- 30 Ağustos 2018
- 977
- 2.286
- Konu Sahibi temmuzmasali92
Offf yeni evli insanla tatile gelmeye utanmıyorlar mı yaa...Çok haklısınız Bugün biraz konuştum, mesela bizim düğün sonrası ufak bi tatilimiz olacak sonra da bi kaç ay sonra yıllık iznimiz geliyor yine tatile çıkacağız nişanlımın annesi o ikinci tatile beraber gitme fikrindeydi Bugün balayı planımızı yaparken bahsettim hayır canım ben karımla başbasa yapacağım olur mu öyle şeyler gerekirse arabayı veririm onlara onlar gitsin gelsin sonra biz gideriz dedi. Evin şu an iki anahtarı var mesela nişanlıma bunu sordum biri annende kalmaya devam edecek mi diye hayır tabiki biri senin biri benim sen yokken kimse gelemez dedi. Herkesin ayrı bi düzeni olacak ben evler birbirine karışsın istemiyorum dedim onayladı oda. Bakalım zamanla göreceğiz msj lardan şu an hala bahsetmedim bakalım
Bu isteklerin sonu gelmez, kesinlikle bir kez bile taviz vermeyin.
Mesela bu konuyu konuşurken, ilerde bunların tekrar etmesinden rahatsız olacağınız vb gibi şeyler söylediniz mi? O şimdi hayır der, seneye evet derse yine problem olur. Açık iletişim kurmanız lazım bence. Kavga sorun çıkar demeden konuşmanız lazım, çünkü inanın bana ne kadar uğraşsanız da böyle bir insanla problem çıkacak. Fedakarlık yapmanıza, susmanıza, alttan almanıza gerek yok. Pişman olursunuz.