Kaynanam sorunlumu sizce?

ayniii benim kaynana benimki daha beter ve esimde hiç benim tarafımda değil altlı ustluyuz ve ben çok sessizim hep eziliyorum karşısında beni görsen hicbiseye cevap veremiyorum hep o ne derse o oluyor

Evet kocam hep tarafimda sagolsun dedim fakat.
Son olaydan sonra patladim ve herseyi söyledim.
Esimde bana dediki „annemin sohbetlerinde kötü seyleri cimbizla cekme“ ben sokkkkk..
Annem cahil konusmasini bilmiyor diyen adam bana kötüsün dedi. Iki gündür cok kavgalar yaptim.
3 ay sustum, bir kere patladim icimdeki herseyi söyledim diye saygisiz ilan edildim.
Ama hic umrumda degil..

Bende annemin cocuguyum, kimseye ezdiremem kendimi artik hodri meydan.
Esimede yaziklar olsun dedim. Yumdum gözümü actim agzimi.
Sonuc olarak artik kaynananin söylediklerinde kaynanaya direkt cevabimi vericem.
Böylelikle ne icime atcam nede esimle huzursuz olcam.

Aşırı komik yaptıkları, dediği laflar. Valla tutamadım kendimi güldüm jdjdjdjdjddj

Ay inanmıyorum kısakollu sizi görmek istemiyormus. Ve oğlum bizi birbirimize dusuruyo demesi hem şaşırdım hem kafamda canlandı gülesim geldi dizi sahnesi gibi.
Tavsiyem aynı bina da oturma mecbursan selam selam o kadar biraraya gelme . Gelmek zorunda olursan eşin olmadan durma .

İşte bu tam bir kaynana
Ağzinin payini vereyim dersin hop üste çıkar
ne yapacağını şaşırırken seni sinir etmeye devam eder
Allah sabır versin

Siz kaynanaya dolmisunuz ama o da size dolmus belli. Annenizle onun dedikodusunu yaptiginizı duymus neticede .

Oturup konuşarak hata etmişiniz zira o da degismez siz de. Mesafe koyup laf soylediginde olay ani cevabini verip ilerlemeniz lazımdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…