...şimdi onlara gidiyor onlardan gelmiyor.
...babaannesi akşama kadar görümcem de yine..
3 sene alt üst yaşa bakalım evden çıkmasın torunlar o zaman anlarsın beni belkiBunun neresi dert anlamadım ?
Kadın gidip gelmiyormuş iyi işte . Çocuğunun altını kendin alıver . Dertsiz başına dert mi arıyorsun allah aşkına .
Bırak kalsın
Çok şükür görümcem le aram iyi o eve gelince ana yardım ediyor valla kızımı kaynanamdan daha çok seviyor sanki o kaynana o görümceTorundan mada daha onemlı derdiniz var, kayınvalıde gorumce ve tum ev ahalisine resmen hizmetcisiniz. Ustelık 2.Ye hamilesiniz. Hamileyken bile size yardım eden yok.
Bu arada kaynana ıstedıgı torununu daha cok sever.
Görümcemi kıskanmıyorum çok şükür kıskançlık huyum yok ama bu da oğlunun kızı eşit olması gerekmez mi illa birinin biri mi olmalı ki ben burayı hazmedemiyorum sadece üstelik aynı evde yaşıyoruzYahu kızına gidiyor daha çok seviyor diye niye zorunuza gidiyor anlamadım. Kadın tabiki kızını daha çok sevecek, doğanın kanunu bu. Torun olarak da onun çocuklarını daha çok sevebilir yapabilecek bir şey yok buna niye bu kadar takıldınız?
Hem görümcenizi hem çocukları kıskanıyorsunuz baya. Bütün bunların asıl kaynağı da koloni halinde yaşamanız. Bence evinizi ayırın bir an önce.
Senın annen nasıl ki senin kızını seviyor, kaynanan da kendi kızının cocuklarını seviyor kabullensen ıyı edersin.Çok şükür görümcem le aram iyi o eve gelince ana yardım ediyor valla kızımı kaynanamdan daha çok seviyor sanki o kaynana o görümceo konuda hamdolsun diyorum yer değişmişler gibiler
Görümcemi kıskanmıyorum çok şükür kıskançlık huyum yok ama bu da oğlunun kızı eşit olması gerekmez mi illa birinin biri mi olmalı ki ben burayı hazmedemiyorum sadece üstelik aynı evde yaşıyoruz
Ev dubleks aldılar görümcem maddiyatom toparlayana kadar üst katta kaldılar ailece bizde aşağıda 3 sene bu şekilde kaldık daha 2 ay oldu görümcem yeni ayrıldı kaynama kalsa hep otursun istiyor yukarıda burası bize yetermiş kaynatam kaynanam ölünce daha yaşları 52 - 59Niye ayrı eviniz yok?
Ev dubleks aldılar görümcem maddiyatom toparlayana kadar üst katta kaldılar ailece bizde aşağıda 3 sene bu şekilde kaldık daha 2 ay oldu görümcem yeni ayrıldı kaynama kalsa hep otursun istiyor yukarıda burası bize yetermiş kaynatam kaynanam ölünce daha yaşları 52 - 59
Erkek kardeşim evli değil ve çocuğu yok annem benden 1000 km uzakta haliyle özlem var annem burada olsa ve kardeşimin de çocuğu olsa kesinlikle kızıma yaptığı oyuncaklardan öbür torununa da yaparSenın annen nasıl ki senin kızını seviyor, kaynanan da kendi kızının cocuklarını seviyor kabullensen ıyı edersin.
Hızmetcı gıbı her ısı sana yaptırıyorlar diyorum hamıle halinle yardım edenin yok, sen dıyosun ki gorumcem kızımı seviyor.
Dobarlan gendine gel bence. Grıplı insanlardan da uzak dur korona var.
Eşimi seviyorum diye bide cahillikYok neden siz kayinpeder ve kaynana ile ayni evde yaşamaya kabul ettiniz ki. Her iş size bakıyor sonuçta
Kaynanan yapmiyor iste, kabullen diyorumErkek kardeşim evli değil ve çocuğu yok annem benden 1000 km uzakta haliyle özlem var annem burada olsa ve kardeşimin de çocuğu olsa kesinlikle kızıma yaptığı oyuncaklardan öbür torununa da yapar
Kaynanan yapmiyor iste, kabullen diyorum
Eşime asla senin annen böyle evlat ayırt ediyor demedim ki ben o kendisi söylüyor annesine ve eşim de açık sözlü ve 19 yaşına kadar annesine sen beni mi dha çok seviyorsun yoksa ablamın kızlarını mı diye çocukluktan beri soru işareti kaçmış bana şimdi de öyle geliyor elimde değil ister istemez soruyorum kendimeOglanla kiz esit yakinlikta basil olacak ki? Evlat olarak sevgi eminim esittir. Bir anne kiziyla paylsstigini ogluyla nasil paylassin? Kayinvalidem gorumcemi gunde 4 kez ariyordur belki de benimde annem beni 4 kez ariyor en az herhalde. Esimi ise aksamdan aksama iyi misiniz cocuklar demeye. Hastalanir swim annem rahatsiz der gorumcem ustunu vs giydirir. Kiz cocuklari buyuyunce arkadas oluyor anneye. Kendi annenizden bilmeniz gerekmez mi bunu? Evlat ayrimi olarak soylerseniz bir sure sonra esinizinde keyfini kensi keyfinizi de iyice kacirirsiniz. Cocugunuza nunu asilarsaniz boyle hisseder hep.
Görümce dediğin kişi de kaynananın kızı, sanırım yeterliBenim annem sürekli arar kızımla görüntülü konuşmak ister ona amigrumi yapıyor kıyafet alıyor kızım artık büyüdü onunla görüntülü sohbet ediyor sabah akşam anane diyor babaannesi akşama kadar görümcem de yine de onu sormuyor nerede diye çocuk ta seveni bilir tabiki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?