- 11 Eylül 2015
- 3.268
- 12.534
- Konu Sahibi temmuzmasali92
Zaten akrabaları hep çok uzakta şehir dışında vs öyle çok gidip gelmeleri yok. 6 aydır bi kere bi akrabaları gelmedi misafirliğe. Bir Tane yengesi var yakında oturan o arada gider gelir onu da çok seviyorum çok ileri görüşlü çok yeni çağ insanı bi kadın hep benim kv ye der benim de oğlum var hiç karışmam nasıl mutlu olacaksa öyle yapsın her şeyi falan çaktırmadan yol göstermeye çalışır biliyor nazlı olduğunu cünkü. Kendi ailemin gelme konusunda da nişanlım her zaman anneme der anne gelir bizde kalırsın her zaman diye. Fazladan bi yatak odamızda var. Hep der çocuk olunca annen gelir kalır rahat rahat diye. O annemi çok seviyor. Köşe konusunda annemde ablamda dedi iki koltuk al yatakta olur misafirin gelince salonda yatırma orda yatır vs diye aslında ben kendi ailemi dinlemek istedim. Düzenli temizlik konusunda nişanlımla konuştum bir apartman da oturacaksak bu algı zamanla bir eve dönüşümesin her hafta düzenli temizlik HEr akşam düzenli birlikte yemek kabul etmem dedim biz yeni evliyiz tabiki birlikte yeriz ama arada oraya da gideriz bazen dışarı çıkarız gezeriz akşam yemek yapmak istemezsin yorgun olursun vs gider orada yeriz falan dedi. Temizlik için tabik ömür boyu elimi sürmem demiyorum büyük temizliği olur hasta olur bi sey olur arada bir yardımlaşma olur ama düzene binmeyerek olur. Ben çalışıyorum hafta da bir gün iznim var sana mı vakit ayırym dinleneym mi kendi evimizi temizlym dedim. Annem bizi çok hamarat yetiştirdi ama ben hep bilmiyorumu oynuyorum ay dayanamam yapamam beceremem zaten hastalığım var astımım var yorulamam vs oda tabiki her zaman demiyorum zaten dedi. Birde görümcemden yana şanslıyım o farkında her şeyin yeri geliyor kızıyo annesine yaşlarımız yakın güzel bi dostluğumuz var bana çok çok destek oldu her konuda. Nişanlım bi hatalarını yüzüne vursa Ben doldurdum sanar ama görümcem söyleyince anlıyor evet yanlış demek ki gerçekten diyor en azından
Bu yaşadığınız şeyin adı akıl tutulması.Başka bir açıklama bulamıyorum. Nişanlınız hala temizlik diyor. Kadının 3 tane çocuğu var sanırım. Herkes ayda bir kez öder, 10 günde bir yardımcı alınır kayınvalideye. Nişanlınız veya çok iyi anlaştığınız görümce bunu düşünemiyor mu?