arkadaşa sonuna kadar katılıyorum.ben kesinlikle kayınvalidemden ne kadar kötü durumda olursak olalım bir çöp bile istemiyorum.çünkü huyunu biliyorum karşılığını söke söke alacak.ve sürekli yineleyip bizi kendine muhtaç hissettirecek.ilerde senin elinde bu büyük bir koz olarak kalır daha iyi senin için.bayan kurnazı senden başka kimse anlayamaz.sen elsin onlar öz çocukları onlar senin baktığın gibi bakmıyorlar ve hatalarını görmüyorlar.benim annem bir melek diye bir dizi var ya aynen öyle işte.bütün kayınvalideler melek:roflol:ne beter kaynanalar var ama seninki bildiğimiz tam kaynana edasında boşver salla gitsin kızına yaptığını sen bekleme ki ilerde senden de bişey isteyemesin
merhaba su anda bir cıkmazdayım kaynanam cok kötü kalpli ve bir o kadarda kurnaz kötülük yaptıgını benden baska kimse anlamıyor esim en bastada .ne yapacam bilmiyorum ne olur fikirlerinize ihtiyacım var kısaca özetliyim durumu kaynanama cok yakın oturuyoruz kendi ailem ise baska sehirde simdi bir kızım var ve ben bir kac ay sonra işe baslıcam o bakacak .dün bıraktık bir iki saatliğine biz baska bir yere gittik alıssın diye döndüğümüzde agladımı diye sordum güya hiç aglamamıs hep oynamıslar falan ama eminimki agladı kızım bana cok düşkün bir de ne dese bagenirsiniz sadece memeyi aradı memeyi özledi simdi bu ne demek tabii bunu öyle bir dille söylüyorki eşime göre hiç abest bir sey yok rüyamda o kızımı ayırmaya calısıyoru benden ya kaynanam cok kurnaz mesela yemege cagırıyor herkese yemegi koyuyor bana soruyor iyimi yetermi yani gönlünden belkide koymamak geliyor bize durumumuz kötü dior devamlı ama her gittigimde kızına yeni bir sey aldıgını görüyorum esim iç farkında degil söyleyince ben kötü oluyorum ben fesat oluyorum kaynanam her seyi büyük bir urnazlıkla tatlı dille örtüyor ben ise dobrayım o yüzden ben kötü düşünüyor oluyorum nefret ediyorum nasıl mücadele edecem ben bu kadınla dayanamıyorum
ahh ahh onunla baş edemezsin sen
hiç bir gelin hiç bir kaynanayla baş edemez çünkü bzilerin hayatta ugraşlarımız var işimiz eşimiz çocugumuz evimiz vs.
onlar artık herşeyi bitirmişler akılları hep fesatlıga kurnazlıga yoruyorlar
ben hakkımı helal etmedim
zaten görüşmüyoruz
siz mecbursunuz çocugunuza bakacak
oooooo daha nler yapacak çocuk bakıyorum diye ne nazlar yapacak sanki hiç çocuk bakamış gibi
valla şimdiden geçmiş olsun ne diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?