• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanam ve kayınbabam devamlı benim eltim gibi davranmamı bekliyorlar

Yokgibiyim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2015
3.043
1.965
133
32
Merhaba kızlar.Uzun bir aradan sonra yine size yazıyorum.Belki her zamanki şeyler ama bunaldım artık.Geçen hafta sonu kayınbabamda iki gece yatılı kaldık.Eşimi sevdiğim için ailesine katlandım saygımı gösterdim.Ama onlar hep benden bir beklenti içinde,yaranmak gibi bir amacım yok ama bu aşırı beklentileri beni sinirlendiriyor artık.Benim devamlı benden 3 yaş küçük eltim gibi olmamı bekliyorlar. Neymiş eltim kayınbabamla aynı odada otururken sırtını dönüp öyle emziriyomuş, kayınbabam bana diyo ki o böyle emziriyor sende sırtını dön emzir senin memelerine mi bakcam ben diyor. Kaç kere söyledim baba ben eşim hariç başka bir adamın yanında emziremiyorum rahat edemiyorum diye, kendi öz babamın yanında bile emzirmiyorum utanıyorum diyorum anlamıyor. Kaynanamda diyor ki eltim oğlunu kaynanamın kucağına veriyormuş, kaynanam eltime mahalleyi şöyle bir gezelim dediğinde eltim anne siz gezin ben bulaşığı yıkayakoyim diyormuş, kaynanamda eltimin oğlunu alıp mahallede turluyormuş neymiş benim oğlumla da gezcekmiş,oğluma gel beraber gezelim babannem diyor,beni yok sayıyor.Kaynanamın evin önü cadde gibi otobüs minübüs vızır vızır geçiyor çok tehlikeli yol,ben nasıl buna izin veriyim.Gezceksek hep beraber gezelim o çocuğun annesi benim,beni yok saymak ne demek ya. Eltim çocuğunu kaynanamın kucağına verip gezdirtiyor diye bende öyle yapıcam diye şart mı var.Eltim normalde de rahat, çocuğunu pek umursamayan bir insan, ama ben çocuğuna düşkün bir anneyim,oğlumun sağlığını düşünürüm her zaman, benim herşeyim oğlum.Neymiş eltim haftada 3 gün kaynanamın evine geliyormuş ben ayda bir kez geliyormuşum. Yani arkadaşlar benim kızdığım nokta şu eltim farklı aileden geliyor ben farklı aileden geliyorum, onun karakteri farklı benim karakterim farklı.Ben eltim gibi davranmak onun gibi yaşamak zorunda mıyım. Nasıl başedecem ben bu insanlarla ya nolur bir akıl verin

Hıc kafana takma inan dort dörtlükte olsak biseyler buluyorlar kayinbaban ben senin memelerinemi bakacam demiş ya cok igrenc bisey bu onlara neyki nerde emzirdigin bunlar sorun yapilcsk seylermi allah askina. Sizinkiler benim kvdemler gibi ottan cöpten huy kapiyolar Allah ıslah etsin boylelerini ne diyim derdi skıntisi yok gelinlerle ugrasiyolar.

Aklım yandı. Bendeki bana yetmedi şuan. Emzirme konusunda çok haklısın. Başka bir kadın gögüslerini ve mahremiyetini önemsemiyor diye sende mi önemsememek zorundasın. Ayrıca neden güvenmek zorundasın. Degiliz kimseye güvenmek zorunda degiliz hem güven okadar basit bir şey mi, zorla olacak bir şey mi?

Hıc kafana takma inan dort dörtlükte olsak biseyler buluyorlar kayinbaban ben senin memelerinemi bakacam demiş ya cok igrenc bisey bu onlara neyki nerde emzirdigin bunlar sorun yapilcsk seylermi allah askina. Sizinkiler benim kvdemler gibi ottan cöpten huy kapiyolar Allah ıslah etsin boylelerini ne diyim derdi skıntisi yok gelinlerle ugrasiyolar.
İnan çok bunaldım ya arka odada emzirmem sorun oluyor ya

Aklım yandı. Bendeki bana yetmedi şuan. Emzirme konusunda çok haklısın. Başka bir kadın gögüslerini ve mahremiyetini önemsemiyor diye sende mi önemsememek zorundasın. Ayrıca neden güvenmek zorundasın. Degiliz kimseye güvenmek zorunda degiliz hem güven okadar basit bir şey mi, zorla olacak bir şey mi?
Kaynanam benim oğlumu bebekken ters çevirmiş tepe taklak yapmış insan ben nasıl ona güvenim de mahallede oğlumu gezdirmesine izin veriyim

İnan çok bunaldım ya arka odada emzirmem sorun oluyor ya
Seni cok iyi anliyorum ama yeri geldigi zaman kendini ezdirmeyeceksin onlari hic ilgilendirmez nerde nasil emzirdigin utanmaz adam hic isi gucu kalmadi mlletn nerde emzirdigi bunlara dert oldu. Ay nefret ediyorum boyle insanlardan Allahim benimkilerde icinde olmak uzere akil fikir vicdan ver boyle insanlara :kızgın:

Seni cok iyi anliyorum ama yeri geldigi zaman kendini ezdirmeyeceksin onlari hic ilgilendirmez nerde nasil emzirdigin utanmaz adam hic isi gucu kalmadi mlletn nerde emzirdigi bunlara dert oldu. Ay nefret ediyorum boyle insanlardan Allahim benimkilerde icinde olmak uzere akil fikir vicdan ver boyle insanlara :kızgın:
Seninkiler de mi öyleler canım

Kaynanam benim oğlumu bebekken ters çevirmiş tepe taklak yapmış insan ben nasıl ona güvenim de mahallede oğlumu gezdirmesine izin veriyim
Bu bildigin toplum baskısı. Hem o şekilde zaten güvenemez insan yani bırak isterse dünya iyisi olsun. Yine güvenmek zorunda degilsin. O adamada güvenmek zorunda degilsin. Ben de şahsen herkeze sapık gözüyle bakmıyorum ama o denli kocamdan başkasına güvenmem. Canim böyle istiyor keyif benim. Kime güvenecegimede kendim karar veririm. Sanki siz yanlışsınız onlar dogru bunu dikte etmek için eltinizin hareketlerini kullanıyorlar.

Eltideki rahatlıkta kimsede yoktur arkasını dönüp emzirmesin salsın ortaya nolcak sanki nasıl olsa kp memelerinize de bakmıyormuş edep yahu tövbe yarabbbbbbbim...siz en doğrusunu yapıyorsunuz takılmayın yüzlerine söyleyin lütfen beni az sevin onu çok sevin beklenti içine girmeyin deyin...

Tek sıkıntın kp olarak görünmüyor işte. Eşin ne diyor bu duruma?
Eşim de babasının huylarından bıkmış durumda birkaç kez bazı konularda uyardı ama babası laftan anlamıyor zavallı eşim son zamanlarda çöktü artık sesi bile çıkmıyor babasına karşı o da bunaldı artık

Eşim de babasının huylarından bıkmış durumda birkaç kez bazı konularda uyardı ama babası laftan anlamıyor zavallı eşim son zamanlarda çöktü artık sesi bile çıkmıyor babasına karşı o da bunaldı artık
Daha vahim şeyler mi var yani? Adam çöktüğüne göre

Eltideki rahatlıkta kimsede yoktur arkasını dönüp emzirmesin salsın ortaya nolcak sanki nasıl olsa kp memelerinize de bakmıyormuş edep yahu tövbe yarabbbbbbbim...siz en doğrusunu yapıyorsunuz takılmayın yüzlerine söyleyin lütfen beni az sevin onu çok sevin beklenti içine girmeyin deyin...
Eğer bir daha bu emzirme konusunu açarsa kayınbabam şunu desem olur mu. Baba benim mahremiyet anlayışım bu şekilde. Herkesin karakteri farklıdır benim karakterim böyle desem

Eğer bir daha bu emzirme konusunu açarsa kayınbabam şunu desem olur mu. Baba benim mahremiyet anlayışım bu şekilde. Herkesin karakteri farklıdır benim karakterim böyle desem

Aslında "baba çocuğu yaparken aynı odada kalıp arkamızı dönmemiştik, emzirirken de bunu bekleme benden" biraz daha lafını esirgemeyen biri bunu diyebilmeli.

Back