kaynanam ve görümcem düşman başına

sevgi elbet gececek hersey saygi üzerinde kalacak ozaman ne olacak ona göre kur hayatini

ya nedense şimdi sankı her seyın ustesınden gelebılıcekmısım gıbı hıssedıyorum neden acaba ?

Ben olsam çalışmıyorum derdim..
Devletmiş özelmiş bide didikliolar çalıştığım yetmio madem öyle buyrun oğlunuz geçindirsin evi..
Ben görevimi yaparım evimin hiç bişeyini eksik etmem oğlunuzda beni kimseye muhtaç etmesin o zmn derdim..
Olaya bak yaa kaynananın ne haddine senin çalışmanı sorguluo bide hanımsultan beğenmio..
Yaa varya delirdim okurken ezdirme kendini doldurup doldurup üstüne salıolar ağzıma ne gelse sayardım öle adamada..
Saçmalığa bak yaaa..
Çalışıosun öpsünlerde başlarına koysunlar seni :umursamaz:

dayanamadım kızlar sözü erteleme kararı aldım pazar gunu yapıcagımız sözü temmuzda yapmaya karar werdım kadınıda balıkesıre kızının yanına yolladım bakalım bu zaman ıcınde neler olucak lmaz:

İyi yapmısısn canım..
Konu o kadar saçmaki..Eğer seviyorsanız bunun bahsi bile geçmemeli..Erkek değil mi evinide geçindirecek çocuğunada bakacak.Gerekiyorsa iki iş birden yapacak..Madem göze almıyor o zaman kusura bakmasın..Bence sevgilinden emin olana kadar zaman ver kendine..Aceleye getirme..Hakkında hayırlısı olsun..

valla iyi yapmışsın canım hayırlısı olur inş. :Saruboceq: Bu arada birşeyi merak ettim senin ailen ne diyor bu duruma?... :uhm:

sen nerden biliyorsun ki görümcen ve kayınvalidenin sözlünü doldurduğunu.

belki kendi düşüncesini söylüyordur sözlü n-tatlicadiarzu-

canım hıc canını sıkma benım kayınvalıdem benı ıstemeye geldıklerınde sız kızınızı vermessenız ben baskasını alıcam demıstı yanı benı o derece sevmıyodu benım esımde ortalıgı yakıp yıkıyodu ama sımdı evlıyız valla suan benı hıc ıncıltmıyo bende calısıyorum ve kayınvalıdemı ayda bı kere belkı goruyorum hersey olucana varıyo sen kendınden tavız verme kerısı bosver

pazar günü sözüm var :/
yeteınce resmi sanırsam

pazar günü sözün olacak olması aranızda resmiyetin olduğu anlamına gelmez. Eğer içine sinmiyosa ve erkek arkadaşında annesi ve kardeşinin gazına gelebiliyosa iş pazara varmadan dursa daha iyi gibi.

durdu zaten askıya aldırdım bu ewlılık kararımı terar gözden geçirmelıyım cok zormus offffff offfffffffffffff

evlilik sandığın kadar kolay değil canım.
ömrünün sonuna kadar onla birlikte olacaksın.
aynı evi aynı yatağı paylaşacaksın.
evlenirken ailesiyle de evleniyosun.
evlenincede bunlar sana rahat vermezler
ne kadar uzakta olursan ol.
arayıp yine doldururlar eşini.
yine huzursuzluk çıkar.
bence çok iyi düşün taşın.
aşk cicim aylarına kadar sürer.sonra aşk meşk kalmaz ortada.
önemli olan saygı evlilikde.
mantıken karar ver gülüm...
evlenip mutsuz olmaktansa evlenmeden bi gün üzülürüm iki günn üzülürüm
unuturum gider.ama evlenince böyle olmaz.
bu arada sözü ertelemende çok iyi olmuş.
sözü ertelerken neden ertelediğini sormadılarmı?
hayır ertelemeyelim yapalım diye bi teklifde bulunmadımı erkek arkadaşın...

eş adayın seni gercekten seviyosa gerisi vız gelir tırıs gider canımcımmm sallaaa yanee:teytey: :teytey:

CANIM BENCE SEN ERKEK ARKADAŞINA YOL VER GİTSİN... ne demek ya özelde calısıpta istenmemek bu ne saçmalık bu ne kafa anlamadım valla yerınde olsam ayrılırdım bi de üstelık erkek arkadasını dolduruyolar beyefendide gelip sana bağırıp çağırıyo bunu baba yapacak adamın varya çakarım ağzına iki tane alsanaalsanasmile düşün ki evlendın sen erkek arkadasınla başta bunu sana yapan onların lafına bakıp problem -ki problem de yok ortada- evlenınce dahada sapıtabilir CADIARZU bence çok iiyiii düşün canım çok iyi sonucta annnesı ve kardesı atamayacagına göre yine onların lafına bakıp seni üzer bence yol yakınken vazgeç ben olsam güle güle annenle kız kardesınle mutlu ol bnden uzak dur derdım tabı pişmam olurdu ama ikinci şans böyle saçmalıklar yaptığı ıçın vermezdım bu benim fikrim lmaz:

Yasemincim aynı sorun bende var. Benimde kayınpederim ve eşim olacak insanın abisi büyük sorun. Her fırsatta aklına girip benden ayrılması için uğraşıyorlar ve biz 6 senedir beraberiz 7.seneye giricez martta söz kesildi halen aynı huylarına devam ediyorlar. Ama yapıcak birşey yok artık sözlümde bende takmıyoruz ne derlerse desin hatta ben inadına daha sık görüşmeye başladım onlarla laf soksalar dahi güldüm geçtim kuduruyorlar : )) Eğer eşin olacak kişi seni seviyorsa inan sorun yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…