- Konu Sahibi temmuzmasali92
sayfalar geçmiş
bundan sonra tek tavsiyem "bu da onun istediği gibi olsun, gönlü olsun" deme
yani o kazanmasın
onun söylediği gerçekten doğru olsa da dahi yapma
hep yazarım sana da yazayım
kv oğlum bebekken evde ayakkabı giydirmiyoruz diye takmıştı
"üşür, ayağının şekli bozuk olur, evde de ayakkabı giysin" ayakkabısızı gördüğü her ortamda hatta görmeden bile, "ayakkabı aldınız mı evde giymeye" derdi
bir gün işten eve geldim
kv kp bizde oğlum ve bakıcısı ile ve oğlumun ayağında ayakkabılar
eve girdim, ayakkabıları ayağından çıkarırken bakıcıya döndüm ve "evde ayakkabı giydirmiyoruz, değil mi" dedim
zaten bakıcı giydirmiyor bunu ikimiz de biliyoruz, bakıcı babaannesi giydirdi dedi
kv geldi "ben o ayakkabıların altını şuradan bez alıp da sildim, temiz" dedi
ben de "kirli demedim ki evde ayakkabı giydirmiyoruz" dedim ve çıkardım ayakkabıları dönüp gittim
kv çok kızdı, çok bozuldu
o ayakkabılar çocuğun ayağında kalsaydı da bir şey olmazdı
ama "benim dediğime geldi, ayakkabı giydirdim evde, annesi giydirmiyor ama BEN giydirdim" diye konuşurdu hatta eşime de ede ayakkabı giydirdim de daha güzel yürüdü vs vs diye kafa karıştırıcı cümleler sarf ederdi
ya da ne bileyim sana X şeyi vereyim der
almam, o şeye ihtiyacım varsa çarşıdan alırım vs
zira yarınlarda ben şunu aldım verdim vs diyecek potansiyeli var
sizin kv de de var bu tarz potansiyel
buna göre tedbirinizi alın
bu demek değil ki kv ile kavga edin
bir şey önerdiğinde bakarız deyin, bir alınana laf ettiğinde biz öyle uygun gördük deyin
mesela ben neden alışverişe gelmedim deyince X böyle yapalım dedi ben de makul buldum iki taraftan da anneleri yormayalım zaten bizim evimiz kullanacak olan biziz dedik deyin
ama hep referans X
X dedi, X istedi X ile konuştuk
Kv oğlumu gelin dolduruyor diye düşünsün gelin de her eleştirilen adımda oğlunun adını ansın
bir süre sonra dengeler oturur
bir de tavsiye her misafir geldiğinde kv ye gitmeyin, size misafir geldiğinde de kv yi çağırmayın
bundan sonra tek tavsiyem "bu da onun istediği gibi olsun, gönlü olsun" deme
yani o kazanmasın
onun söylediği gerçekten doğru olsa da dahi yapma
hep yazarım sana da yazayım
kv oğlum bebekken evde ayakkabı giydirmiyoruz diye takmıştı
"üşür, ayağının şekli bozuk olur, evde de ayakkabı giysin" ayakkabısızı gördüğü her ortamda hatta görmeden bile, "ayakkabı aldınız mı evde giymeye" derdi
bir gün işten eve geldim
kv kp bizde oğlum ve bakıcısı ile ve oğlumun ayağında ayakkabılar
eve girdim, ayakkabıları ayağından çıkarırken bakıcıya döndüm ve "evde ayakkabı giydirmiyoruz, değil mi" dedim
zaten bakıcı giydirmiyor bunu ikimiz de biliyoruz, bakıcı babaannesi giydirdi dedi
kv geldi "ben o ayakkabıların altını şuradan bez alıp da sildim, temiz" dedi
ben de "kirli demedim ki evde ayakkabı giydirmiyoruz" dedim ve çıkardım ayakkabıları dönüp gittim
kv çok kızdı, çok bozuldu
o ayakkabılar çocuğun ayağında kalsaydı da bir şey olmazdı
ama "benim dediğime geldi, ayakkabı giydirdim evde, annesi giydirmiyor ama BEN giydirdim" diye konuşurdu hatta eşime de ede ayakkabı giydirdim de daha güzel yürüdü vs vs diye kafa karıştırıcı cümleler sarf ederdi
ya da ne bileyim sana X şeyi vereyim der
almam, o şeye ihtiyacım varsa çarşıdan alırım vs
zira yarınlarda ben şunu aldım verdim vs diyecek potansiyeli var
sizin kv de de var bu tarz potansiyel
buna göre tedbirinizi alın
bu demek değil ki kv ile kavga edin
bir şey önerdiğinde bakarız deyin, bir alınana laf ettiğinde biz öyle uygun gördük deyin
mesela ben neden alışverişe gelmedim deyince X böyle yapalım dedi ben de makul buldum iki taraftan da anneleri yormayalım zaten bizim evimiz kullanacak olan biziz dedik deyin
ama hep referans X
X dedi, X istedi X ile konuştuk
Kv oğlumu gelin dolduruyor diye düşünsün gelin de her eleştirilen adımda oğlunun adını ansın
bir süre sonra dengeler oturur
bir de tavsiye her misafir geldiğinde kv ye gitmeyin, size misafir geldiğinde de kv yi çağırmayın