Kaynanam Sürekli İlgi İstiyor

Bencil bir kayınvalideniz var maalesef. Kendi çocuğunun gelecekteki huzurunu şimdiden bozan, tadını kaçıran ve bunu dusunemeyecek kadar cahil olan bir kadın, aynı binada size neler yapmaz. Her gün gürültü, her gün kavga olacak, bu kesin. Eşiniz şimdiden bencil annesi yüzünden arada kalmış, yazik günah.

Ben kayınvalideyi de nişanlıyı da çok beğendim. İkisi de kendilerini gizleme zahmetine girmemişler. Annesi naz yapacak, eş de annemi alttan al diyecek. Bunu kabul ediyorsanız evlenin ama evlenince kayınvalidem her şeye karışıyor deme hakkınız yok. Evlilikte sürpriz beklemiyor sizi, her şey ortada. Sizin için idare edilebilirse devam edin.

Evlendiğinin ertesi günü sabahında elinde tepsiyle evine gelirse şaşırma :KK70:
Bu kadar taviz onu bile gösterir.
Senin kullanacağın perdeden, halıdan kime özellikle de kv ne neyse ?
Kızlar hep yazmışlar zaten bu evliliği 6589650 kere daha düşün.
Yakınında olacaksan da evlenme.

Kv delerin hepsi aynı özelliğe sahip çünkü.

Sizde bu pasiflik, annenizde bu basiretsizlik olduğu müddetçe o kaynana sizi "çiğ çiğ" yer. Bilmem anlatabildim mi?

Siz benim kız kardeşim, kızım falan olsaydınız var ya ortalığı ayağa kaldırırdım, işi bozmak için her şeyi yapardım çünkü psikolog kapılarında sürüneceğiniz o kadar belli ki. Medyum olmaya gerek yok, korkunç bir hayat bekliyor sizi.

Arkadaşlar evi değiştirme alternatifim yok bunu başta konuştuk nişanlımla bu onun şartıydı o evi kabul etmezsem bu evlilik olmazdı ben başta içimdenn mutsuz bi evlilik olacaksa hiç olmasın diye düşündüm , korkularımı anlattm çok rahatlattı beni anladı ailesini tanımak istedim baktım sorun olmaz diye düşündüm. Sonra kabul ettim 🥺 Zaten diyorum ya başta iyidi de şimdi buradan taşınıyoruz diyemem eşyalarımız bile o eve göre özel yapıldı çoğu, eve çok masraf yaptık bazı yerler kırıldı yapıldı yeniden nişanlım bunu kabul etmez. Bana nasıl idare edebileceğim ve nişanlımla ne konuşmam gerekiyor bu konuda fikir verin 🥺 annesi öyle yapınca üzülüyorum ağlıyorum yanımda oluyor destek oluyor idare edelim anne sonuçta tamam hataları var ama benim hatrım için biraz idare et diyor kıyamıyorum çok seviyorum 🥺
Ne dicekti ki nişanlın annem bizi rahat bırakmıycak evlendiğini anlamicaksın mı ? Ay kaç kere yemek döktüm ben ne uğraştım.

Arkadaşlar gerekli her şeyi zaten yazmış ben de size baska bir şey yazayım madem

""hayir köşe takımı daha iyidir çekyat eskidendi simdi al bi köşe takımı uzanın kocanla yan yana tv izleyin çekyat da biriniz birine diğeri öbürüne yatar ki bunda taviz verme başlayınca devamı da gelir ben yerinizde olsam köşem takımı ya da L koltuk alırdım ben cok memnunum 🤗""""

ben de bu yönden bi yorum yapmak istedim 🤭

Bak ben 7 yıllık evliyim beni dinle canım. Eşim eşya bakmaya zamanında tek gidelim dedi gittik beğendik bana bütçe bu kadar istediğini seç ama fazla borcun altına girmek olur dedi bende dünya malı dedim ne kadar bütçe ayirdiysa okadarlik aldım snra bigun kvdeye gel gösterim dedim beğenmedi eşyaları burun kivirdi bende bütçe bukadar falan dedim snra bidaha takismadik ben evlendim balayindan snra kvdeye gittik 10gunluk evliyim evim araba ile 15dk resmen ağladı orda kalmadık diye ertesi gün eşimi çağırmış ona ayrı ağlamış bana bigun sofrada yemek yerken orada kalıyordum birde üstelik iki üç gündür bana dönüp oğlumu benim elimden alamazsın dedi ben damatada aynı konuşmayı yaptım zamanında dedi o yemekler boğazıma dizildi o akşam sanki kız anası oydu. Daha snra niye beni hergun aramiyorsun ağlamaları niye burda kalmıyorsunuz ağlamaları yani saymakla bitmez baktik olmuyor psikologa götürdü gorumcem 1 yıl daha öle ağlamalı geçti ilaçta kullandı anca düzeldi. Zamanında eşinden ve kvdesinden çok çekmiş benm kvdem buyuzden çocuklarına daha çok bağlanmış biz evlenirken kpderim annemi getireceğim ev boşalıyor ona bakalım bundan snra demiş kvdemde asla bakmam diyip buyuzden bizi oraya sürekli kalmaya cagiriyormustu e tabi benim ona kötü davranıp aramaizin kötü olmasından da çok korktuğu için çareyi oğluna aglamakta bulmuş çok uğraştım küsmedim ama beni darlamasin diye baya çaba sarfettim bu süreçte ne eşim annenisinin doldurusuna gelip üzerime yürüdü nede ben annesini eşime kotuledim. Buyuzden nisanlina mesajlardan haberinin olduğunu soylersen kvden 1 0 öne geçer canm yılan sen olursun
BiZde de benzer durumlar söz konusu ne yapcam bilmiyorum ama söylemezsem de kendimi aptal yerine konmuş gibi hissediyorum gördüğümü ve buna rağmen susup içime attığımı bilsin istiyorum ve bunları gördüm bu yüzden korkuyorum bu yüzden mesafeli olmak istiyorum diyebilmek istiyorum ki bana hak verir belki o zaman

BiZde de benzer durumlar söz konusu ne yapcam bilmiyorum ama söylemezsem de kendimi aptal yerine konmuş gibi hissediyorum gördüğümü ve buna rağmen susup içime attığımı bilsin istiyorum ve bunları gördüm bu yüzden korkuyorum bu yüzden mesafeli olmak istiyorum diyebilmek istiyorum ki bana hak verir belki o zaman
Bi kere eşimle hamburger yicektik. Görümcem mesajlarda sorun çıkarmış seninle konuşmam mevzu yaparım yemiceksin ben istedim almadın evindede yemiceksin diye. Ben bunları okudum ama eşime tek kelime etmedim. Edersem ne olur ? Neden karıştıryorsun der açıklamada yapmaz haksızlığımla kalırım. Sakın söylemeyin. Örnekler verin. Şu arkadaşım aynı apartmanda boşanma aşamasınlardalarmış korkuyorum falan diye.

Şimdi tavrını sınırını koydun koydun şimdi koyamazsan evlendikten sonra cok daha zor. O eve taşınmayın. Nasıl olur bilmem ama bir şekilde tasinmayin

Bu evde yaşamazsak evlenmeyiz diye şart koşan insan sizi seviyor mu? Buna inanıyor musunuz yani? O şartı duyunca bile hadi bye bye demeliydiniz. Bunlara susmuş sindirmişseniz artık delirene kadar sindireceksiniz demek. Onlar da istediklerini yapacaklar, zaten avuçlarına almışlar sizi. Yarın öbür gün kader kısmet bilemedim demeyin bal gibi bile bile yakıyorsunuz kendiniz.

X