- 9 Ekim 2019
- 55
- 16
- 24
- Konu Sahibi Sivali5811
Öncelikle herkese merhabalar gününüzün güzel geçmesi dileğiyle ben 7 aydır evliyim çalışıyorum evime gerektiği kadar temiz tutmaya çalışıyorum kaynanam bize geldiği zamanlarda hep evimi inceler her yere bakma gereği duyar geçen hafta sonu geldiğinde mutfakta bişeyler hazırlarken çekmece içlerne ve dolap içlerine baktığını fark ettim 2 gün önce ise bana beni yanlış anlama ama bir gün sana geliyim evini temizliyelim dolapların içi dağılmış tozlanmış dedi belki bunu yanlış anlamayanlar olur ama ben elimden geldiğince her yeri temizlemeye çalışıyorum ve bana göre temizdir de sadece o gün mutfak çekmecem dağınıktı bu bence normal bişey benim aklıma gelen benim yaptığım düzeni ve temizliği beğenmeyip kendi eviymiş gibi temizlemek istemesi ve tabiki bu isteğini kabul etmedim asla etmemde ve bu mesajı da bana özelden değil eşimin bulunduğu gruptan yazıyor sizin başınıza böyle bişey gelseydi siz nasıl tepki verirdiniz?
İkinci sorunumda eşim ile ilgili biz bazen kaynanamda Kalmaya gideriz hafta sonu cumartesi orda kalırız pazar kahvaltıya benim aileme geçeriz evlendiğimden ber ailemde kalmadım bunun konusunu açınca kavga bile etmişliğim var ama artık içime öyle bir kapandığımı hissediyorum kavga edemiyorum her kavgamızda kendimi haksız görüyorum fikrimi sunarsam ona saçma gelceğini düşünüyorum ailemde kalmak istiyorum sizin başınıza böyle bişey geldimi ve nasıl bir konuşma sergilediniz veya sergilersiniz simdiden çok teşekkür ederim
İkinci sorunumda eşim ile ilgili biz bazen kaynanamda Kalmaya gideriz hafta sonu cumartesi orda kalırız pazar kahvaltıya benim aileme geçeriz evlendiğimden ber ailemde kalmadım bunun konusunu açınca kavga bile etmişliğim var ama artık içime öyle bir kapandığımı hissediyorum kavga edemiyorum her kavgamızda kendimi haksız görüyorum fikrimi sunarsam ona saçma gelceğini düşünüyorum ailemde kalmak istiyorum sizin başınıza böyle bişey geldimi ve nasıl bir konuşma sergilediniz veya sergilersiniz simdiden çok teşekkür ederim