler olsaydı ben kıyas yapardım ve oyle ayrımcılığa gelemezdim açıkcası
Tavrımı koyuyorum ama yine aynı değişmiyorYatak odasını sormak nedir yahu? Hangi devirden kalma kayınvalideniz??? Bence tavrınızı net koyun.
Canım ne kadar konuşsam da boş duvara konuşuyorum sanki kadına ciddi birşey söylüyorum bana gülüyorNe kadar çirkin yahu. Çocuğun olup olmasına karar vermekte ne! Rabbim nasip ettikten sonra.. Özel hayat denilen bir şey var. Allah yardımcınız olsun inşallah.en guzeli mesafeli davranmak sizin için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?