- 11 Kasım 2016
- 77
- 58
- 38
- 32
- Konu Sahibi bebegimveben07
Mrb uzun olucak fakat ne olur okuyun.Esimle birbirbimizi cok seviyoruz fakat son gunlerde her ailede oldugu gibi tartismalar yasadik.esim aramiz bozukken kaynanamgile ziyarete gidince bana ters soguk davraniyor esimin annesini pek fazla sevmiyorm sevmemek icin cok neden var gelinlerin hicbirisi zaten sevmez.neyse yine bir gun esimle tartistik ama aramiz duzeldi kaynanaya gittik orda esim yine annesine cok iyi davraniyor bana ise ters ters bakiyor zoruma gitti.sonra telefonumu aldi vermiyir filan ver dedim biraz sesim yukseldi ama telefonda bisey old icin degl esimin bana soguk olmasi zorumda gidiyordu sonra esimle aramizdaki tartisma uzadi hata bizdeydi onlarin yaninda dilimizi tutamadik ikimizde laflar soyledik esim kalk eve gidiyoruz dedi ama gozu donmustu sinirden seni memleketine glturcem birakicam tarzi konustu geri donusu yok ailemin yaninda bizi kucuk dusurdun dilini tutmadin dedi her neyse yari yolda kac kez donelim dedim esime yolun yarisinda sakinlesti agladi hatta pisman oldu ben seni orada birakamam dedi aileni gorup geliriz dedi gittik annemlete anlattik ailem gayet anlayisla olur aile arasi uzatmayin evinizdeki huzuru bozmayin diyerek evimize yolladilar her neyse esimle soz verdik birdaha birbirimize kotu davranmicamiza.kaynanalara geldik esim sizi de uzduk ozur dileriz dedi elllerini optuk kaynana esime demesin mi beni opme sarilma gelin belliki kiskaniyor ondan tartisma yapti diye sok oldum esim neden kiskansin seni dedi bende ayni sekilde neden kiskanayim dedim.kimseye anlatma dedigimiz halde olayi kizina anlatmis kaynanam cok cahil bi insan kultur olarak cok farkliyiz yasli da 60.ben ne yapicam esimle bi hata ettik fakat kaynanam yapici olmasi gereken yerde hep o diliyle zarar veriyor evime ne zaman gelse hep biseylere laf atar asiri cimri bi insan bi esya alsak once fiyatini sorar esim annem cahil takma yakinda unutyrlar dedi ama bunsaatten sonra onlarin evine gidesim dahi yok ben ne yapicam bu insanlarla siz olsaniz nasil tavur sergilerdiniz ayrica 8 aylik hamileyim artik bi anneyim ne olur yardimci olun kayinvalidemi sevmiyorm sevemiyorum